tarja30 17.02.06, 23:26 U mnie odwilż...pada deszcz baaa nie pada a leje Nie znosze takiej pogody Lubie deszcz ale w lecie... Na forum tez jakos szaro i nudno Moze odwaze sie i obejrze horrorek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pokii Re: bla bla bla 18.02.06, 07:09 ... a ja uwielbiam taka pogodę: ołowiane niebo, mgła gęsta jak zupa i do tego jeszcze jakaś mrzawka.... :) ... za to w słoneczne dni jestem jakiś taki nie pocieszony. ...dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
rebekka Re: bla bla bla 18.02.06, 13:55 u mnie za to snieg popas. ja chce wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: bla bla bla 18.02.06, 13:57 u mnie jak jest beznadziejnie!!!: słońce swieci! brrr Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: bla bla bla 18.02.06, 14:49 Nie jest milo bo mamy luty i paskudna odwilz ktora zle znosze... Odpowiedz Link Zgłoś
patyczka82 Re: bla bla bla 18.02.06, 14:54 tzn. miło bo świeci słońce i jest ciepło a co do reszty to masz rację.też nie lubię taplać się w rozpływającym sie śniegu Odpowiedz Link Zgłoś
ry-bka Re: bla bla bla 18.02.06, 21:11 Ale śniegu już coraz mniej :) U mnie dziś juz pachniało wiosną. Ja wolę jak jest słońce, choc czasem paskudnie deszczowy dzień też sie przydaje - można sobie posiedzieć w kocu z gorącą herbatą. Odpowiedz Link Zgłoś