pluto84 22.04.06, 14:30 hejka..nie zagladacie na biala liste...? pewnie macie juz dobrych lekarzy... poradzcie prosze jakiegos dobrego lekarza ...najlepiej ospecjalizujaego sie w lękach ...ktory dziala w miescie smoka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1lemon Re: prosba 22.04.06, 14:52 Piszcie piszcie ja też jestem ciekaw. Masz na myśli prywatnego czy państwowego. A tak w ogóle to można zmieniać sobie państwowych lekarzy i jak to jest zakładacie 2 karty. Generalnie nie chodzi o to żeby mnie pogłaskał po główce i powiedział np że tak to już jest tylko żeby umiał skutecznie stosować farakologię bo od tego jest a nie tylko myśleć jak pozbyć się kolejnego pacjenta, albo stosować mobbing do jakiegoś szpitala bo nie mają chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto84 Re: prosba 22.04.06, 15:03 chodzi mi o kogos z NFZ. Na prywatna nie mam kasy..tzn bylam...ale jezeli moge placic tylko za leki a za wicyte nie to wybieram ta opcje. zalezy mi tylko na kims kompetentnym. Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: prosba 22.04.06, 15:13 A teraz gdzie się leczysz ? jak kogoś znajdziesz dobrego do daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto84 Re: prosba 22.04.06, 15:18 lecze sie to za duzo powiedziane...biore xanax jak jest zle i tyle. wczesniej bylam u dr Anny Markiewicz..(przyjmuje na Czystej prywatnie i chyba w szpitalu w Kobierzynie) mialam brac seroxat ale nie zaczelam. musze zmienic lekarza bo nie mam kasy chodzic prywatnie... nie lubie tylko tego ciaglebo zostawiania swoich danych w publicznych przychodniach...boje sie ze ktos sie dowie..:( a Ty? tez jeste s z krakowa ? u kogo sie leczysz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: prosba 22.04.06, 17:17 to idź na klinike,masz tam przychodnie z tego co słyszałem ostatnio zapisy są w kilka dni powiedz że chcesz do Jacka Datki Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: prosba 22.04.06, 19:44 looserka napisała: > Potwierdzam - Jacek Datka jest w porządku. Ale synal już nie teges,także nie pomyl. Odpowiedz Link Zgłoś