arabica2 18.05.06, 13:20 ktory zna problemy przemocy domowej, depresji zwiazanej z nia prosze o informacje na priv Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sneeper Re:mlody melancholik 18.05.06, 14:47 zatrudni dobra przemoc domowa chetna mloda sympatyczna ladna i zaradna Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re:mlody melancholik 18.05.06, 15:22 jest jeszcze miejsce w firmie ochroniarskiej.Za 2 oferty jedna oryginalna gratis.Oraz dla 2 osw w egzekucjach,w nieformalnym urzedzie rachunkoweym. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re:mycie okien 18.05.06, 15:26 pomidory,chodowla jajek...czasu malo bo kumpel zamyknie interes,praca wgrupie na zlecenie,wolontariat moze byc bez doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
arabica2 Re:mycie okien 19.05.06, 10:42 rozumiem ze sam bijesz kobiety i ten tamat Cie bawi? To gratulacje poziomu n/t Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re:mycie okien 19.05.06, 11:29 poczytajże to forum najpierw OFIARO, to zrozumiesz, że przychodzą tu różni ludzie. i widocznie akurat nie ma nikogo z Bydgoszczy! p.s. mam nadzieję, że Twój nick nie wiąże się z narodowością męża, bo wtedy rzec by można tylko 'widziały gały, co brały...' Odpowiedz Link Zgłoś
arabica2 Re:mycie okien 19.05.06, 11:55 i wszystkim tak pomagacie ? tak akurat sie sklada, ze nie ma informacji skad kto jest, a nie przeszkadza to rowniez wiedzy na teamt tej informacji, bo moze ktos ma ciocie siostre ale jak widac oprocz, nieskiego w poziomie obrazanie nie wybiegasz dalej mysla nick nie zwiazany z narodowascia meza, inteligetne skojarzenia jakbys wiedzial i czytal na temat przemocy domowej, wiedzialbys, ze czesto zdarza sie, ze przemocodawca sie ukrywa bardzo dlugo nawet do kilku lat po slubie jak rowniez to, ze ofiara, mimio dlugoletniej przemocy nie wie, ze jest jej ofiara i poza tym tylko ludzie nietolerancji wiaza, przemoc z narodowascia > o Polaku czywiscie powiesz, ze kradnie i pije :> ale nie przypuszczam zebys to zrozumial .... Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re:mycie okien 19.05.06, 12:38 arabica2 napisała: > i wszystkim tak pomagacie ? gdzieś ty przyszła, do biura obsługi buraka? > tak akurat sie sklada, ze nie ma informacji skad kto jest, a nie przeszkadza to > > rowniez wiedzy na teamt tej informacji, bo moze ktos ma ciocie siostre > > ale jak widac oprocz, nieskiego w poziomie obrazanie nie wybiegasz dalej mysla > > > nick nie zwiazany z narodowascia meza, inteligetne skojarzenia > jakbys wiedzial i czytal cóż, przynajmniej zwracam się do rozmówców w odpowiednim rodzajniku. może to wynik... uważnego czytania? na temat przemocy domowej, wiedzialbys, ze czesto > zdarza sie, ze przemocodawca sie ukrywa bardzo dlugo nawet do kilku lat po > slubie > jak rowniez to, ze ofiara, mimio dlugoletniej przemocy nie wie, ze jest jej > ofiara no ale ty już wiesz, droga ofiaro > i poza tym tylko ludzie nietolerancji wiaza, przemoc z narodowascia > > o Polaku czywiscie powiesz, ze kradnie i pije :> > > ale nie przypuszczam zebys to zrozumial .... i co jeszcze powiesz, gwiazdo kultury i nauki? bo widzisz, ja w tej tematyce skończyłam studia. tolerancja tolerancją, a zderzenie kultur swoją drogą. ty wykazałaś się brakiem nie tylko tego pierwszego (nie mówię nawet o sobie), ale już zupełnym brakiem ogłady. nawiązując do poprzednich postów, ...zarówno czytasz, jak i przybierasz rolę ofiary bardzo wybiórczo. może niedowidzisz? to jestem w stanie zrozumieć. ale akurat tak szczegółowo wybrane fragmenty tekstu... w dalszym ciągu nie wiesz po co tu przyszłaś; podtrzymuję, że profesjonalna OFIARA z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re:mycie okien 20.05.06, 18:22 przepraszam, ze sie wtracam ale znam arabice, jest uczestniczka mojego forum problemy w malzenstwie i jestes wyjatkowo niegrzeczna dziewczyna ma za soba jedna probe samobojcza, namowilam ja na forum przemoc w rodzinie, jesli nie zamierzasz pomoc, to przynajmniej nie pogarszaj.... ps, mam lekarza rodzinnego, z polska zona (O TEJ KULTURZE) oraz przyjaciol w Niemczech (ON tej kulturze ona Polka z 12letnim stazem malzenskim, dwojka dzieci) Ps 2 po co tu przyszla, wyraznie napisala w temacie... Arabica sorry ze sledze twoje watki (ze sie wtracilam), ale martwie sie o Ciebie, dzis postanowilam sprawdzic Twoje wypowiedzi i twoj ostatni wpis, dowiedzialam sie o samobojstwie jednej uczestniczki z forum przemoc w rodzinie, niepokoja Mnie Twoje wypowiedzi, zmiany nastroju .. odezwij sie prosze na priv jak z ta terapia wytlumacze na gg, nie rezygnuj... porozmawiajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re:mycie okien 20.05.06, 18:29 chyba zle, ze napislam ten wpis ale sie wkurzylam na Bialeco i zaniepokoilam reszta co mnie nie usprawiedliwa :( Arabica przepraszam nie powinnam sie wtracac :( Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re:mycie okien 20.05.06, 20:25 o, pani adwokat przyszła mnie ustawiać. może jeszcze pójdę do kąta? jak już trzymasz koleżankę za szelki, (hmm... chyba coś się nią kiepsko zajmujesz ostatnio) to bądź łaskawa jej z twojego forum nie wypuszczać, szczeka jak najęta na znajomych z forum, na którym ja przebywam. już widzisz czy jeszcze nie? nie?> to proszę cytat, skoro tak ciężko się czyta: • Re:mycie okien arabica2 19.05.06, 10:42 + odpowiedz rozumiem ze sam bijesz kobiety i ten tamat Cie bawi? To gratulacje poziomu n/t Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re:mycie okien 21.05.06, 09:27 pani adwokat przyszła mnie ustawiać. może jeszcze pójdę do kąta? rozumiem, ze z racji wieku (a roznie mozna tlumaczyc slowo, jak np. wiek dziecka, opozniony wiek, niedojrzaly wiek), przebywasz tez na forum dziecko :P , tam sie takie kary stosuje :) a tak na marginesie prawnika mam - firmowo ;) > zajmujesz ostatnio) to bądź łaskawa jej z twojego forum nie wypuszczać, > szczeka jak najęta na znajomych z forum, na którym ja przebywam. > już widzisz czy jeszcze nie? nie?> to proszę cytat, skoro tak ciężko się cz Złoz wniosek do administratora forum, to bedzie mogla wywalac :P, ale nie sadze, ze Ci dadza :). Mozesz napisac tez wnieosek, zeby admin nie wpuszczal nas na to forum :P Masz racje, ciezko sie Ciebie czyta, bo Twojebo stosujesz proste w formie i poziomie, obrazania w rodzaju jestes glupia, ciezko sie Ciebie czyta, nie umiesz czytac itd, Wole bardziej wyrafinowana forme jak np zart (chociaz szkoda, ze w tymprzypadku niezrozumialy, ale wystarczy mi, ze ja sie bawie Twoim kosztem ;)) ale to kwestia gustu i polotu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re:mycie okien 21.05.06, 09:43 co do adwukatury skromnie (jako, ze wyjatkowo skromna osoba :P), chcialam zapytac, na temat Twojej roli, na watku sneepera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re:mycie okien 21.05.06, 15:02 > co do adwukatury a co to jest? używając twojej strategii > Twojej roli, na watku sneepera ;) nie byłam jeszcze na żadnym wątku sneepera >Wole bardziej wyrafinowana forme jak np zart (chociaz szkoda, ze w tymprzypadku niezrozumialy, ale wystarczy mi, ze ja sie bawie Twoim kosztem ;)) ale to kwestia gustu i polotu ;) wybacz że zapewne cię rozczaruję; mnie nie interesuje, co ty lubisz. widać jednak na pierwszy rzut oka, że twoje hobby to strzępienie jęzora na forach dla kobiet, którym 'nie wyszło' i rekompensują sobie to prawnikami, lekarzami i tymi innymi rzeczami, które 'mają'. dlatego powyżej pytam, 'co masz jeszcze?' pozostaje pytanie, czy kogokolwiek to zainteresuje, bo to nie to forum. twoja argumentacja to niestety prymitywne podskoki, nie dotyczą bowiem poruszanych kwestii. i wiem, że zdajesz sobie z tego sprawę, po prostu traktujesz to zajęcie jako zapychacz pustego czasu. to nie twoja wina, że nie umiesz dyskutować. nie każdy przecież wszystko musi umieć. 'forum dziecko'? nie, nie mam dzieci. ani kłopotów w małżeństwie. największa satysfakcja, jaką możesz z tego wątku mieć, to zwrócenie na siebie uwagi - marnaj, bo marnej - w końcu oberwałaś i wyglądasz tu żałośnie - ale zawsze jakiejś. brawo, zajęłaś kilka ekranów. czemu od razu nie napisałaś o psychiatrach w Bydgoszczy? gdyby rzeczywiście twoim celem była kuratorska opieka nad założycielką wątku, tak by to właśnie wyglądało. jako tak inteligentna i pełna polotu osoba, napisałabyś to przyjaciółce na priva. niestety jak widać, przyszłaś tu wysnuwać swoje z firmowego palca wyssane racje. wiesz co? pomogę ci. idź do tego kitla razem z koleżanką. i nie rezygnujcie zbyt szybko. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re:mycie okien 21.05.06, 21:29 cyt co do adwukatury > a co to jest? używając twojej strategii > > Twojej roli, na watku sneepera ;) > nie byłam jeszcze na żadnym wątku sneepera odp jak to nie a kto wpisal sie pod odpowiedzia arabici pod watkiem sneepera (to w kwestii adwokatury i wtracania sie tam gdzie wypowiedziec Ciebie nie dotyczyla, jakbys jeszcze nie zrozumiala) cyt kobiet, którym 'nie wyszło' i rekompensują sobie to prawnikami odp ja mam prawnika firmowo czyli w firmie, lekarza nie mam, arabica szuka {wiec trudno tu cokolwiek rekompensowac, jesli nie mam miejsca lub sie nie zdarzylo (to tak rowniez w kwestii, czytania uwaznego etc rozumnego ;)) kobiet, którym 'nie wyszło' i rekompensują sobie to prawnikami, lekarzami i > tymi innymi rzeczami, które 'mają'. dlatego powyżej pytam, 'co masz jeszcze?' > pozostaje pytanie, czy kogokolwiek to zainteresuje, bo to nie to forum. Arabica przyszla tu szukac lekarza w Bydgoszczy, ktory leczy depresje i zna problem przemocy domowej - TO NIE TO FORUM? Pewnie na tym forum i na swoje pytanie, powinna przeczyczac, ze jest glupia, OFIARA, ze zatrudnie ladna przemoc domowa? twoja argumentacja to niestety prymitywne podskoki, nie dotyczą bowiem > poruszanych kwestii. i wiem, że zdajesz sobie z tego sprawę, po prostu > traktujesz to zajęcie jako zapychacz pustego czasu. to nie twoja wina, że nie > umiesz dyskutować. nie każdy przecież wszystko musi umieć. wiec nie dyskutuj :P, z pewnoscia latwiej Ci bedzie, kojarzyc Arabice z Arabem, niz biale oko z Indianinem Dyskutowac nie umiesz Ty, jedyne co piszesz to jestes glupia, nie czytasz z zroumieniem, nie umiesz dyskutowac. Dyskysja polega na argumentacji, a nie wysuwaniu pustych wnioskow, a juz na pewno nie na obrazaniu jak Ty, to robisz. Kazdy Twoj pusty wniosek zreszta kontragumentowalam, przesledz sobie : podam kilka przykladow, napisalas ze nie Arabica nie uzywa rodzajnikow (komentarza nie przeczytalam, wiec sie zgadzasz;), podawalam Ci przyklad, ze sie myslisz; napisalas, ze skojarzylas nick arabica z pewna nardowoscia, zazartowalam, tak samo na temat Twojego nicku itd itd itd jaką możesz z tego wątku mieć, to zwrócenie na siebie uwagi - > marnaj, bo marnej - w końcu oberwałaś i wyglądasz tu żałośnie - ale zawsze > jakiejś. brawo, zajęłaś kilka ekranów. to nie telewizja, tylko Internet, tu sa wpisy i posty Na privie, uczestniczce mojego forum pisalam rowniez, a ciagnelam ten watek wylacznie z tego powodu, ze nie znosze jak, osoby Twojego pokroju, udajace oczytane, inteligentne, a robia tyle zlego, moga doprowadzic nawet do katastrofy. Nie pomyslalas, ze moglas doprowadzic do tragedii? Ona tu szukala pomocy, a TY drwisz z jej OFIARY, nazywasz glupia, obarazasz w inny sposob. Byc moze na forum deresja szukasz pomocy, ale znecanie sie na innych nie jest sposobem na ich rozwiazanie i nie znajduje to u mnie usprawiedliwienia takiego zachowania Arabica byc moze impulsywnie zareagowala w stosunku do Sneepera (NIE DO CIEBIE), ale osoby stykajace sie z tym tematem, nie smieszy on. Zadala pytanie wylacznie majac nadzieje, ze ktos jej poleci dobrego lekarza, a przeczytala, ze jest glupia OFIARA moja wrazliwosc takie rzezcy nie toleruje, Czytam drwi, obrazanie uczestniczki mojego forum, drwienie z tematu w ktory jestem zaangazowana i jeszcze sie dziwisz, ze sie odzywam ? jak napisalam nie powinnam sie wtracac, ale to moze powiedziec mi tylko Arabica i z pewnoscia to zrobi K Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re:mycie okien 22.05.06, 15:46 kati1973 napisała: > cyt > co do adwukatury > > a co to jest? używając twojej strategii > > > Twojej roli, na watku sneepera ;) > > nie byłam jeszcze na żadnym wątku sneepera > odp > > jak to nie a kto wpisal sie pod odpowiedzia arabici pod watkiem sneepera - sneeper żadnego wątku ostatnio nie zakładał. (to w > kwestii adwokatury i wtracania sie tam gdzie wypowiedziec Ciebie nie dotyczyla, ciebie też tutaj żadna wypowiedź nie dotyczyła. ba, nawet tematyka forum to jakby dla ciebie tylko jedna osoba. mimo to dalej jesteś poza tematem wątku. i gdzie te namiary na psychiatrów? to ty wtrącasz się, gdzie nie należy. nawet sama to przyznałaś - i dlatego otrzymalaś stosowną odpowiedź. > Dyskutowac nie umiesz Ty, jedyne co piszesz to jestes glupia, nie czytasz z > zroumieniem, nie umiesz dyskutowac. Dyskysja polega na argumentacji, a nie > wysuwaniu pustych wnioskow, a mnie twoje streszczenia nie interesują, powyżej wszystko jest napisane. w tym wątku. > jak napisalam nie powinnam sie wtracac, ale to moze powiedziec mi tylko Arabica > > i z pewnoscia to zrobi oj biedna malutka arabica. ciekawe, że zaraz stąd zniknęła? to ona dopiero powinna być dumna, jaką ma wspaniałą, zażarcie choć beznadziejnie walczącą opiekunkę. i że byłam pierwszą (i ostatnią) jak dotychczas osobą z tego forum, skłonną udzielić jej jakiejkolwiek wskazówki. nie zastanowiło cię, czemu nikt po jej wspaniałym wystąpieniu się do niej nie odezwał? powiedziałam jej, co myślę, kiedy zaczęła pyskować na sneepera. kojarzysz analogię? z tym, że ja na twoje forum nie przychodzę, aby spełniać się w roli wychowawcy. > nie ma lekarza nic takiego nie napisala (a podobno czytasz uwaznie ;P) > a, ze mam prawnika to byl zart, ktory ponownie nie zrozumialas ;) > i przykro mi, ale z osob, ktore obarazaja (i Twoje zachowanie bylo nieladne_, w kwestii języka, mówię ci to naprawdę serio; daruj sobie naprawdę jakiekolwiek rady. skierowane do kogokolwiek. > inne, slabsze i szukaje pomocy, wylacznie sie smieje no to bardzo ładnie, że się śmiejesz z szukających pomocy. bardzio. podsumowując, > (to tak rowniez w kwestii, czytania uwaznego etc rozumnego ;)) - oraz właściwie reszta 'tego' ściana i groch, ściana i groch...nie mam ochoty się powtarzać, gdyż nie jest to dobra inwestycja czasu. próby przekonania cię o twojej grubej pomyłce będą bezcelowe; nie jesteś... jakby... warta mojego czasu. i tak poświęciłam ci go ciut za dużo, w porównaniu do celowości; po prostu nie interesuje mnie twoje towarzystwo. wybacz, że nie będę ci towarzyszyć w twojej rekreacji - może na 'kobiecie' ktoś się załapie. dalsze twoje wpisy zostaną zignorowane, możesz się nie wysilać (choć jak znam takie przypadki, pewnie jeszcze będziesz rozmyślać godzinami i zaliczysz korespondencyjny kurs szybkich odpowiedzi). twoja sprawa. poza tym co powyżej, naprawdę pomyśl o tym lekarzu. czas ucieka, kłopoty się mnożą... Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re:mycie okien 22.05.06, 18:48 piszesz o adwokaturze, bo zarzucasz mi wtracanie, a sama sie wtracasz (pod wpisem sneepera) Co do arabici, nie pomyslalas, ze zwyczajnie nie bywa na forom tyle co Ty, czy ja? Znowu puste wnioski, bez dowodow, uzasadnienia powiedziałam jej, co myślę, kiedy zaczęła pyskować na sneepera. To nie ona zaczela pyskowac do sneepera, tylko on do niej, ona wylacznie odpowiedziala na atak, poza tym nie mozna nazwac tego pyskowatem, tylko rozzaleniem osoby rozczarawanej, ze zamiast pomocy, czyta drwiny, znowu pusty wniosek bez uzasadnienia i niezgodny z prawda powiedziałam jej, co myślę, kiedy zaczęła pyskować na sneepera. > kojarzysz analogię? z tym, że ja na twoje forum nie przychodzę, aby spełniać > się w roli wychowawcy. to ty wtrącasz się, gdzie nie należy. nawet sama to przyznałaś - i dlatego > otrzymalaś stosowną odpowiedź. poniewaz umiesz sie przyznawac, do rzeczy, ktore czuje, ale zwrocic uwage moze autorka watku, Twoja opinia, mnie nie interesuje ktory zna problemy przemocy domowej, depresji zwiazanej z nia prosze o informacje na priv i że byłam pierwszą (i ostatnią) jak dotychczas osobą z tego forum, skłonną > udzielić jej jakiejkolwiek wskazówki. nie zastanowiło cię, czemu nikt po jej > wspaniałym wystąpieniu się do niej nie odezwał? Zwyczajnie jak prosila autorka zrobili na priv, jak i ja to zrobilam , podobno umiesz czytac, z pewnoscia nie prosila o Wasze zarty, drwiny i szyderstwa tym, że ja na twoje forum nie przychodzę, aby spełniać > się w roli wychowawcy. wszystkie osoby, mile widziane, rola wychowawcy osob, ktore moga pomoc, jak najbardziej wskazana, osoby nieczule na problemy innych, szydzace z tych problemow nie wskazane 1 w kwestii języka, mówię ci to naprawdę serio; daruj sobie naprawdę jakiekolwiek > > rady. skierowane do kogokolwiek. > > inne, slabsze i szukaje pomocy, wylacznie sie smieje > no to bardzo ładnie, że się śmiejesz z szukających pomocy. bardzio. Zupelnie nie jasne jest to zdanie, z reguly nie lubie sie czepiac bledow stylistycznych, ale nie wynika z niego o co chodzi Moge sie jedynie domyslac, ale nie jestem tu pewna, powinnas to napisac bardziej stylistycznie, tak zeby bylo jasne dla czytajacego, chodzi, ze lubisz sie wysmiewac ze slabszysz Jesli o to Ci chodzilo, to moja odp Musisz sie jeszcze nauczyc, przyjmowac jak sie z Ciebie smieja i krytykuja. 2. jesli jednak chodzilo o to..... (czytac ponizej), moja odpowiedz taka > inne, slabsze i szukaje pomocy, wylacznie sie smieje > no to bardzo ładnie, że się śmiejesz z szukających pomocy. bardzio. Ty szukasz pomocy, a ja sie z Ciebie wysmiewam? Gdzie szukasz pomocy? Ty nie szukac pomocy, Ty krzywdzisz ludzi, jesli atakajesz, wysmieszawasz sie z tematyki, przemo domowa, depresja, problemy w malzenstwie, to licz, sie ze ktos tak samo potraktuje, kto nie zamierza sie biernie przygladac Stawiam na pierwsza wersje ;) (to tak rowniez w kwestii, czytania uwaznego etc rozumnego ;)) - oraz > właściwie reszta 'tego' > ściana i groch, ściana i groch...nie mam ochoty się powtarzać, gdyż nie jest to Napisalam juz, nie chcesz dyskutawac, chcesz skonczyc, masz z tym problem, nie dyskutuj. Jako silna osoba, lubie miec ostatnie zdanie, w szczegolnosci, gdy jestem przekonana o swoich racjach Zawsze wiec doczekasz sie mojej odpowiedzi, Jesli chodzi o to czy nad tym mysle, to nie musze, nawet nie trzymasz sie podstawowych faktow, nie kojarzysz ich ze soba, nie sprawdasz czy prawda, latwo to wykorzystac Szczerze, prosty z Ciebie "rozmowca" , wiele juz osiagnelam, nie obrazasz juz w prsty sposob, stosujac wulgarnych slow, bo boisz sie wykorzystania tej slabosci przeze mnie. Teraz zwyczajnie juz sie nie radzisz chcesz przerwac dyskusje, tylko nie wiesz jak zrobic Czy mi to duzo zajmuje czasu, nie co wiecej cwicze wyuczona wczesniej (NLP i inne), zdolnosc konserwacji, przydatna obecnie w zawodzie i sprawia mi to satysfakcje, dawno nie prowadzilam takich dyskusji, gdyz za duzo zabieraja mi czasu, ponadto skupilam sie na tematach, bardziej waznych jak pomoc ludziom Jednak jak juz napisalam zawsze bede stac po stronie, slusznych racji i tepic ludzi Twojego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re:mycie okien 21.05.06, 14:37 czyli nie dotarło o tak. więc masz lekarza, prawnika... napisz, kogo tam jeszcze masz. tylko co to ma do rzeczy? hmm, tyle, co reszta twoich 'wypowiedzi' bawisz się moim kosztem? takiego dzieciucha? wychodzi, że bijesz słabszego. nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re:mycie okien 21.05.06, 20:55 nie ma lekarza nic takiego nie napisala (a podobno czytasz uwaznie ;P) a, ze mam prawnika to byl zart, ktory ponownie nie zrozumialas ;) i przykro mi, ale z osob, ktore obarazaja (i Twoje zachowanie bylo nieladne_, inne, slabsze i szukaje pomocy, wylacznie sie smieje Odpowiedz Link Zgłoś
arabica2 Re:mycie okien 23.05.06, 10:43 Witam Jestem zaskoczona co to zastałam Pytałam tylko o psychiatrę.....? Do Kati1973 - dziękuję za troskę, ale zupełnie jest to niepotrzebne, dyskusja bez sensu, z prostego powodu, przeczytaj sobie wątek na psychologii o trollach, ja nie zamierzam, ich "karmić" i Tobie radzę to samo. Wszystkim, którzy odezwali sie na mojego maila i podali mi adresy, dziekuję, mam nadzieję, że cos wybiore pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re:mycie okien 20.05.06, 18:34 czy moge sobie pozwolic na zart :) burak jest chyba rodzaju meskiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re:mycie okien 20.05.06, 19:26 mam dzis duzo czasu, wiec jak juz zaczelam to sie poznecam na tym watku :) cyt cóż, przynajmniej zwracam się do rozmówców w odpowiednim rodzajniku. może to > wynik... uważnego czytania? odp Przeanalizowalam Twoje wypowiedzi, a oprocz tej, ktora cytuje napisalas osobowo, natomiast w porzednich (a byly dwie), nie uzywalas rodzajnika, tak wiec Arabica, miała prawo uznac zes mezczyzna, tym bardziej, ze Bialeoko to może byc mężczyzna, mi nawet bardziej pasuje na Indianiana :P cyt > pierwszego (nie mówię nawet o sobie), ale już zupełnym brakiem ogłady. > nawiązując do poprzednich postów, Jesli chodzi o tw wypowiedz (i jej nawiazanie do porzednich postow), to arabica, zaregowała wylacznie na Twoj atak, a wczesniej na drwiny sneepera, wiec nie rozumiem kto sie wykazal brakiem oglady i tu quiz :) 1 sneeper i jego zarty 2 Ty nazyawac, ja drwiaca OFIARO, specjalnie uzywajac duzych liter, 3 Czy Arabica, ktora szukajac tu konkretnej informacji, NA SWOIM WATKU odpowiadajac na Wasze posty, czesto ataki i zarty, śmiała do nich nawiazywac;)))) cyt nick nie zwiazany z narodowascia meza, inteligetne skojarzenia > > jakbys wiedzial i czytal odp Nawiazujac do nicku Arabici, to rozumiem, ze Twoj partner to Indianin :P. cyt w dalszym ciągu nie wiesz po co tu przyszłaś; podtrzymuję, że profesjonalna > OFIARA z ciebie. ...zarówno czytasz, jak i przybierasz rolę ofiary bardzo wybiórczo > jak rowniez to, ze ofiara, mimio dlugoletniej przemocy nie wie, ze jest j > ej > > ofiara > no ale ty już wiesz, droga ofiaro odp NIe za bardzo zrozumialas wypowiedz Arabici (> > zdarza sie, ze przemocodawca sie ukrywa bardzo dlugo nawet do kilku lat p > o > > slubie > > jak rowniez to, ze ofiara, mimio dlugoletniej przemocy nie wie, ze jest j > ej > > ofiara) Byla informacja o niej tylko ogolna informacja na temat, przemocy domowej, wiec nie za bardzo wiazac to z jej wybiorczoscia na temat, czy jest ofiara czy nie, swiadczy jedynie o tym, ze juz posiadla wiedze (uswiadomila) na temat przemocy domwej, tylko nie wiem co dalej. Tyle nalezalo z jej wpisu wywnioskowac (i inne informacje, juz zachowam dla mnie) NO ale to temat rzeka.. Kurde znowu sie wtracam, juz taka wredna, zla cecha charakteru, Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re:mycie okien 20.05.06, 20:30 Bialeoko to > może byc mężczyzna, mi nawet bardziej pasuje na Indianiana :P (...) - od kiedy ty jesteś na forum? nie wiesz, po czym się to wnioskuje? > drwiny sneepera, > Nawiazujac do nicku Arabici, to rozumiem, ze Twoj partner to Indianin :P. cóż, ty jesteś chyba jednak po prostu głupia. juz wszystko rozumiem. > Kurde znowu sie wtracam, juz taka wredna, zla cecha charakteru, ... racja. Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re:mycie okien 21.05.06, 09:16 > (...) - od kiedy ty jesteś na forum? nie wiesz, po czym się to wnioskuje? zapaewnie jak rozmowca nie napsial: zrobilAM, chcialAM :P , pewnie po wygladzie :P > > Nawiazujac do nicku Arabici, to rozumiem, ze Twoj partner to Indianin :P. > > cóż, ty jesteś chyba jednak po prostu głupia. juz wszystko rozumiem. > Cóż, jednak wszystko nie boo tak, cudownego, zartu jak moj, nie :P > > Kurde znowu sie wtracam, juz taka wredna, zla cecha charakteru, > ... racja. > racja ale nie zamierzam sie zmieniac:P Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: to już lepiej poszukaj 18.05.06, 16:08 ubezpieczenia szpitale domy ,grupy wsparcia Odpowiedz Link Zgłoś
arabica2 Re: to już lepiej poszukaj 19.05.06, 10:50 tak sie sklada ze przerobilam wszystkie dostepne panstwowe instytucje w Bydgoszczy i nie bede sie wypowiadac na temat ich poziomu chociaz np w jednej (a bylam w czterech juzzzz)musialam czekac godzine albo dwie na swoja kolej (mimo umowionej godziny), a urywalam sie z pracy (bo z domu nie moge zeby mnie maz nie zabil)w koncu kiedys jak pani dala mi test do zrobienia na teamt przemocy domowej i powiedziala ze spotkanie sie nie odbedzie, a i tak w jednej powiedzieli, ze nie umieja mi pomoc w drugie psychiatra zrezygnowal i na odchodne (chyba wkurzony na te jednostke) powiedzial, ze ma sobie z ta jednostka dac spokoj wiec szukam bezskutecznie, az pewnego dnia, wezme leki i sama sobie pomoge na zawsze poki co mam dziecko, wiec staram sobie pomoc tylko po co to pisze jak widac z wypowiedzi rowniez i tutaj nie mozna znalezc pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
arabica2 Re: to już lepiej poszukaj w wątku u góry 'biała 19.05.06, 10:43 szukalam niestety jest tylko podany jeden psychiatra i nie zajmuje sie ta problematyka Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: to już lepiej poszukaj w wątku u góry 'biała 19.05.06, 15:21 ruch to mocny elent terapii ,ale na wyniki trzeba czekac ciszaleczy Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: to już lepiej poszukaj w wątku u góry 'biała 19.05.06, 15:36 o to chodzi ze wbydgoszczy nie ma takiej placowki jest,na przyklad w moim miescie ale nie zajmouje sie tym tematem od 1982 r. tez niestety Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: to już lepiej poszukaj w wątku u góry 'biała 20.05.06, 18:25 W Bydgoszczy sa osrodki (jakie sa takie sa...), tylko chyba cos nie tak poszlo powinnam byla podac nazwisko terapeuty... Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: to już lepiej poszukaj w wątku u góry 'biała 20.05.06, 20:30 w moim miescie tez podobno cos wykopali Odpowiedz Link Zgłoś
kati1973 Re: Re Gruche pod wierzba 21.05.06, 09:18 wiem, ze pomoc we wszsytkich osrodkach jest nedzna, ale raczej w przemocy domowej nie poleca sie terapii prywatnej , tylko osrodki, panstwowe, gdzie jest odpowiedni program. Zawasze mozna trafic, na zlego terapeute Temat ten jednak dlugo pozostanie jeszcze w tyle Odpowiedz Link Zgłoś
aamay Re: Dobry psychiatra, psycholog w bydgoszczy 23.05.06, 18:23 Polecam punkt 5 1. NZOZ INTERCOR ul. Powstańców Wielkopolskich 33, 85-090 Bydgoszcz tel. 346-16-00, 341-10-29 2. Ośrodek Psychoterapii Psychodynamicznej ul. Gdańska 46/4 85-006 Bydgoszcz tel. kom: 601-406-432, 602-118-131 e-mail: spkuba@poczta.onet.pl 3. Psycholog kliniczny,psychoterapeuta mgr Hanna Roszatycka ul. Karłowicza 26 gab.622 (VI piętro), Bydgoszcz tel. 341-09-72, tel.kom. 0606-637-568 4. TERAPEUTICA PSYCHOTERAPIA INDYWIDUALNA I GRUPOWA ul. Magdzińskiego 14/4, 85-111 Bydgoszcz tel. (052) 585-54-98, tel.kom. 0604--967-331 5. DELTA Centrum Pomocy Psychologicznej i Edukacji ul. Wojska Polskiego 22/56, 85-825 Bydgoszcz e-mail: delta@delta-psychoterapia.pl tel. 052/345-16-58 tel. 601171229 6. NZOZ Centrum Medyczne Gizińscy dr n. med. Paweł Izdebski ul. Kościuszki 16, 85-079 Bydgoszcz tel. 345-50-80 7. GABINET PSYCHOTERAPEUTYCZNY ARKADIUSZ MIKOŁAJCZYK PSYCHOTERAPIA PSYCHOANALITYCZNA - TERAPIA PROBLEMÓW EMOCJONALNYCH, OSOBOWOŚCIOWYCH Bydgoszcz TEL. 693-470-969 Odpowiedz Link Zgłoś
arabica2 Re: Dobry psychiatra, psycholog w bydgoszczy 24.05.06, 10:01 Dziekuję o Delcie tez juz mi ktoś pisał' Więc mam nadzieję, że to dobry wybór Odpowiedz Link Zgłoś