Dodaj do ulubionych

problem prosze o pomoc

30.04.13, 11:53
Hey laski! Mam do was pytanie, podsumuje wszystko by wiadomo o co chodzi. Od roku mam regularny,28-dniowy cykl. Jak niektore może pamietaja-pisałam na początku (10.04) jestem w ciazy i ide na badanie lekarskie- niestety ciaza biochemiczna dostałam krwawienie 10.04-15.04..wczesniej @ miałam 3-10marca a więc 10 dni pozniej. Czy dni płodne beda wtedy jakbym dostała @ 10 czy mam liczyc „starym cyklem”? Bo zdaje mi się ,ze nocy cykl się zaczał od momentu krawienia z poronienia. I jeśli tak,to dni płodne wychodza mi 17-27. Czy to mozliwe ,zebym miała przez to poronienei wczesniej owulke? Bo Dziwne ale od wczoraj mam zawroty głowy, duze mdłosci i bol piersi. Co ciekawe, nie mam uczuclenia a na szyjce dziś od łancuszka pojawiły się kropki czerwone i piecząco-swedzące-identyczne jakie miałam miesiac temu bedąc w ciazy. Ponadto mam silne bole głowy-czyli wszystkie objawy jak meisiac temu.Wychodzi,ze dziś jest 21 dzien cyklu(na28). Wtedy też parę dni przed @ czułam już objawy. Myslicie, ze mozliwe,ze zaszłam już od razu w ciaze po biochemicznej i kiedy poiwnnam się udac na bete?
Obserwuj wątek
    • magnolia234 Re: problem prosze o pomoc 30.04.13, 19:51
      Mozesz byc w ciazy, piszesz ze masz 28 dniowe cykle zatem owu wypada okolo 14 dc wiec teoretycznie od tygodnia mozesz juz byc w ciazy. Nie bardzo rozumiem co masz na mysli mowiac o liczeniu dni "starym cyklem" - kazdy cykl sie zaczyna sie od krwawienia wiec u ciebie wypada od 10 kwietnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka