vinxxx 29.08.05, 15:45 Npisz prosze jakie jest twoje doswiadczenie z efectinem er. po ilu dniach przychodzi uspokojenie i serce przestaje tak walic. napisz prosze najwiecej szczegolow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vinxxx Re: do Bazylki 29.08.05, 18:20 vinxxx napisała: > Npisz prosze jakie jest twoje doswiadczenie z efectinem er. po ilu dniach > przychodzi uspokojenie i serce przestaje tak walic. napisz prosze najwiecej > szczegolow Odpowiedz Link Zgłoś
bazylka9 Re: do Bazylki 30.08.05, 14:46 Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale ostatnio nie zaglądam zbyt często do kompa. Ja zrobiłam kiedyś tak jak Lucyna pisze, poprostu zmniejszyłam sobie dawkę o połowę. Po tygodniu dołożyłam połówkę następną i tym sposobem uniknęłam skutków ubocznych. Troszkę je odczuwałam tak jak i Ty tak jakby kołatanie serca, nasilenie lęków, drgawki ale nie wpadłam w panikę bo wiedziałam, że przejdzie no i ze względu na zmniejszoną dawkę były one mniejsze. Po około m-cu zaczęłam się czuć bardzo dobrze. Pozdrawiam Bye :) Bazylka P.S. Jeśli nie wyczerpałam Twego zainteresowania mojej przygody z effectinem to daj cynk. Odpowiedz Link Zgłoś
vinxxx Re: do Bazylki 30.08.05, 16:07 daje cynk;) interesuje mnie czy ten lek pobudza czy koi, uspokaja??? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
bazylka9 Re: do Bazylki 31.08.05, 00:37 Mnie nie pobudzał. Raczej to drugie choć nie przytłumiał. Lekarz powiedział mi, że jest b. skuteczny w sprawach lękowych. Tutaj bym polemizowała. Owszem czułam się ogólnie dobrze, ale lęki.... tylko trochę pomogło. Jak już tu zapewne wyczytałaś każdy ma inaczej. Pozdrówka. Bazylka :) Odpowiedz Link Zgłoś