sneeper 01.07.06, 21:24 przychodzi kosciotrup do lekarza -kosciotrup: panie doktorze ,dlaczego tak poozno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sneeper Re: troche humoru 01.07.06, 22:10 dawno dawno temu...przychodzi minister zdrowia na wizytacje do psychiatryka przedstawia sie i mowi: Jestem Ministrem Zdrowia na to jeden z pacjentow: nie martw sie stary, ja bylem Cesarzem Napoleonem,ale teraz czuje sie juz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
licznick post nr 147775 01.07.06, 22:14 coś czuje ze 147777 jeszcze powróci w pięknym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: troche humoru 01.07.06, 22:24 syn przychodzi do ojca: - musimy poważnie porozmawiać - o co chodzi synu - tato jestem gejem - Hmmmm powiec mi synu nosisz złotego rolexa - nie - nosisz marynarki od armaniego? - nie - jeździsz czerwonym kabrioletem? - nie - widzisz synu nie jesteś gejem tylko zwykłym pedałem Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: troche humoru 01.07.06, 22:36 ojciec do syna: -synu musze ci powiedziec cos : co tatusiu? -sw.Mikolaj to ja -wieeem bocian to takze ty Odpowiedz Link Zgłoś