luba9 13.05.06, 21:22 proszę przekonać mnie do wyłączenia komputera i nie wyczekiwania jak pająk w sieci na jakąś podleczoną depresyjną bratnią duszyczkę, dzisiaj to nikt mnie nie przekona bo nikogo tu nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytunia86 Re: proszę o pomoc 13.05.06, 21:38 Ja jestem na forum. Chociaż mam juz dosyc tych swoich lęków. P\odobnie jest z m oją nieśmiałością kiedy kogoś ani trochę nie znam. Cjociaż w ostatnie dwa tak jakbym odczuwała więcej chęci do robienia czegokolwiek. Nie weim jzk to sie stało ,ale sie stało tak , że dzisiaj i wczoraj nawet pomogłam swojej rodzinie w sprzątaniiu w domu i wspólnie udało nam sie skończyć sprzątac przed niedzielą, a do tej pory to mi sie raczej żadko zdarzało. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: proszę o pomoc 13.05.06, 21:47 bravo Edyta, trzymaj się tych pozytywów i właśnie o nich rozmyślaj, to pomaga, często piszesz o sprzątaniu może jesteś podobną bałaganiarą do mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: proszę o pomoc 13.05.06, 22:05 Chyba najgorszą rano jak wstaję z łóżka, albo kiedy robi,ę pożadki w swoim pokoju, albo poprostu czegoś szukam. Tak jak raz zdarzyło mi sie szukac recepty i do tego wszystkiego jej nie znaleść. Tak poza tym jak bym miała porównywać bałagtan w swoim pokoju , w pokoju moich rodziców , albo też w pokoju mojego brata w ciągu to to chyb a jeszcze jest nic. Więkzy bałagan jest chyba w pokoju mojego brata i jemu nawet nie bardzo chce sie posprzątac w jego pokoju i zdarza sie też tak, że zamiast mojego brata np.: ja musze posprzątać w jego pokoju, a czasmi sprzątam już z braku jakiegokolwiek zajęcia w ciągu dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: proszę o pomoc 13.05.06, 22:15 d]Dzięki. tak poza tym zdarza mi się sprzątać w swoim pokoju poniewaz jak wypuszcze swoją świonke morską z klatki to potem jest pełno wiórek na dywanie , albo po moim papużku falistym po tym jak je swoój pokarm i też potem czasmi tzeba posrżtać , albo też porostu musze pozbierac te pióra , które potem są na dywanie w moim pokoju , ponieważ potem jak się wyjdzie z mojego pokoju to sie porznosi pod laczkami i nie dosyć , że jest bałagan na w moim pokoju na dywanie to jeszcze potem może byc bałagan np.: na korytarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: proszę o pomoc 13.05.06, 22:20 szukanie, skąd ja to znam, sprzątanie - praca syzyfa w przypadku mojej rodziny, jak widać nie tylko mojej, zrobiło mi się raźniej Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: proszę o pomoc 13.05.06, 22:41 myśle, że razem zawsze razniej niż samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
maliana Re: proszę o pomoc 13.05.06, 22:38 Edyta gratulacje:))) u mnie dzis mniej wiecej to samo, a od dwoch Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: proszę o pomoc 13.05.06, 22:49 Ja też ci gratuluje i tak trzymaj. Jeżeli chodzi o to pytanie w PS to myślę, że jak dla kogo. moż jeżeli chodz o depresje to ak, ale nie weim czy dla alerików wiosna chyab nie jest najlepszą pora roku . Zreszta ja sama jakos więcej kicham , chociaż jestem tak jaby mniej zakatarzona. Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
maliana Re: proszę o pomoc 13.05.06, 23:22 nie jestem alergiczką (przynajmniej jeszcze)..wiec niestety nie znam sie na tym...pzdr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: proszę o pomoc 13.05.06, 23:44 Ja właśnie mam co do tego wątliwości i dlatego zamierzam się umówic na wizytę u jakiegos specjalisty od alergii. Zreszta sama nie zadobrze się na tym znam, ale czytałam troche na ten temat i miałam chyba jedną lekcje na ten temat w liceum i pamiętam mniej więcej jakie mogab yć objawy alergii. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: proszę o pomoc 13.05.06, 21:55 Szanowna Pani Lubo, o pomoc najlepiej zwracac sie do profesjonalistow. w Pani przypadku polecalabym kontakt z dr Lubomira Szawdyn, psychiatra od blisko pol wieku niosaca pomoc ludziom uzaleznionym od tego i owego. centrum odwykowe tej zacnej osoby miesci sie na ul.Zakopianskiej w Warszawie. lacze pozdrowienia t. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: proszę o pomoc 13.05.06, 22:04 serio? i ma na imię Lubomira to musi być jakiś znak, jednak tym razem wolę amatorów, czasem są bardziej profesjonalni, uważaj Tris :) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: proszę o pomoc 13.05.06, 22:13 smiertelnie serio. tez mnie ta zbieznosc imion zastanowila. a na co mam wlasciwie uwazac? jasniej prosze Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: proszę o pomoc 13.05.06, 22:17 już tu jeden pisał że dręczę depresyjnych, jak wiesz przymierzam się do "realnego" dręczenia profesjonalnych amatorów, strzeż się Luby ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: proszę o pomoc 13.05.06, 22:29 dreczenie depresyjnych moze byc calkiem pozyteczne, zawsze to jakis przerywnik w kultywowaniu depresji. mialam kiedys w domu taka kradziona tabliczke: strzez sie pociagu jako osoba korzystajaca z urokow remisji wracam do ksiazki i barlogu. dobranoc t. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: proszę o pomoc 13.05.06, 22:30 Nie chcoiałabym się wtrącać w nie swoje sprawy , ale jeżeli chodzi o uzależnienia o ja sama nie wiem czy od czegos sie nie uzależniłam. nie weim czy nie zdażyłam sie juz uzależnić od tego forum , od robienai pożadków w swoim pokoju i od leków i mimo, że myślę o tym , żeby zacząć pomału odstawiać coaxil to nie weim czy mi sie uda zmniejszyc dawke leku. oczywiście dopiero po rozmowie ze swoja lekarką i być może z moją terapeutką, poniewaz one obydwie wiedzą , że biorę leki i dokładnie jakie leki biorę . moja lekarka ponieważ ona mi przepisała te leki , a terapeutka ponewaz z nia rozmawiałam o tych wizytach u psychaiatry i tym, że biorę leki. Zresztą ona sam poleciła mi ta lekrke i to była piersza lekarka z którą udało mi sie dogadac i pierwsza do , kórj sie dodzwoniłam. Tak poza tym moja terapeutką zapisywała w jakims swoim notesie nazwy tych leków. Odpowiedz Link Zgłoś