czekolada_z_orzechami 06.06.06, 12:50 jaka pogoda w Krakowie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 06.06.06, 12:56 wyszło nawet słońce. I chyba ziemia drzy..a nie- to śmieciara za oknem:p nie odpowiedziałeś mi na pytanie czy też słuchasz Gilmoura;) Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 06.06.06, 13:11 oczywiście że słucham choć jesst to muzyka iście depresyjna :( Płytę On an Island kupiłem w 1 dniu sprzedaży jak tylko otworzyli sklep :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 06.06.06, 13:17 wiesz co..przesłałabym Ci trochę słoneczka skoro u Ciebie z tym kiepsko:/ ale chyba się nie da:( a czego jeszcze słuchasz? oprócz Gilmoura i siebie:P Odpowiedz Link Zgłoś
nottscounty Re: cześć iso 06.06.06, 13:27 siebie ? a skąd to wnioskujesz ? staram się różną muzykę słuchać choć "bliżej" mi do klasyki rocka Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 06.06.06, 13:29 wybacz ale to nie bylo do Ciebie. czego Ty ode mnie chcesz? :P Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 06.06.06, 14:02 ok, to ja chyba zacznę sama ze sobą prowadzić monologi.. w sumie, ach nevermind. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 06.06.06, 15:04 słoneczko w końu wyszłooooooooooo :)))))))))))))) huraaaaaaa tylko że mi się coś nie chce ruszyć z wyra :( a co do muzyki to z wiekiem słucham coraz spokojniejszej kiedyś lubiałem i słuchałem led zeppelin, deep purple, black sabbath, thin lizzy, ten years after, pink floyd, camel, supertramp, police, cure, oldfield, talk talk teraz tych pierwszych słucham już mniej a doszła muzyka klubowa, jazz i takie różne dziwne rzeczy które nie wiem do czego zakfalifikować kiedyś łatwiej było powiedzieć kto gra jaki rodzaj muzyki a dzisiaj to chyba nie wiedzą nawet ci co to grają :)) a tak w ogóle to cię lubie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 06.06.06, 16:30 To słońce nad Krakowem to moja zasługa ale ćśść..bo zaraz wszyscy się zbiegną;P o 15 w łóżku? bijesz mnie na głowę.. Co do twojej muzyki- znam, choć nie wszystko. The Cure "Friday I'm in love" to taki standardowy kawałek, do którego się wraca i wraca i wraca. Ja lubię muzykę brytyjską- Coldplay, Keane, Franz Ferdinand. Czasem coś fajnego wpadnie w ucho jak np. Kombajn do Zbierania Kur Po Wioskach, czy Pustki. Jeśli sluchasz Trójki to wiesz o czym mówię;) Własciwie to można by wymieniać bez końca.. aacha- też Cię lubię. To chyba ta zgodność znaków zodiaku;) pozdrawiam- M. Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 06.06.06, 16:59 Jak najbardziej znam te klimaty. Słucham Minimax w niedziele i czwartki. A z Cure najbardziej cenię płytę "Desintegration". Po prostu rewelacja. Choć ich przeboje szczególnie te z "Kiss me kiss me" też są super. Coldplay też słucham. Ostatnio odkryłem bardzo ciekawy utwór. Prześlę Ci linka gdzie mozna go posłuchać. Lubię odkrywać różne ciekawostki muzyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 06.06.06, 17:30 Aha zapomniałem jeszcze o takim mało znanym zespole: All About Eve. Znasz może ? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 06.06.06, 18:57 nie znam niestety.. ale od razu skojarzyło mi się z Maroon5- płytka "all about Jane" :P Hm..Coldplay powiadasz? jeśli o nich chodzi, to chyba nic mnie nie zaskoczy ale ciekawa jestem co to za kawałek. A Trójka- cóż- polecam Listę osobistą w soboty. Ciekawa mieszanka niesamowitych utworów. I każdy w zupełnie innym stylu. Aaaa po ostatnim niedzielnym Minimaxie postaram się o nową płytę Comy. Ponoć warto. Też lubię odkrywac nowe brzmienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 07.06.06, 09:04 Nie zrozumieliśmy sie :) Przesłany przeze mnie kawałek to nie Coldplay. To nieznana nikomu jeszcze wokalistka. Listę osobistą też słucham a jakże .... To mówisz że 15 lat różnicy ? Jakoś tego nie widzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 07.06.06, 12:14 mmm, widzę, że wcześnie dzisiaj wstałeś. Sama spałam chyba ze 3 godziny. Zdam się na Twój gust i zakręcę się za tą płytą The Cure. Aaa znasz INXS? Pewnie nie muszę pytać;) Teraz czekam na nową płytkę Keane. Wychodzi już 9 czerwca. Poprzedniej słucham i słucham. Chyba nigdy mi się nie znudzi. Też jakoś nie widzę tych 15 lat. Może to jakiś żart? ;) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 07.06.06, 16:42 powinieneś napisać: -Wspominałaś kiedyś o jakiejś różnicy wieku? na co ja: - Jaaa? skąd?! Musiało ci się wydawać.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 07.06.06, 18:21 To właśnie chciałem napisać ale przejęzyczyłem się :) Tylko czemu czkoladko aż Lublin ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 07.06.06, 18:26 co za telepatia. Znów się spotykamy;) A czemu aż Kraków? Hm...co u Ciebie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 07.06.06, 18:31 kiepsko sie czuje dziś spałem z przerwami cały dzień a pogoda taka ładna od niedzieli biorę większą dawkę efectinu i mam nadzieje że to z tym jest związane Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 07.06.06, 18:34 A mogę jakoś poprawić Ci humor? :) Będzie lepiej, zobaczysz. Sam mi kiedyś pisales, że to mija. Więc minie;) Ja chyba załapałam jakąś pozytywną fazę. Więc prześlę Ci tą pozytywną energię. Odpowiedz Link Zgłoś
nottscounty Re: cześć iso 07.06.06, 18:36 dzięki trwa to juz u mnie tak długo (od kwietnia 2005) że czasmi tracę nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 07.06.06, 18:41 nie, żartuje ale widzisz co się ze mną dzieje jestem nieprzytomny i śnięty cały dzień tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 07.06.06, 18:45 Może to pogoda? Proponuję jakąś muze po ktorej na plecach ma się niezłe ciarry :P Jesteś gotowy na ekstremalne przeżycia? :) Mówię Ci, jak u mnie ciemno za oknem. Zaraz zacznie padać. Luz. Deszczu dawno nie było;p Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 07.06.06, 18:48 Ciary to mi przechodzą same po efectinie. Niestety muzyka nic tu nie da. Muszę to po prostu przetrzymać przez kilka dni. Eh ta pieprzona depresja. Szlag by ją trfił i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 07.06.06, 18:52 Fakt. Ale nawet w depresji są chwile, kiedy jest czujesz, ze jest ok. I te momenty trzeba wykorzystywać. Ja tak robię. Znajduję jakiś punkt zaczepienia, cokolwiek. I potem jest lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 07.06.06, 19:08 Gdybym była na miejscu to bym Cię wyciągnęła na jakiś spacer. Ale powraca pytanie- czemu aż Kraków? Sam widzisz, że kwestię wieku już rozwiązaliśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 07.06.06, 19:12 nie kuś, nie kuś bo wsiąde w samochód a wtedy możesz mieć problem :) na prawdę nie żartuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 07.06.06, 19:20 problem hehe:) fajnie to nazwałeś. Wlasnie podziwiam piękny zachód słońca. Deszczu nie było. To może napisz co Cię jeszcze oprócz muzyki interesuje, hm? Ja czasem maluję. Poza tym uwielbiam gotowanie heh. Aaa i koocham psy:) Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 07.06.06, 19:29 problem, problem im dłużej klikamy tym bardziej mi się podobasz :) jesli chodzi o wnętrze oczywiście ale to jest najważniejsze niestety nie maluje ale coś tam lubi pichcić i nawet sprawia mi to przyjemność a psy ..... odbierz maila to zobaczysz looserka zaraz nas stąd wypieprzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 07.06.06, 19:31 gdyby na świecie były tylko takie problemy, to byloby calkiem miło ;))) Na maila musze trochę poczekać, bo na gazeta.pl jakoś wolno dochodzą.. Czemu ma nas stąd wypieprzyć? :P Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 07.06.06, 19:43 no nie masz racje przecież rozmawiamy o depresji :) pozdrowienia dla looserki Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 07.06.06, 19:47 Tak tak. Naturalnie:) Może używasz innej formy komunikacji czyli gadu? :P Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 07.06.06, 19:55 nie mam :( Pisałam kiedyś, ze wirus spustoszył mojego kompa:P Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 07.06.06, 19:42 komentarz wysłałam na pocztę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 07.06.06, 19:57 chyba za mało się cenisz, wiesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 07.06.06, 20:14 No nie ja się nie zgadzam !!!!!!!!!!!!! Miałaś nie kusić !!! Napiszę do looserki żeby cię wyrzuciła z tego forum. Ty pogłębiasz depresje jeszcze bardziej. Ide spać, jest mi źle, świat jest niesprawiedliwy ! Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 07.06.06, 20:16 ćśśśśś. Masz maila. Spać spać. Już się wyspałeś dziś! Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 07.06.06, 20:31 A może to tylko sen ? Tak to musi być sen ! Nie ma innej możliwości bo anioły pojawiają się tylko we śnie Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 07.06.06, 20:36 Nie, to nie sen. W niebie tez nie jesteś;) To tylko ja. i już pomykam. Dobranoc. Śpij dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 08.06.06, 00:59 Masz mnie na sumieniu. Spać nie mogę przez Ciebie :( CO mnie podkusiło cholera nie wiem. Żeby zawierać znajomości z małolatami... To wszystko przez ten twój nick. Gdyby nie on to bym nie zaczął z Tobą gadać. Ale swoją drogą to muszę przyznać że Twój nick to pikuś w porównaniu do .... no wiesz sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 08.06.06, 09:09 Przez wrodzoną skromność nie zaprzeczę:) A że spać nie możesz hm..przecież wspominałes, że jakiś anioł Ci się śnił ;) Co do nicku- okazuje się jaką siłę ma słowo pisane. No ale to biorę na siebie;) no ale sam się skusiłeś na czekoladkę. To juz Twoje łakomstwo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 08.06.06, 11:27 bo nie ma czego zaprzeczać Bóg mnie pokarał i tyle Teraz trzeba będzie pocierpieć A to wszystko przez to że lubie czekoladke Mam złamane serce ! Ludzie pomóżcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 08.06.06, 13:05 nie krzycz, i tak nikt Cię nie usłyszy, bo tylko ja tu zaglądam:P jesteś skazany na moje towarzystwo;) Hm..to piszesz, że Bóg Cię pokarał? a może przeciwnie- zesłał Ci anioła, byś mógł odpokutowac swoje ciężkie grzechy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 08.06.06, 14:09 oj tak tak ! tylko czemu aniołku jesteś tak daleko ? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 08.06.06, 15:31 Wiesz co...mnie się wydaje, że Oni tam mają niezły bajzel, i dlatego "zrzucili" mnie tak daleko od Ciebie:) Może źle wyliczono odległość..coś z tych rzeczy. No ale niech im to bedzie wybaczone, skoro jednak na siebie trafiliśmy:P Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: cześć iso 08.06.06, 15:36 no nie przesadzajcie z ta odlegloscia:))Ja jestem srednio w polwie drogi od was wiec zostane wasza swatka;) Piszczie byle duzoooo lubie was czytac:) Odpowiedz Link Zgłoś
nottscounty Re: cześć iso 08.06.06, 16:27 Oj Tarju żebyś Ty widziała co to za anioł ! Nie mogę Ci przesłać zdjęcia bo by mnie czekoladka przestała lubieć. Ale musisz uwierzyć mi na słowo. Od wczoraj nie mogę sie pozbierać .... Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 08.06.06, 16:32 zamykamy ten wątek bo robie sie zazdrosny ! czekoladko przechodzimy na gg. całuski ! Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 08.06.06, 17:14 Nie zgłaszam sprzeciwu:) to jak? Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 08.06.06, 17:38 sprawdź maila:) Przytulam mooocno:P Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 09.06.06, 10:24 :))) wstałeś już? Anioły już dawno wstały. Piekny dzień. Szkoda, ze aż Kraków:/ Był kiedyś taki film "Anioł w Krakowie"...coś w tym jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: cześć iso 14.06.06, 19:04 Aniołeczku ! Wysłałem Ci liścik miłosny. Sprawdź pocztę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: cześć iso 15.06.06, 16:00 hehehe:D czytałam:) i odpisałam, wiec też sprawdź. Poozdrawiam gorrrrąco;))) Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 czy czekolada z orzechami posiada certyfikat iso? 16.06.06, 12:21 czuję się jak ktoś kto wszedł do wschodnej świątyni w pantofelkach, z drugiej strony świątynia otwarta i zapraszająca Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: czy czekolada z orzechami posiada certyfikat 16.06.06, 14:42 o kurcze. Zapytaj raczej iso czy certyfikat się należy;) co do świątyni, to zdejmij pantofelki, bo oboje chodzimy tu boso:P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: czy czekolada z orzechami posiada certyfikat 17.06.06, 10:54 iso, wypowiedz się :) Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 czekolada z orzechami posiada certyfikat 17.06.06, 14:10 hmmm... nie wiem co powiedzieć... lepiej może będzie jak sobie pomilcze.... i popatrze sobie na takie jedno cudne zdjęcie.... ale się rozmarzyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: czekolada z orzechami posiada certyfikat 17.06.06, 19:21 też Cię lubię ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: czekolada z orzechami posiada certyfikat 18.06.06, 09:35 a, i sprawdź pocztę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: czekolada z orzechami posiada certyfikat 18.06.06, 10:31 Już odpisałem mój Ty aniołku :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: czekolada z orzechami posiada certyfikat 18.06.06, 10:34 już przeczytałam i zaraz odp. Ale ty idziesz spać:/ miłej niedzieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: już cię nie lubie :( 19.06.06, 20:22 czemu mi to robisz? :( Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: już cię nie lubie :( 15.07.06, 20:59 ćśśś...You need a place that's hidden in the deep Where lonely angel sings you to your sleep / "Atlantic" Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: już cię nie lubie :( 16.07.06, 23:35 czy aby nie jesteś zaczarowana czekolada ?? -tutaj się odsłaniam ,na pozór mniam, mniam, niebardzo ufam zaczarowanym czekoladom nad którymi odprawia się parokrotnie modły. Wole sam szobie iśc na spacer do sklepu,niz dostawać w prezencie. Póżniej mam dreszcze w nocy ,same wyłącza się sprzęt albo gasnie swiatło. (swoją droga ,-znów genialny pomysł sneepera- oczywiście nigdy bym tego nie zrobil, bodaj by mi ręke odcięło) ale-głupi pomysł -ile razy można magnesowac i zaczarowywać jedną czekoladę, może nawet codziennie, niee, co 3 dni .ważność czekolady to chyba 2 lata :)) Ciekawe jak wyjarała by osoba ktora by to zjadła :)) ciemnoooo Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: już cię nie lubie :( 16.07.06, 23:41 zbiorowe modły grupowe nad jedną czekolada ,pozyczana sobie od kumpla do kumpla (ewentualnie od kumpelki do kumpelki) tak a 5, albo 6 osobowa grupa, i dwa lata ciężkiej, a raczej przyjemniutkiej zabawy (uboczna produkcja mleka -to podatek, który niestety trzeba zapłacic za taki bombowy słodycz) -no ale kogóż tak nie lubimy, zeby dć to komus w prezencie - by go skręciło na wieki wieków ????? -chyba dawno u spowiedzinie byłem :)), zresztą ,ujawnianiwe prawdy, to nie grzech, byle kto nie kupił, a jak ktos ma taki patent, to i tak pewnie uzywa Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: już cię nie lubie :( 16.07.06, 23:45 a czy szafka, stoliczek, czy sostam ,na którym lezy czekolada dostaje tez orgazmu ? Lepiej, zeby nie, bo energia przeznaczona do wchłonięcia przez czekoladę by sie zmarnowała. Ide teraz wytrząsnąć resztki kawy ze słoika (a co tam, to kawa zbozowa, mam nadzieje,że nikt mi jej nie przerabiał, -nie mówie oczywiście o szkolnej chemii za którą wyrzucono mnie z ogólniaka, tyko o czym innym Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: już cię nie lubie :( 16.07.06, 23:49 post scriptum -ci idioci,co wyprodukują te czekoladę, to bedą mieli niezły wyrok od kolesi posakodowanego -i o to mi właśnie chodziło /ich zgon zaskoczy ich przed własną smiercią to była lekcyjka z protokołu mędrców syjonu dla głupszych ode mnkie (moze są tacy na swiecie -chocia u mnie to ze wzrokiem najgorzej i ze skrupułami, za które owszem zapłace Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: już cię nie lubie :( 16.07.06, 23:55 kurdelens -a co bedzie jak bym mial dziecko z czekoladą produkcji wedla na przykad taką za 2,60 ...kurde co za głupie myśli przychodzą mi do głowy , nie skupiam sie na żadnejn czekoladzie, ide zazyc przemasturbowany antydepresant i na pewno mnie zamuli, zamiast wyleczyc, bo to organizm za słaby i magia silniejsza od niego, chociaż leki silniejsze sa i od magii , i od organizmu -- samobudzenie z narkozy podczas operacji przeszkadza lekarzom !!-NIEMOZLIWEE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: już cię nie lubie :( 17.07.06, 00:41 no tak, kiepsko ze wzrokiem,i chociaz staje (na glowie), nie moge skupis wzroku na tabletce, a nawet na blisterze, zamiast sulpiryd czytam -żegnaj próchnico !! Odpowiedz Link Zgłoś