aniela_ 20.03.03, 14:05 to prawda ze odmawiasz udzialu w spotkaniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: do Misiani 20.03.03, 14:16 yhy moge opowiedziec jak w trakcie pietnastominutowej przerwy w szkoleniu ide na dwugodzinne sniadanie do pobliskiejs szpilki. albo jak po przerwie w trakcie innego szkolenia urywamy sie niepostrzezenie piecioosobowa grupą (na 20 osob obecnych) bez strachu mimo wizji staniecia twarza w twarz podczas egzaminu. nie badz misiania takim kujoneczkiem i prymusikiem no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMPM Re: do Misiani IP: 158.75.15.* 20.03.03, 14:25 Eee, gdy my zrywamy się np. we trójkę na jedenaścioro szkolących sie osób, to dopiero pustki są widoczne... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: do Misiani 20.03.03, 14:41 aha tak sie dlugo otwieralo ze zapomnialam na co mialam odpowiedziec. wiec powtorze ze jestem za wagarami misiani Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 14:44 Chodziło wolno bo było zajęte zżeraniem moich trzech postów. Ad rem. Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 14:17 Ignatz pewnie jednak będzie , w końcu nie ma tak daleko. A Oxy był skłonny do Odrowąża jechać więc do Warszawy powinien dotrzeć. Basia ma być z kompanią. Więc już lepiej. I ciągle liczę na Chrisa. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: do Misiani 20.03.03, 14:29 piotr_c napisał: > Ignatz pewnie jednak będzie , w końcu nie ma tak daleko. A Oxy był skłonny do > Odrowąża jechać więc do Warszawy powinien dotrzeć. Basia ma być z kompanią. > Więc już lepiej. > I ciągle liczę na Chrisa. bedę z jedną koleżanką ,więc mała to kompania ,ale zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 14:34 Ten post miał być na wątku spotkaniowym , ale jak widać i tu pasuje. A w tym konkretnym przypadku POPIERAM WAGARY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Misiani 20.03.03, 14:36 ja wagary popeiram w każdym przypadku. ponawiam pytanie, czy dostanę może zdjęcia ze spotkania o ile się ono wogóle odbedzie? a tak przy okazji: dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 14:40 A masz może zdjęcie w kostiumie? Powiesilibyśmy je obok stołu jak poprzednio Viki i Baloo. -> Wtedy obecnośc Ignatza byłaby gwarantowana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: do Misiani 20.03.03, 14:44 aha uscislijmy ze idzie tu o kostium kapielowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 14:46 Tak,kąpielowy. Choć zasadniczo nie musi być bardzo rozbudowany, a nawet wręcz przeciwnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: do Misiani 20.03.03, 14:54 aha mysle jak tu wyinterpretowac Twoje slowa na twoja korzysc nie psując Ci opinii opoczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 14:57 Wszystkie chwyty dozwolone aby ściągnąc Ignatza, a jak Ignatz będzie to może Emusia się zmobilizuje i ...... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Misiani 20.03.03, 14:59 jakbym miala kase i 18 lat skonczone to juzby mnie tu nie bylo. musicie jeszcze nieco ponad 2 lata poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Misiani 20.03.03, 14:45 jedyne moje zdjęcia jakie mam w komputerze, to są z ferii zimowcyh, na których to jestem w grubym płaszczyku prawie do ziemi, więc ignatz was nie zaszczycie. kurcze wszystko przeze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 14:54 Szybka przebiórka, wyskok do najbliższego foto (np kodaka) i już jutro mogłabys coś podesłać :) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Misiani 20.03.03, 14:57 nie mowiac juz o kosmetyczce, fryzjerce, za nowy skapy kostium itd Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 15:01 Jeśli to jest jedyna przeszkoda to na spotkaniu zgłoś się do mnie po refundację solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Misiani 20.03.03, 15:04 yhy. a na jekim spotkaniu niby? przeciez na to nie jade. bede tak do sadnego dnia czekac az mi 5 zł oddasz?! nie opłaca mi się Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 15:07 Zrobiłem założenie , fakt wielopiętrowe ale chyba logiczne. Robisz się na bóstwo ->przysyłasz zdjęcie-> Ignatz przybywa na spotkanie -> wtedy ty też przybywasz na spotkanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Misiani 20.03.03, 15:13 za 5 jedynie solarium. pomijam wymownym milczeniem reszte kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 15:15 To Archimedes powiedział "Dajcie mi 5 zł a porusze Ziemię" Trzeba tylko wiedziec gdzie je przyłożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Misiani 20.03.03, 15:11 ale skoro ja tez mam przyjść na spotkanie (nie wiem jakim cudem ale załózmy) to po co zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 15:13 Przecież to oczywiste, Aby Ignatz też tam koniecznie był. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do Misiani 20.03.03, 15:15 ale po co mu zdjecie, kiedy ja tam bede w mojej własnej żywej osobie? a zresztą co za różnica i tak nie jadę. będe całą sobotę płakac. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 15:19 Ech, trzymaj chusteczkę. Nie ma rady , musisz się z Normą i Wrocławiakami zmówić sie i postawić kolejne spotkanie w Krakowie. Obiecuję że postaram się być. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: do Misiani 20.03.03, 15:14 Piotrze, podziwiam Twoją determinację i zaangażowanie :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 15:17 A tuś mi! A pytałem sie ciebie czy na spotkaniu się pojawisz. I pytanie zawisło bez podparcia :( Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: do Misiani 20.03.03, 15:22 piotr_c napisał: > A tuś mi! A pytałem sie ciebie czy na spotkaniu się pojawisz. I pytanie zawisło > > bez podparcia :( gdyż aczkolwiek chora byłam w zeszłym tygodniu i nie miałam dostępu do kompa ale ale w Warszawie mnie nie będzie, wolałbym Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 15:30 Pozwoliłem sobie zmierzyć dystans przebyty przez coponiektórych plażowiczów na poprzednie spotkania i w linni prostej wyszło mi tyle samo co do Śląska (mówię tak niezobowiazująco) Czyli mogę cie podstępnie dopisać do spotkania organizowanego w przyszłości przez Normę i Emusię w Krakowie. O fajnie to już są trzy, teraz jeszcze Joasia, Biedronka, Czarnajagoda, jak zwykle niezawodny Oxy , Rigelowi też nie za daleko, ja, Silverovie.... Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: do Misiani 21.03.03, 11:09 piotr_c napisał: > Czyli mogę cie podstępnie dopisać do spotkania organizowanego w przyszłości > przez Normę i Emusię w Krakowie. O fajnie to już są trzy, teraz jeszcze Joasia, > > Biedronka, Czarnajagoda, jak zwykle niezawodny Oxy , Rigelowi też nie za > daleko, ja, Silverovie.... Silver bywa obecnie w Krakowie prawie regularnie co 2 tyg. Jakby spotkanie utrafiło w odpowiedni weekend to się oczywście zamelduje. I Pana A.Silvera zaciągnie też ;) Z przyczyn jw. Warszawa jawi sie mi niedostepna obecnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: do Misiani 20.03.03, 15:17 a czy nioszka deklarowala sie po czyjej jest stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 15:20 Eee, masz na myśli regionalne strony rodzinne ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: do Misiani 20.03.03, 15:25 dokładnie to mam na myśli A Warszawy nie wykluczam na przyszłość, może za kilka miesiecy jak się bardziej zadomowię na forum Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: do Misiani 20.03.03, 15:30 znaczy, może mi nie uwierzycie, ale nie jestem ąwog w kwestii spotkania zupełnie. znaczy gdzie i kiedy? jeżeli (co nie daj Bóg) w tę sobotę, to uczciwie mówię, że potowarzyszę wam duchem raczej niż moją rudą głową. bo wagary byłyby możliwe, gdybym swego czasu nie chciała sobie przypunktować. ale chciałam i oto będę ok. 18-19 wieczorem opowiadać bajki grupie i pani nauczycielce. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 15:33 Bajki ??? a nie możesz się nagrać na video i wyświetlić w odpowiednim momencie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: do Misiani 20.03.03, 15:59 yhy to sie wyrwiesz (ze spotkania) na godzinke (od 18 do 19). przymkniemy oko udamy ze nie widzimy Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: do Misiani 20.03.03, 16:03 znaczy - wyrwać się jako główna opowiadaczka to raczej się nie wyrwę, ale po 19- ej opuszczę grono słuchaczy i mogę dotrzeć na miejsce zebrania, bodaj na herbatkę:)) pies mój wytrzyma bez spacerku gdzieś do 21-ej, że tak delikatnie napomknę o obowiązkach opiekuna. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 16:15 Wiwat konkretne decyzje :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 16:18 A może by tak pieskowi pieluszkę ???? ostatnio reklamowane majteczki Pampersowe dla starszych , chodzących dzieci . Czy kaliber do 22 kg by pasował? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: do Misiani 20.03.03, 16:20 ojesu. to jak ja mam sie wcyrklowac z tymi 7 minutami zeby wszystich moc poblogoslawic? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do Misiani 20.03.03, 16:29 Musisz się bardzo szybko poruszać wtedy twój czas pokładowy 7 minut będzie odpowiadał 7 godzinom na zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: do Misiani 20.03.03, 16:45 yhy. ale bądźcie dobrymi koleżankami i kolegami i rzućcie na ziemię piórka albo źdźbła trawy zegnijcie, żebym po śladach dotarła. bo na razie nie wiem, gdzie obozowisko rozbijecie! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: do Misiani 20.03.03, 16:50 aha azymut na leżaki weź (tez nie znam drogi pokretnej) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: w sprawie Ignatza na spotkaniu plażowym 20.03.03, 21:44 ano własnie z dobrze poinformowanych (aczkolwiek nie wiem, czy do końca pewnych) źródeł wiem, że Ignatzy na spotkaniu się nie pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: w sprawie Ignatza na spotkaniu plażowym 20.03.03, 21:49 yhy, to bedziemy we trojke tu pitolic podczas gdy towarzycho bedzie sie dobrze bawilo Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: w sprawie Ignatza na spotkaniu plażowym 20.03.03, 22:09 możesz mu powiedzieć, żeby sie nie bał, może spokojnie przychodzić, bo mnie tam nie będzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: w sprawie Ignatza na spotkaniu plażowym IP: *.acn.waw.pl 20.03.03, 23:05 niby czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: w sprawie Ignatza na spotkaniu plażowym 20.03.03, 23:43 jesteście fajni tu na tej plaży t. zbilansowany dobranic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: w sprawie Ignatza na spotkaniu plażowym IP: *.acn.waw.pl 20.03.03, 23:45 czuc od Ciebie longislandem Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: w sprawie Ignatza na spotkaniu plażowym 21.03.03, 12:40 Ech, rzeknę tylko i poczekam na to smutne potwierdzenie od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: A Chris??? 21.03.03, 17:07 Nie , nadal Ignatz się nie wypisywał z listy. I póki tego póty jest nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś