miks88 25.02.06, 11:13 free.of.pl/d/deprs/ded.wmv i jak sie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx Re: sam to zrobiłem 25.02.06, 11:16 nie działa link?Wskakuje mi jakiś portal Odpowiedz Link Zgłoś
miks88 Re: sam to zrobiłem 25.02.06, 11:18 link cos nie działa moze free.of.pl/d/deprs/ded.WMV Odpowiedz Link Zgłoś
liskiewiczowa Re: sam to zrobiłem 25.02.06, 17:31 hejo fajne to hehe podoba mi się bardzo wpadnij do mnie na posta i skomentuj papa ;* Odpowiedz Link Zgłoś
martwoj Re: sam to zrobiłem 25.02.06, 18:17 klimaty jak w "PSychozie" i ...ta muzyczka;) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Właśnie trzymam w ręku noż 28.02.06, 22:23 właśnie mam w ręku nóż, ostry , sprawdzałem, tzrymam ją mocno ,żeby się nie wymskneła CHWYTAM JĄ...i tne, jeden raz drugi !! TRZECI ..CZWARTY ...! leży pokrojona na kawałki, pocwiartowana, jeden kawałek tu , kawałek tam, W CZERWIENI i w kawałkach, ALBO ONA- ALBO JA !! usne snem kamiennym -pie..na amitriptylina !! ___________________________ pacjencie rozgryzaj tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re:teraz wiem,że nie ja usnę snem kamiennym 28.02.06, 22:38 poćwiartowana perazyna mnie pobudza do zycia -co za głupie natchnienie ?:( pewnie wplynął na mnie artykuł na temat zoombie we wczorajszej Wyborczej, w dodatku,te zoombie to takie programy,wirrusy komputerowe, taki hiv neuroleptyczny, żebym tylko do szpitala nie poszedl bo tam dostanę całą, ______________ nie wierz ulotkom, rozgryzaj tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
miks88 Re:teraz wiem,że nie ja usnę snem kamiennym 28.02.06, 23:38 Co cie taka faza na wieczór zlapala:) Odpowiedz Link Zgłoś