Dodaj do ulubionych

asentra,zoloft...ceny?

16.03.03, 07:50
Czy ktos wie ile kostuje Asentra? To Zoloft pod inną nazwą ostatnio
wprowadzony na rynek... powinien być tanszy... a ile obecnie kosztuje
Zoloft... podobno jest jakaś zniżka...zastanawiam się nad zmiana leków, mam
dość objawów ubocznych po anafranilu...proszę o informację.
Obserwuj wątek
    • taryfa Re: asentra,zoloft...ceny? 16.03.03, 08:06
      Czy Zoloft to nie jest Zyprexa? Zyprexa jest już refundowana, a Zoloft jeszcze
      nie i nie szybko będzie w aptekach. Napisz maila do fabryki produkujacej lek
      uzyskasz odpowiedzi, że powinien być już na rynku i kosztować powinien
      2.50.Pozdrawiam
    • taryfa Re: asentra,zoloft...ceny? 16.03.03, 08:10
      Asentra- to sertalina nie Zoloft.Informację o Asentrze uzyskasz na stronie
      psychiatria.pl
      • pewal Re: asentra,zoloft...ceny? 16.03.03, 11:00
        Asentrę i Zoloft można stosować zamiennie. Nie odstawiaj jednak anafranilu bez
        konsultacji z lekarzem prowadzącym. Potliwość, suchość w ustach i drżenie rąk
        są dokuczliwe ale anafranil to bardzo dobry lek. Asentra powinna kosztować ok.
        44 PLN za op. a 28 tab. Zoloft kupowałem ostatni raz w zeszłym roku (jesień)
        kosztował ok. 70 PLN. Nie wiem ile kosztuje teraz bo będę kupował dopiero w
        polowie tygodnia. Spróbuj się uśmiechnąć - jutro będzie lepiej. Pozdr.
    • kiddie Re: asentra,zoloft...ceny? 16.03.03, 14:42
      Napisz do mnie, mam jeszcze troche Zoloftu jako pozostalosc po moim leczeniu,
      moge Ci to dac. Nie jest tego wiele, ale moze Ci to pomoze.
      • agrafka1 Re: asentra,zoloft...ceny? 17.03.03, 15:12
        ja mam praktycznie całe opakowanie Zoloftu, jeśli ktoś chce to proszę dać znać
        na maila. U mnie niestety lek ten nie skutkował i zamieniono mi go na inny.
        pozdr.
    • steppendorf Re: asentra,zoloft...ceny? 23.03.03, 22:21
      Sam biore zoloft od pewnego czasu. W aptekach ten lek kosztuje ok.70 zl, nie
      jest tani, ale dobry, chociaz... Moze sie ludze? Ostatnio przestal mi pomagac,
      nie witalizuje, nie poprawia nastroju. Jednak na poczatek jest OK - dopoki nie
      przyjdzie czas na zmiane.

Zreszta chyba wszystkie leki w ktoryms momencie przestaja dzialac. Czlowiek
      sie uodparnia. Tak czy owak, serdecznie polecam zoloft, moze zdzialac cuda,
      dopoki nie przestanie dzialac.

Pozdrawiam.
      • pewal Re: asentra,zoloft...ceny? 24.03.03, 20:38
        Niestety nie udało mi się dostać Asentry w Trójmieście. Podobno jeszcze nie ma
        na rynku. Dziwne lekarze przepisują a leku nie ma pozostaje mi kupić Zoloft za
        prawie 80 PLN. Jakby ktoś z Trójmiasta wiedział gdzie można dostać Asentrę
        proszę dać znać. Uśmiechnijcie się jutro też jest dzień. Pewal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka