prawdziwystarywjarus 19.11.08, 00:25 No bo wszędzie traktowani są gorzej, niż psy. polonia.wp.pl/title,Brytyjczycy-na-emigracji-mog%B1-si%EA-ju%BF-zacz%B1%E6-ba%E6,wid,10580986,wiad_media.html?ticaid=16fd9&_ticrsn=3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gassarbajter Re: Tak naprawdę, to żal mi gasssarbajterow? 19.11.08, 00:40 tak !! gasssarbajterow ,bo przeciez wszyscy oni sa gassarbajterami a nie zadnymi emigrantami ,zacznij rozrozniac prawdziwe okreslenia,czlowiek ktory wyjechal na dluzej lub krocej w poszukiwaniu pracy poza granice swego panstwa to jest zwykly gassarbajter ,czyli tlumaczac z slangu jakim jest slowo 'gaassarbajter' czlowiek ktory szuka duzych zarobkow i szybkiej kasy ,i nie ma to nic wspolnego z emigracja ,bo wczesniej czy pozniej taki osobnik powroci do siebie do kraju ,kiedy nabije kabze. Natomiast prawda jest ze sytuacja w Europie w dobie kryzysu robi sie niebezpieczna ,zaczna sie polowania na "czarownice" i szukanie winnych ktorych znajdzie sie wlasnie wsrod Polakow,Turkow,Jugoslowian,Rumunow itp itd oni wszyscy zostana kozlami ofiarnymi hhyhyyhhhhyhyhyyhhyhyyhhyhyhyh! Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Pyerdolisz o sobie, hehehe. 19.11.08, 01:06 Centrala juz nie daje pieniazkow, co... Odpowiedz Link Zgłoś
bluff Re: Tak naprawdę, to żal mi trochę imigrantów 19.11.08, 01:17 dobrze,ze ciebie traktuja jako niedoszlego maturzyste przez sekretarke profesora na UW)) o emigracje sie nie martw,a jak sie zakonczyl twoj pobyt na Cyprze?Masz jakis kontakt z tamtejsza koza? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie żal mi trochę re-emigrantów 19.11.08, 01:18 ...ktorzy na emigracji sobie nie poradzili, musieli wrocic do Polski i tam tez sobie nie radza. Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbajter Re: żal mi trochę re-emigrantów 19.11.08, 01:29 i tu sie zgadzam Luska z Toba !! swiete slowa !!,gratuluje !! duuuza buzka !!,,,heheehehehehhe!! Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbajter Re: zona Ci z Murzynem uciekla? 19.11.08, 03:56 komu ?? - tobie ??? hyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhhhyyh!! Odpowiedz Link Zgłoś
oddal_sie_dziadu Gastarbeiter!!! Gastarbeiter!!! Gastarbeiter!!! 19.11.08, 12:46 tak to sie pisze tumanie niedouczony! kiedy sie wreszcie nauczysz ile ty hotdog masz skonczonych klas szkoly podstawowej 2? Odpowiedz Link Zgłoś