aga345 13.06.06, 12:58 ..no nie wiem czy ten Twoj xanax wali tak ostro bo biore i jakos mnie slabo trzyma :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx Re: do suchego 13.06.06, 14:11 na mnie walił ostro jak brałem 1mg na noc.Jak Ci nie wali to ja nic już nie poradzę ale ja kołowałem się po 1mg równo.Akle to było kiedyś a teraz xanaxu nie biorę Odpowiedz Link Zgłoś
22pp Re: do suchego 13.06.06, 15:36 Również biorę od dwóch tygodni xanax 0,5 mg rano i 1 mg na noc, nie powala mnie z nóg, normalnie funkcjonuję, prowadzę samochód i pracuję, przeszły lęki i napady duszności, serce przestało kołatać no i śpię w końcu przesypiam noc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: do suchego 13.06.06, 16:08 a przez 1 dni brania miałaś/miałeś senność? bo zwłaszcza w 1 dniach strasznie ogłusza i usypia jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
aga345 Re: do suchego 13.06.06, 16:25 ..hmmm..no jak brales 1 mg to sie nie dziwie. ja biore od 3 miesiecy 0,25 . i szczerze mowiac na poczatku nawet cos czulam , ale teraz zero. nie wiem, moze dawke mam za mala. teraz to nawet lęków nie zabija :( Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: pozdrówka:)))))) 13.06.06, 16:48 Aga a wiesz że tego leku nie woolno brać dłużej niż miesiąc bo bardzo silnie uzależnia fizycznie przedewszystkim? Dobrze że to jeszcze 0.25mg ale odstawiaj powoli i lepiej zastąp to lekiem antydepresyjnym od lekarza bo 3 miesiące to bardzo długo brać xanax Odpowiedz Link Zgłoś
aga345 Re: pozdrówka:)))))) 13.06.06, 17:23 wiesz suchy..chyba masz racje bo kurcze jak tylko nie wezme teabletki to mam taka dziwna glowe, cala jakby mi ktos sciskal i takie dreszczyki . :/ Odpowiedz Link Zgłoś