sneeper 30.07.06, 00:58 jakies zaburzenia, spowolnienie myslenia , - czy jest czlowiek co mial watpliwosci co do swojego napedu psychoruchowego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sneeper Re: nape,d psychoruchowy 30.07.06, 01:03 aha , zaburzenia pamie,ci trwalej ... i problemy z kontrola, Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: _ 30.07.06, 12:44 jakby jakis doswiadczony elastyczny nlekarz zobaczyl to by cos doradzil, moze zajrzy kiedys w ten watek... ;o Uslyszalem ostatnio ,ze mam problemy z jezykiem ale to bylo w czasie zajec w mojej szkole ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: _ 30.07.06, 19:41 nie wychodze z domu miesiacami, tygodniami, nie oglaadam telewizji, -raz w tygodniu pool godziny, prawie nie slucham radia, leze patrze w sufit , ledwie mysle, mam chyba swiatlowstreet, jem malo , czasem siedze przy komputerze, gdybym dawniej nie pisal sprawnie na maszynie do pisania , mialbym problemy, z wlaaczeniem komputera - czy to juz depresja, czy lekarz zrozumie o co mi chodzi, czy bedzie dalej szukal jakis tam zwidoow ,agresji, czy jeszcze czegos ? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: _ 30.07.06, 19:48 w dodatku robie glupia mine i instynktownie udaje przed innymi ludzmi, ze mi nic nie jest, ale tego sie nie da ukryc Odpowiedz Link Zgłoś