zombi19 14.04.06, 01:02 W związku z ostatnimi wydarzeniami mającymi miejsce na forum chciałem podtrzymać tacydcje pisania wątków o niczym. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytunia86 Re: Ide spać 14.04.06, 01:10 Jeszcze trochę i jak tak dalej pójdzie ja chyba też pójde spać , a przynajmniej spróbuje zasnąć . Zresztą chyba zaczynam się robić senna. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Ide spać 14.04.06, 01:41 NO eizo jak mozesz iść beze mnie spac????? a ja tu czekam .......... mam dla Ciebie poslanie kolo łózka:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Ide spać 14.04.06, 02:33 Ja spac? nigdy!!!!!!!! sprawdz moje posty w wyszukiwarce ja nie sypiam ani w dzień ani tym bardzej w nocy ale będe wirtualnie czuwał żeby ci sie dobrze spało Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Ide spać 14.04.06, 04:00 a ja nie moge spac ale bede strasznie od rana wygladała!!!!!!!!!!:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Ide spać 14.04.06, 05:40 No Eizo miales czuwać.... wybudzilam się i placze a TY co? gdzieś jest ? A jakbym była małym niemowlaczkiem to co uciekłbys z domu??? bo co z taką mala robic tak??? Gdzie to czuwanie??? Moze poćwicz najpierw kościele a potem pisz na forum że chcesz przy mnie poczuwac.... czuj, czuj czuwaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
marenta Re: Ide spać 14.04.06, 02:39 ja też ide choc pewnie nie zasne. to tyle co mam do powiedzenia w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
zombi19 Re: Ide spać 14.04.06, 09:51 Dlaczego wszyscy tu cierpią na bezsenność a ja od kilku lat ciągle śpie, najgorzej jest w zimie nie wychodzę z łóżka. Jak przerwać to błędne koło:(. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Ide spać 14.04.06, 04:02 O bosze mialam napisac do zombiego ale eizo mi wyszedł:) sorry Eizo że Cię zaniepokoiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom nikogo tu nie ma???? 14.04.06, 04:07 nie mam ochoty spac!!! mysle o przeszlosci!:(((((((((((( i oczywiscie nic wiecej:((((((( a i o tym że lepek mnie nawala Odpowiedz Link Zgłoś
zombi19 Re: nikogo tu nie ma???? 14.04.06, 09:40 O tak eizo to dobry kandydat na męża, nie śpi będzie nad tobą czuwał i nad twoim niewowlakiem ja na szczęcie nie mam planów macierzyśkich :))). Trzeba wyemigrować z tego kraju :). Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Ide spać 14.04.06, 05:38 a ja dzis mam bezsennosc wczesnym porankiem! a wogole to sie starzeje:(((((((((((( katastrofa bo jakoś mi z tym nie jest dobrze samej......... jak możecie zyc w pojedynke przeciez to jest nieludzkie, bo człowiek potrzebuje bliskosci..... nie lubie introwertyków:(((((((((((( i to jeszcze programistów, ktorzy mysla tylko o swojej karierze zawodowej cwaniaki Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: Ide spać 14.04.06, 09:04 Chciałbym dołączyć się do tego wątku "o niczym". Tylko nie wiem o czym mam pisać. Właśnie wstałem więc życzę wszystkim dobrego dnia. Mnie chyba nie zapowiada się dobry dzień :( Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Ide spać 14.04.06, 09:26 chcę was poinformowac, że dzisiaj jest piatek. wczoraj był czwartek a jutro bedzie sobota. Czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
cadiz Re: Ide spać 14.04.06, 09:30 wszędzie błędy: dzisiaj jest WIELKI piatek wczoraj był WIELKI czwartek a jutro bedzie WIELKA sobota świeta WIELKIEJ trwogi a na zagrychę "pasja" mela gibsona Odpowiedz Link Zgłoś