blue_a 08.10.05, 19:23 Come back! Bo uschnę z tęsknoty. I cyria na pewno też. Cyria czeka z kawą (i z kalesonami :), ja mam pyszne pierogi. Chodź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasanet Re: Żyrafooooooooooooooo!!!! 08.10.05, 19:34 Na mnie się wypięła. Miala prawo i swoje powody. Przyniosla mi więcej dobrego niż zlego. Zbiła szybę, o ktorej nawet nie wiedzialam. Oddycham. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Żyrafooooooooooooooo!!!! 09.10.05, 03:21 Odpowiadasz na : hasanet napisała: > Na mnie się wypięła. -----Ja sie nie wypinam. Nie jestem agrafka lecz Żyrafą. >Miala prawo i swoje powody. -----Wszyscy mają jakieś swoje prawa i pełno różnych powodów >Przyniosla mi więcej dobrego niż zlego. -----Nic tu nie przyniosłam. Kto widział, że przyniosłam??? >Zbiła szybę, o ktorej nawet nie wiedzialam.-----No przyznam, że ta szyba mnie zaintrygowała. Peeełno szyb natłukłam w moim długim życiu, nie jedną. Ale czy to warto tu, na ogólnym forum poruszać. Przeciez to nieładnie bic szyby. >Oddycham -----Ja też :-) I uśmiecham sie do Ciebie Hasa. Zawsze Cię lubiłam, szkoda, ze bez wzajemności. Jeśli Cię drażni moje pisanie to mi smutno, ale po prostu nie czytaj. A tu dziewczyny tyle smakowitości przygotowały... Mniam A kalesony do niczego :-(((. Nie tylko zwinięte ale ktoś chyba zapomniał ile ja mam nóg!!!!!!Kolorek może być. Zawiążę je sobie na szyji i będą mi ślicznie dyndały. polece juz spać. Sama zostałam na tym wielkim forum. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: Żyrafooooooooooooooo!!!! 09.10.05, 10:31 Wróciłaś Żyrafo;))) Kalesony poprawię (one sa czworokończyniaste!!)...zaś golf można naciągnąć na uszy:) Zdaje się ,że Hasa wspomniała o rozbitej szybie w dobrym momencie...[też ją lubię...znaczy Hasę, nie szybę]:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Żyrafooooooooooooooo!!!! 21.10.05, 16:42 Żyrafo... teraz Ty się zapodziałaś? Marsz podpisać listę obecności, leży w szafie pod oknem. Odpowiedz Link Zgłoś
luszu Re: Żyrafooooooooooooooo!!!! 08.10.05, 20:21 a ja mam świeżutkie, wędzone skrzydełka, pychotka! Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Żyrafooooooooooooooo!!!! 08.10.05, 20:34 Wracaj Żyrafo... Blue ma rację, czekam z kubkiem kawy...:) Różowe kalesony już się zrolowały...:( Weź kotka pod pachę i wpadnij:) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: Żyrafooooooooooooooo!!!! 08.10.05, 21:53 A wiesz, że to był obrazek dnia? Co ja mówię miesiąca! Roku! Założę się, że się przyczaiła i tylko jej te czułki, co mają żyrafy wystają... Uwaga, widać Ci kopytko! :) Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Żyrafooooooooooooooo!!!! 08.10.05, 22:07 jeśli Żyrafa uciekła, to pewnie przeze mnie :( przepraszam Żyrafko... wróć, bo co to za ZOO bez porządnej Żyrafy? Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Re: Żyrafooooooooooooooo!!!! 08.10.05, 22:16 :( zostaną same głupie słonie z trąbami :( Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: Żyrafooooooooooooooo!!!! 08.10.05, 22:18 Czasami mieć trąbę tez dobra rzecz...;) Ale gdzie jest Żyrafka???? Odpowiedz Link Zgłoś
luszu Re: Żyrafooooooooooooooo!!!! 08.10.05, 22:55 Słuchajcie a może jak wszystkie na raz wrzaśniemy ŻYRAFKO WRÓĆ to Ona usłyszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: Żyrafooooooooooooooo!!!! 08.10.05, 23:08 Soliści i Chór mile widziani:) Odpowiedz Link Zgłoś