anatemka 20.02.06, 21:56 nie macie wrażenia, że niektórzy delektuja się swoją chorobą? Ach, och. Dobra, wkurzona jestem i może się czepiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: delecta 20.02.06, 22:25 sto lat tam nie byłam, jest jeszcze? kiedys były tańce na rurze.... jak już nie ma to nie idę. Odpowiedz Link Zgłoś
oo0o Re: delecta 20.02.06, 22:27 a po co tu sie pisze, zeby dowiedziec sie gdzie jest dobry lekarz? czy w nadzieji ze ktos da informacje o jakims niezlym leku? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: delecta 20.02.06, 22:29 panie zoOoo, ale dlaczego nie ma sie wzgledu na moje biedne oczy??????? o umysle nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: delecta 20.02.06, 22:34 anatemka napisała: > panie zoOoo, ale dlaczego nie ma sie wzgledu na moje biedne oczy??????? o > umysle nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: delecta 20.02.06, 22:35 przeca nie musza opowiadać o rosjankach wijacych sie jak... bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: delecta 20.02.06, 22:37 piszcie coś bo mnie palec od klikania odswiez boli kogo obchodzi mój palec znieczulica Odpowiedz Link Zgłoś
o0oo Re: delecta 20.02.06, 22:45 to by wyszly same pierdy -- Na forumie p.i.e.r.d.o-lenie delectuja sie chorobą Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: delecta 20.02.06, 23:00 anatemka napisała: > Ty żonce o pannach powiesz? Ja panien nie lubię. Preferuje ascezę, co w moim przypadku jest poniekąd koniecznością, gdyz z natury jestem seksoholikiem. Ten nałóg, kiedy sie nie ceni onanii, może do grobu wpędzić (miałem kiedys napady epilepsji z pożądania). Więc od wijących sie rosjanek, kobiet zbereźnych trzymam się z daleka. Licho nie śpi. No to może do labiryntu? Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Wymiękłaś ana, ha? 20.02.06, 23:43 no no, gazeta mi padła na pysk, a w labiryncie nie byłam. a cos Ty taki obcykany w Świdnickich lokalach panie warszawiak? Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Wymiękłaś ana, ha? 20.02.06, 23:46 anatemka napisała: > no no, gazeta mi padła na pysk, a w labiryncie nie byłam. a cos Ty taki > obcykany w Świdnickich lokalach panie warszawiak? Na usprawiedliwienie dodam, ze więcej nie znam. A przemieszkałem jakieś dwa roczki w Bychawce k. Bychawy, więc i tu i tam się bywało. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Wymiękłaś ana, ha? 20.02.06, 23:49 kurde, umówiłabym sie jutro nawet, ale nie mogę.... mąż ci jest zazdrosny straszliwie:( może go na jakies forum dla fobików wyslę? Odpowiedz Link Zgłoś
chee Re: delecta 20.02.06, 22:48 anatemka napisała: > nie macie wrażenia, że niektórzy delektuja się swoją chorobą? Ach, och. > Dobra, wkurzona jestem i może się czepiam. nie chodzi o delektowanie się tutaj chorobę się celebruje ku.r.wic.a mnie strzela diabelna, wielka i puchata im bardziej starasz się z niemocą walczyć tym większym stajesz się wrogiem co z tego, że coś boli(?), skoro jutro znowu powłóczę się do roboty a od kogoś, kto powinien rozumieć usłyszę: - no co ty, tak świetnie sobie radzisz a od innych: rozczulasz się :-) a pańcie będą ekscytować się każdą połkniętą tabletką a nożyczki będą ciąć - - - a teraz żegnam się z tym wątkiem - - - zaraz zadziała niewidzialna ręka i mnie zniknie - - - może to twoja ręka - - - a może carli - - - looserki? aż się wierzyć nie chce chee/apteryx/qele/hesperis/helseggen/tinu/sourpuss/itd. Odpowiedz Link Zgłoś
o0oo Re: delecta 20.02.06, 22:49 > chee/apteryx/qele/hesperis/helseggen/tinu/sourpuss/itd. hydra! Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: delecta 20.02.06, 22:51 a wiesz, że najbardziej lubie chee?:))) siedzimy w bagienku i ciągniemy siebie w dół, w dół, w dół Odpowiedz Link Zgłoś
o0oo Re: delecta 20.02.06, 22:57 > ku.r.wic.a mnie strzela > diabelna, wielka i puchata > > im bardziej starasz się z niemocą walczyć > tym większym stajesz się wrogiem samotność maska Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: delecta 21.02.06, 00:45 Jedna sprawa to nowa tozsamosc - w niektorych okolicznosciach 'mam depresje' to brzmi dumnie, wyciagniety czarny sweter i nieczesane od pieciu lat wlosy wsrod solaryjnych blondi robia wrazenie, nieprawdaz. (Inna sprawa, ze podczytuje, bo jest kogo) Odpowiedz Link Zgłoś