Gość: jery IP: *.ramtel.com.pl 30.10.02, 14:10 Proszę o wszelkie opinie na temat tego leku, tzn. fluoxetyny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smok Re: prozac bioxetin itp. opinie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 04:27 na mnie fluoxetyna zupelnie nie dzialala, byly tylko efekty uboczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga Re: prozac bioxetin itp. opinie IP: *.ny5030.east.verizon.net 01.11.02, 02:08 Uwazam, ze prozac pozwolil mi w miare normalnie zyc po kilkudziesieciu latach meki,gdyz nigdy nie bylam w stanie brac leki starszej generacjize wzgledu na skutki uboczne, jak rowniez nie udawalo mi sie dostosowac do rad "wez sie w garsc" Widoczna poprawa nastepuje po miesiacu, zazywam juz z przerwami 6 lat, kiedy po kilku miesiacach przerwy moj sen trwa 3 razy po 10 minut, zrobienie sniadania jest wyzwaniem i lzy sie nie koncza wracam pokornie do prozacu. Lekarze w kraju, w ktorym mieszkam uwazaja, ze w moim wypadku nie powinnam robic przerw i cwiczyc jak dlugo wytrwam. Wydrwiona w Polsce pastylka szczescia pozwala mi byc aktywna, lepsza dla rodziny a nawet miec czasami zadowolenie z zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: prozac bioxetin itp. opinie IP: *.acn.waw.pl 01.11.02, 12:14 Mysle, ze "pigulka szczescia" to tez pozytywne okreslenie, w kojarzy sie w polsce bardziej ze srodkiem antydepresyjnym. Zreszta, co tu mowic, prozac nie nie zwieksza samopoczucia w inny sposob niz leczenie depresji, zdrowym ludziom nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ApokaLipsA Re: prozac bioxetin itp. opinie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 17:54 Fluoxetyna jest w porządku, oczywiście nie robi raju na ziemi, ale np. pomaga schudnąć ;-) niestety w niektórych przypadkach nie jest skuteczna, np. u mnie wywyołuje manię, i to jest trochę kłopotliwe, że nie powiedzieć niezręczne..ale NIE MA LEPSZEGO LEKU NA POLSKIM RYNKU!!..no jeszcze jest fevarin, ale po nim przez 2 tygodnie chce sie rzygać, a potem to nie jest się już zupełnie sobą.. Odpowiedz Link Zgłoś
sarenka_forum Re: prozac bioxetin itp. opinie 03.11.02, 15:41 Dobry i skuteczny lek. Różne organizmy reagują różnie, choć w większości pozytywnie. Stosuje się w lekkiej lub średniej derpresji. Pozdrowienia Sarenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: prozac bioxetin itp. opinie IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 17:52 Dla mnie Bioxetin to wybawienie-poprawe czuje juz po 10 dniach. To cudowny lek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biox Re: prozac bioxetin itp. opinie IP: 212.33.67.* 04.11.02, 10:27 Witaj ! Ja już przechodzę 2 kurację bioxetinem i bez niego nie dałabym rady. Fakt że na działanie leku muszę czekać ok. 2 tyg. ale później jest ok. Waże jest również to, żę bioxetin nie jest drogi (w odóżnieniu do prozacu) a to ma znaczenie przy długiej kuracji. Nie mam żadnych poważniejszych działań ubocznych, ale najważniejsze że na mnie działa. Próbowałam dziesiątki innych leków nawet nowszej generacji i nic. Jest to jednak sprawa b. indywidualna, więc jeżeli zadziała i go potrzebujesz to polecam. Pozdrawiam. biox@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: prozac bioxetin itp. opinie IP: PLWAR* / 217.153.60.* 05.11.02, 08:57 Podobnie ze mną. Próbowałam kuracji różnymi lekami, ale zawsze w końcu wracam do Bioxetinu. Odpowiedz Link Zgłoś
adroit Przeczytalem z uwaga wszystkie wasze wypowiedzi 05.11.02, 10:08 Jestem tutaj po raz pierwszy - tz. w tym dziale forum... Wszedlem dla ciekawosci. Otworzylem ten watek, bo byl pierwszy na liscie. Spokojnie rozmawiacie, dzielicie sie radami, zadnych wyzwisk, zadnych glupich przycinek... No i rzucilo mnie na kolana... Szczerze wam wspolczuje i serdecznie was wszystkich pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twiggykarina Re: prozac bioxetin itp. opinie IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 20:22 To najlepszy lek! Odpowiedz Link Zgłoś
fenderstrat Re: prozac bioxetin itp. opinie 07.11.02, 15:13 również jestem pod wrażeniem,stosuję 6 miesiąc,chociaż powiem wam że kiedy po dwóch miesiącach przeszedłem z prozacu na bioxetin przez parę dni byłem niezle rozregulowany.teraz jest nawet lepiej niż ok.chociaż jest jeden mały feler cały czas mam coś do powiedzenia i gęba mi się po prostu nie zamyka co bywa męczące dla otoczenia.ostatnio moja lekarka powiedziała mi że nie mozna tego brac w nieskonczonośc bo jak z każdego leku z tego też coś się w wątróbce może odłożyc.zaznaczyła w związku z tym że powinniśmy się częsciej spotykać co zaowocuje odstawieniem bioxetinu.częstsze spotkania z lekarką spowodują większy luz w moim portfelu.czy myslicie że ona chce mnie he,he wykorzystać? mocno was pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś