Dodaj do ulubionych

magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) :-P

16.10.05, 10:49
Uwaga, otwieram nowy magazyn. Pobierajcie sobie z niego, kto tam ma potrzebę.
Kto może, w jakiś słoneczny dzień, niech doda coś od siebie. Tego towaru
nigdy za wiele. Ci z łańcucha, możecie tu wpadać na śniadanko papusianko. Co
by siły były. Ogniwa w łańcuchu muszą być mocne. Wszystkie. No!!!!!
Żyrafa
Obserwuj wątek
    • cyria Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 16.10.05, 11:07
      Czy mogę zostawić w magazynie mały link do uśmiechu?
      Uprzedzam troszkę nieprzyzwoity...;)

flashe.rajsmichu.cz/0/jak_lovi_eskymaci_.swf

• zyrafa46 Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 16.10.05, 12:02
      Nie znam angielskiego. Nic nie rozumiem.
      Żyrafa

Mam wszystko w nosie
      • cyria Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 16.10.05, 12:05
        W nosie...
        ale żyjesz Żyrko?
        • zyrafa46 Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 16.10.05, 13:14
          Żyję. (płaska łyzeczka ma ponad pół litra dwiema na raz)

MIAŁAM wszystko w nosie
          • cyria Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 16.10.05, 13:23
            więc idę sobie posolić
      • blue_a Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 16.10.05, 12:25
        Malutka!

Popatrz na obrazek, chrzań napisy :)
        Nie przepadam za naturalizmem, ale obrazek jest cacy.

Cyrko, słucham jakichś głupot z płyty i się uczę, hurra :)

Żyrafko, zakładaj kalesony, jakieś drewniale i...już :)
        Ten magazyn to swietny pomysł :)
        • cyria Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 16.10.05, 12:30
          Hej blue;))
          • blue_a Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 16.10.05, 12:36
            HELLO!!!
            HOW ARE YOU? I`M FINE, THANK YOU, AND YOU? :)))))
            • cyria Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 16.10.05, 12:42
              Blue zakuwałaś angielski???;)

U mnie z grubsza ok.
              Dzięki:)
              • blue_a Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 16.10.05, 12:51
                Zakuwam...

:)))

I będzie trudno. Na teście. Babka jest świetna, ale wymagająca jak diabli.

Chyba sobie kupię Muminki po angielsku :)
          • blue_a Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 16.10.05, 12:39
            Zatańczymy? :))
            • luszu Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 16.10.05, 12:41
              Dzisiaj wezme żeby przetrwać, może jutro oddam i dołoże
              • blue_a Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 16.10.05, 12:52
                To ja przytulam.
                Dziś mam szerokie ramiona.
            • zyrafa46 Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 16.10.05, 13:18
              blue_a napisała: Zatańczymy? :))
              -------

W drewnianych kalesonach?

MIAŁAM wszystko w nosie
              • hasanet Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 16.10.05, 17:49
                Podwiń gacie do kolan, nie będą Ci majtać. Faktycznie, tango w kalesonach jakoś
                nie bardzo..
                • cyria Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 21.10.05, 08:42
                  Małą poranną kawę?

www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404

Po wypiciu wciśnij Apri...
                  ;)

• luszu Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 21.10.05, 08:59
                    Boże kochany, czemu ja wstaje rano taka padnięta ? Jestem normalnie nieżywa,
                    duża kawa,papieros,a obudzic sie nie moge. Znowu wczoraj nie mogłam zasnąć,
                    wałkowałam się pół nocy. Te wszystkie usypiacze to do d..y są !
                    • aneta01a Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 21.10.05, 09:20
                      Zalecam psychoterapię z nakierowaniem na autosugestię.
                  • blue_a :) :) 21.10.05, 10:14
                    Cyria, jesteś cudowna!!!!!!!!

• hasanet Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 21.10.05, 09:12
                  Dałoby się natomiast walczyka, jest taki plebejski, proletariacki. Osobiście
                  próbowałam. Momentami szło mi całkiem nieźle, lecz znacznie więcej było
                  koszmarnych kroczków, kręcenia się w miejscu i zwyrtania z przytupem. Już nigdy
                  nie zatańczę ani jednego, ani drugiego. Sama nie zdejmuję kalesonów, bo
                  notorycznie marznę. Tango odpada, walczyka nie cierpię, więc absolutnie nie.
                  Zostaje mi styl sportowy - aerobic. Wskazane są ocieplacze mięśni nóg.
                  To tylko tak, na marginesie.
                  • zyrafa46 Re: magazyn z :-) :-) :-) ;-P :-) :-D :-D :-) ;-) 21.10.05, 22:46
                    :>)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka