Dodaj do ulubionych

rispolept v zyprexa

IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 22:37
Jakie są wasze doświaczenia z tymi lekami?
Ja nie mogę brać rispoleptu bo wyzwala we mnie większy lęk przy jednoczesnym
zahamowaniu aktywności.Lekarz twierdzi że to mało prawdopodobne i bardzo
niechętnie zmienił mi Rispolept na Zyprexe.Po niej czuję się prawie dobrze
ale zdarzają mi się stany maniakalne.
Jakie działanie wywierają na was te leki?Braliście klozapine?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rob Re: rispolept v zyprexa IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 03:50
      Jem Rispolept od 2 lat. W większych dawkach powoduje u mnie senność. Przy dawce
      podtrzymującej 2 mg praktycznie nie odczuwam żadnego działania.
      Pozdrawiam
    • Gość: Zybi Re: rispolept v zyprexa IP: 213.77.48.* 30.08.02, 08:57
      Biore Zyprexe od roku i praktycznie jest to jedyny lek który mi pomaga. Mam
      stany lękowe. Zabardzo nie wiem czemu lekarz mi ją przepisał bo to lek na
      schizofrenie, ale skoro pomaga. Próbowałem ją odstawić niestety byłem w ciągłym
      napięciu i znowu zaczeło mi się walić wszystko na głowę. Teraz jak do niej
      wróciłem jest względny spokój. Niestety są efekty uboczne, jestem bardzo senny
      i troche przytyłem ale cóż leprze to niż stan bez Zyprexy. Dodatkowo biorę
      Bioxetin, bo przez to wszystko załapałem niezłego doła. Na razie jest ok.

Pozdrawiam wszystkich zdołowanych i lękajacych się
      • Gość: zorbas Re: rispolept v zyprexa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 14:41
        Brałem rispolept w dawkach od 4mg do 1 mg nie wywoływał u mnie skutków
        ubocznych, choć moze on blokować jadra.Od 3 miesiecy biore zyprexe 10mg objawów
        ubocznych nie mam tylko przytyłem. Brałem klozapine przez 1,5 tyg dużo spałem
        ale nic poza tym. Te wszystkie leki biore bedac w depresji chociaż nie są to
        typowe antydepresanty ja do tego miałem psychoze i dlatego je stosuje.
        • Gość: Mikołaj Re: rispolept v zyprexa IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 01.09.02, 08:37
          Biorę Rispolept od 3 lat - najpierw 4mg, teraz 1mg.
          Początkowo przytułem 15kg, teraz już 5kg z tego zrzuciłem.
          Występowała też senność i brak zainteresowania sexem. Teraz to minęło.
          Ogólnie polecam - pomógł mi , nie mam żadnych objawów , a skutki uboczne
          opisane powyżej zanikają po jakimś czasie i zmniejszeniu dawki do podtrzym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka