Dodaj do ulubionych

do Bazylki

29.08.05, 15:45
Npisz prosze jakie jest twoje doswiadczenie z efectinem er. po ilu dniach
przychodzi uspokojenie i serce przestaje tak walic. napisz prosze najwiecej
szczegolow
Obserwuj wątek
    • vinxxx Re: do Bazylki 29.08.05, 18:20
      vinxxx napisała:

> Npisz prosze jakie jest twoje doswiadczenie z efectinem er. po ilu dniach
      > przychodzi uspokojenie i serce przestaje tak walic. napisz prosze najwiecej
      > szczegolow
    • vinxxx Re: do Bazylki 30.08.05, 14:12
      hmmm
      • bazylka9 Re: do Bazylki 30.08.05, 14:46
        Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale ostatnio nie zaglądam zbyt
        często do kompa.
        Ja zrobiłam kiedyś tak jak Lucyna pisze, poprostu zmniejszyłam sobie dawkę o
        połowę. Po tygodniu dołożyłam połówkę następną i tym sposobem uniknęłam skutków
        ubocznych. Troszkę je odczuwałam tak jak i Ty tak jakby kołatanie serca,
        nasilenie lęków, drgawki ale nie wpadłam w panikę bo wiedziałam, że przejdzie
        no i ze względu na zmniejszoną dawkę były one mniejsze. Po około m-cu zaczęłam
        się czuć bardzo dobrze.
        Pozdrawiam
        Bye :)
        Bazylka
        P.S. Jeśli nie wyczerpałam Twego zainteresowania mojej przygody z effectinem to
        daj cynk.
        • vinxxx Re: do Bazylki 30.08.05, 16:07
          daje cynk;)
          interesuje mnie czy ten lek pobudza czy koi, uspokaja???

pozdrowienia
          • bazylka9 Re: do Bazylki 31.08.05, 00:37
            Mnie nie pobudzał. Raczej to drugie choć nie przytłumiał. Lekarz powiedział mi,
            że jest b. skuteczny w sprawach lękowych. Tutaj bym polemizowała. Owszem czułam
            się ogólnie dobrze, ale lęki.... tylko trochę pomogło. Jak już tu zapewne
            wyczytałaś każdy ma inaczej.
            Pozdrówka.
            Bazylka
            :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka