szpilkaaa 10.12.05, 19:18 nie cierpię siebie nie cierpię swojej choroby nie cierpię tej samotności, która oplata wszystkie dni mojego nędznego życia. nie cierpie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlabruni Re: nie cierpię 10.12.05, 22:15 to minie. musisz tylko przeczekać ten stan. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: nie cierpię 10.12.05, 22:28 Carluchna, zacznij leczenie od siebie. Na początek ustal, co jest, a co Ci się wydaje, przed czym uciekasz, czego się boisz. Potem znajdź odpowiedź, co z tym wszystkim masz zrobić. Jeśli nie umiesz, wracaj do świergolenia. Pozdrawiam Hasa Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: nie cierpię 10.12.05, 22:33 dzieki za odpowiedx. na całe szczęscie wiem czego się boję,ale nie mogę tutaj tego opisać. wiem jednak, że to przejdzie. z pomocą lekarstw czy nie, ale przejdzie napewno. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aooh Re: nie cierpię 11.12.05, 13:50 jakbyś mi z ust wyjeła nie cierpie jeszcze mojego histeryzowania na każdym kroku i Odpowiedz Link Zgłoś
nic-10 Re: nie cierpię 11.12.05, 14:18 a ja nie cierpię negatywnego nakręcania się ,a to mi wychodzi całkiem nieźle i z tego biorą sie poźniej wielkie doły Odpowiedz Link Zgłoś