ida37 29.06.06, 12:30 jestem na początku cyklu i już nie znajduję wytłumaczenia...hormony? czy zmienić lekarza i lek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iso1 Re: znowu lęki:((((((((((((((( 29.06.06, 12:45 jak długo bierzesz effectin i jaką dawkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: znowu lęki:((((((((((((((( 29.06.06, 13:02 bywa człowiek nie zna dnia ani godziny Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: znowu lęki:((((((((((((((( 29.06.06, 13:06 Ja też mam jeszcze lęki ale jest ich zdecydowanie mniej niż było. A czeka mnie jeszcze zwiększenie dawki do 4. Może Ty też masz za słabą dawkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: znowu lęki:((((((((((((((( 29.06.06, 13:39 Biorę od jesieni po jednej tabletce. Kurację zaczęłam będąc na hormonach. Wówczas odczułam dużą poprawę. Jak odstawiłam pigułki, to mam wrażenie, że lęki nasilają się podwójnie i to przed owulacją - dziwne (to takie ostatnie spostrzeżenie)i efectin dalej po 1 tabletce myślałam, żeby odstawić latem całkiem, ale chyba nie da rady...bo nawet na lekach mam łomoty w brzuchu, dzisiaj nawet się przestraszyłam, bo w mostku miałam dziwne uczucie "stukania", zawroty głowy, k...wa mać! Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: znowu lęki:((((((((((((((( 29.06.06, 16:13 Idź do lekarza. Jedna tabletka to niewiele. Może zwiększy Ci dawkę. Ja biorę 3 a od przyszłego tygodnia 4. Lękki mam coraz mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
iii10 Re: znowu lęki:((((((((((((((( 29.06.06, 16:36 Ja zauważyłam u siebie powiązanie złego stanu z hormonami. u mnie najgorzej jest przez okres i moze pare dni wczesniej, łapie wtedy doła i zwiekszaja mi się lęki. ja juz od pół roku biore leki teraz od dwóch seroxat i powiem ci że było juz przez ostatni miesiąc super, moge powiedzieć normalnie az oczywiście nie przyszedł okres kilka dni temu. co miesiąc jest to samo lęki sie zwiekszają a ja zwiekszam dawke lek ale tym razem spróbuje to przeczekac i zobacze co będzie za kilka dni moze to wina hormonów. moze masz je zaburzone, moze powinnaś zbadac chociażby te podstawowe, ważna rolę odgrywaja tu hormony tarczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: znowu lęki:((((((((((((((( 29.06.06, 22:39 tarczycę zbadałam, tsh, ft3, ft4, usg ok, ginekologiczne badania łącznie z cytologią ok. Moje lęki nasilają się tuż po miesiączce, w drugiej fazie cyklu czuję się lepiej - bez sensu... no nic wybiorę się do lekarza, ale już prywatnie i do innego... przeraża mnie te zwiększanie dawki...ja chciałam spróbować odstawić....horror Odpowiedz Link Zgłoś