monia738 09.08.06, 23:30 Czytałam gdzieś w internecie, że od niedawna leki typu np. asentra są całkowicie refundowane i na recepty z literką P wydawane są bezpłatnie. Czy to prawda? Słyszeliście o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: bezpłatne leki 10.08.06, 05:14 nie wiem czy asentra, ale cital z pewnością nie. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: bezpłatne leki 10.08.06, 09:31 cital,seroxat czy asentra są płatnymi lekami z tym że ze zniżką jak ma się receptę na literkę P.Zniżka nie przekracza połowy więc i tak trzeba bólić nieźle.Nie dotyczy citalu na którego nie ma zniżki. Darmowy lek to dezypramina,za kilka złotych mianseryna(3 zeta) imipramina,amitryptylina.Doxepina też chyba mało kosztuje bo kilka złotych-niestety same stare leki są albo bezpłatne albo kosztują od 1-10 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: bezpłatne leki 10.08.06, 09:35 mogę się mylić w cenach więc poprawcie mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
monia738 Re: bezpłatne leki 10.08.06, 11:36 Odnalazłam już ten teks o bezpłatnych lekach, który czytałam gdzieś na forum. Autorem tej wiadomości jest suchyxxx, a wiadomość jest z okolic końca amaja 2006 roku. Wszystko się zgadza tylko na końcu autor napisał, że żartował a tego już wtedy nie doczytałam. Szkoda, że to żart, tak bardzo by nam się przydały duże zniżki. Odpowiedz Link Zgłoś