bursztyn10 24.09.06, 12:30 Bóle w nadbrzuszu i mdłosci po jaki czasie mozna sie spodziewać złagodzenia lub ustapienia tych objawów ? Jak sobie z tym radzić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emwu11 Re: Bioksetin mdłosci ! 24.09.06, 15:19 tydzień ...góra 14 dni jesli po 2 tyg nei przejdzie wyrzucić do kosza i poprosic o inny lek Odpowiedz Link Zgłoś
frygamfs Re: Bioksetin mdłosci ! 24.09.06, 15:51 ja dostałam bioxetin i strasznie źle się się czułam. miałam mdłości wymioty i nic nie mogłam jeść. brałam go przez 3 tygodnie, gdy zorientowałam się ,że to od tego to lekarz zmienił mi lek na efektin. o mała się nie wymmkończyłam. przez 5 tygodni nic nie jadłam, wymiotowałam, nie mogłam się wypróżnić ani zrobić siusiu odwodnił mi się organizm i nerki przestały pracować. teraz biorę całą furę leków na te wszystkie objawy. tak oto załatwił mnie bioxetin. to jest bardzo dobry lek na bulimię. Odpowiedz Link Zgłoś
tinsel Re: Bioksetin mdłosci ! 24.09.06, 18:43 frygamfs napisała: > to jest bardzo dobry lek na bulimię bo bolał Was brzuszek? miarodajne badanie na próbie 2 Odpowiedz Link Zgłoś
luki_s4 Re: Bioksetin mdłosci ! 24.09.06, 19:35 jest problemik -zeby sie superex wyxzygac trzeba odstawic bioxetin, a wtedy nie wiem czy w kiblu, zamiast do muszli moja reka nie powedruje do paczki zyletek zeby se upuscic krwi, tak wrealu :( inna wersja to spowolnienie napedu ruchowego- wtedy nie dociagne do kibla i rzyganko w dywan albo podłoge Odpowiedz Link Zgłoś
luki_s4 Re: Bioksetin mdłosci ! 24.09.06, 19:46 zostaje zrobić 40 pompek ,60 przysiadów, 60 brzuszków, 500 m biegania i jestx oxota i appetytx :)) jeszcze pare worków cementu Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn10 Re: Bioksetin mdłosci ! 24.09.06, 19:46 u mojego męza to dopiero 4 dzień wierzę ,że przejdzie. dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
luki_s4 Re: Bioksetin mdłosci ! 24.09.06, 20:03 jest pare metod na zdrowie ,konwencjonalnych i niekonwencjonalnych, wzmagaja sile leku i apetyxx, niestety w praktyce pojawia sie efekt przykrootkiej koldry, chociaz wiadomo, ze sa leki po ktoorych inteligencja wzrasta powyzej przecietnej a apetyx trosnie ,czasem nawet za bardzo, metody stasndardowe przewiduja takie leczenie sa wskazania w kazdym kompendiumdla lekarzy /metoda praktycznej gospodyni, bo niektoore sa niepolskie aleee u mnie w szpitalu kazdy pacjent dostawal trilafon ,albo zyprexe, a depresyjni bioxetin - innych leków w apteczce szpitalnej zwyczajnie nie było.... a stosowanie metod "augmentation" -zbyt skomplikowane i tak się nawarstwiło Odpowiedz Link Zgłoś
luki_s4 Re: Bioksetin mdłosci ! 24.09.06, 20:11 dopisze jeszcze,że niektóre z tych metod ,albo z tych leków są od dawna znane, od 20 lat, nawet , ale albo w teorii i standardzie jest ,niestety zbyt kłopotliwe i wymaga wiedzy idoświadczenia,zaufania do pacjenta, kontroli, a w dodatku nikomu sie nie chce wtakim kołchozie wysilać mózgu, w polsce dodtepne jest około 20 % leków psychotropowych z wyprodukowanych na śwoecie, tak szacunkowo, z pamięci -- apetyxx i zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś