extreme74 17.07.06, 13:40 Jak to się mogło stać,że nie ma wątku marsa43 wyczaiłem fobików? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mars43 Re: wywalili wątek marsa 43 17.07.06, 14:30 Mylisz gówno z sadzą.To nie był mój wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme74 Re: wywalili wątek marsa 43 17.07.06, 14:35 mars43 napisał: > Mylisz gówno z sadzą.To nie był mój wątek. No i teraz wychodzi jaki z Ciebie mars,mówiłam,że jesteś z innej planety. Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: wywalili wątek marsa 43 17.07.06, 14:39 O czym chcesz w tym wątku rozmawiać?Prowokujesz to dostajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme74 Re: wywalili wątek marsa 43 17.07.06, 14:41 mars43 napisał: > O czym chcesz w tym wątku rozmawiać?Prowokujesz to dostajesz. Nie oceniaj innych przez swój pryzmat,ja chciałam tylko odnaleźć ten wątek i zobaczyć co nowego tam napisano . Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: wywalili wątek marsa 43 17.07.06, 16:30 extreme74 napisała: > mars43 napisał: > > > O czym chcesz w tym wątku rozmawiać?Prowokujesz to dostajesz. > > Nie oceniaj innych przez swój pryzmat,ja chciałam tylko odnaleźć ten wątek i > zobaczyć co nowego tam napisano . Widzisz tną moje wątki,wycięto ich już chyba z 10,były bardzo długie ,gdzie najczęsciej walczyłem z niewiernymi.Ja to wszystko zapisuje i prawdopodobnie za jakiś czas wyjdzie ksiażka, gdzie będa najciekawsze wątki z wątków.Na forum pozostało niewiele, np.mój watek "Ta podła choroba".Wiem,że ci się podobają -bo w nich cżęsto leje się krew. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme74 Re: wywalili wątek marsa 43 17.07.06, 16:34 Mars ja uwielbiam twoje wątki i nie tylko... wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: wywalili wątek marsa 43 17.07.06, 22:46 extreme74 napisała: > Mars ja uwielbiam twoje wątki i nie tylko... wątki. Wiem,uwielbiasz moja siłę,którą chciałabyś poczuć w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme74 Re: wywalili wątek marsa 43 17.07.06, 23:02 Tak mars twoją siłę... zwłaszcza fizyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
kurka.mala To nie był wątek marsa 17.07.06, 16:16 tylko niejakiego Kristofka. Ale w praktyce przejął go mars. Ponieważ wątek zawierał wiele zabawnych wypowiedzi głównie dzięki marsowi i wtórującej mu depresyjce, zosatł zapewne umieszczony na oślej ławce, gdzie trafiają najfajniejsze wątki :) Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 13:26 a własnie, że go tam nie było. nie wiem co z nim zrobili...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
sajder86 Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 13:37 zaniedlugo policja zapuka do drzwi i polowe forumowiczow zamkna Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 13:40 sajder86 napisał: > zaniedlugo policja zapuka do drzwi i polowe forumowiczow zamkna e chyba nie ;) też by nie mieli sie czym zajmowac hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sajder86 Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 14:00 ciekawe jak by fobiak grypsował ? ahahaahah Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 14:06 sajder86 napisał: > ciekawe jak by fobiak grypsował ? ahahaahah Nie prowokuj losu, bo sam możesz się przekonać jak to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
sajder86 Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 14:13 los mnie juz tak zacnie obdarowal ze wiecej chyba bym nie raczyl przyjac Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 14:23 sajder86 napisał: > los mnie juz tak zacnie obdarowal ze wiecej chyba bym nie raczyl przyjac Los jest okrutny, on nikomu nie udziela gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 14:29 przepraszam, ze sie wtrącę w waszą jakże madrą dyskusję ;) ale co to znaczy grypsowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
sajder86 Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 14:35 Grypsować – być GITEM, "człowiekiem" (w odróżnieniu od frajerów i cweli), przestrzegać zasad "bajery" :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 14:38 depresyjka4 napisała: > przepraszam, ze sie wtrącę w waszą jakże madrą dyskusję ;) ale co to znaczy > grypsowac??? Porozumiewać się przez osadzonego w więzieniu z innymi wspówięzniami z innych cel oraz ze światem zewnętrznym -bez wiedzy i kontroli władz wieziennych.Są to najczęsciej malutkie zapisane karteczki,przpominajace szkolne ściągi, i przekazywane przez innych wieżniów do adresata. Jest to ukryta poczta więżniów.Więzniowie dzielą się w więzieniu na tych co grypsują i na trych co nie grypsują.Obie grupy przez to ze sabą rywalizują.To tak w skrócie. Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 14:47 > Porozumiewać się przez osadzonego w więzieniu z innymi wspówięzniami z innych > cel oraz ze światem zewnętrznym -bez wiedzy i kontroli władz wieziennych.Są to > najczęsciej malutkie zapisane karteczki,przpominajace szkolne ściągi, i > przekazywane przez innych wieżniów do adresata. Jest to ukryta poczta > więżniów.Więzniowie dzielą się w więzieniu na tych co grypsują i na trych co > nie grypsują.Obie grupy przez to ze sabą rywalizują.To tak w skrócie. O rany, Mars! :))))))))) Jak Twoja wiedza z innych dziedzin,którymi tak się chwalisz jest równie "celna", to ja Tobie już podziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 14:55 Rain Dog-powinaś wiedzieć,że nie trzeba siedzieć ,aby to wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdu_pierdu Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 14:57 Mars przyznaj sie zmieniasz grupe do-celo-wą Odpowiedz Link Zgłoś
mars43 Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 15:04 pierdu_pierdu napisała: > Mars przyznaj sie zmieniasz grupe do-celo-wą Przekombinowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 15:04 pierdu_pierdu napisała: > Mars przyznaj sie zmieniasz grupe do-celo-wą hehehe, chciałbyś co? :D ale nie ma tak dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurka.mala Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 15:30 mars43 napisał: > Rain Dog-powinaś wiedzieć,że nie trzeba siedzieć ,aby to wiedzieć. Brawo mars! W końcu jakieś sensowne wnioski. Podobnie jak nie trzeba brać E żeby wiedzieć, że to może zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: To nie był wątek marsa 18.07.06, 15:40 buehehehe, po prostu bzdurę napisałeś Mars - nie trzeba siedziec, aby to wiedzieć! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś