ida37 07.10.06, 16:40 poukładałam swoje sprawy osobiste...i odżywam psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
insana Re: chyba jest lepiej :-))))))) 07.10.06, 16:50 oby jak najdłuzej bo los strzela na oślep... Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: chyba jest lepiej :-))))))) 07.10.06, 17:11 Czasami zezuje, ale zaprzeczyć się nie da. Takie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: chyba jest lepiej :-))))))) 07.10.06, 17:16 to, że teraz czuję się lepiej da mi nadzieję przy kolejnym pogorszeniu na ewentualną poprawę...przyznam, że już myślałam, że jestem beznadziejnym przypadkiem i nie ma dla mnie lekarstwa, czy pomocy...zamierzam zmienić dotychczasowy styl życia,myślenia...może uda mi się wymazać z pamięci smutne chwile Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: chyba jest lepiej :-))))))) 07.10.06, 17:28 ida37 napisała: > może uda mi się wymazać z pamięci smutne ch > wile Czas je zatrze, ale jakiś ślad, cień zostanie na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: chyba jest lepiej :-))))))) 08.10.06, 11:15 gorzej jak widzi a się potem wstydzi i dóóół Odpowiedz Link Zgłoś
aga345 Re: chyba jest lepiej :-))))))) 07.10.06, 22:03 Ida. Super :))) Ciesze sie bardzo :) tak trzymac . pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: chyba jest lepiej :-))))))) 08.10.06, 00:11 Gratuluję serdecznie. Trzymaj się tych myśli, a będzie dobrze. Wszystkiego zmienić nie można, ale można zrobić wszystko, co się da żeby poprawić jakość życia. Jeżeli mamy świadomość, że zrobiliśmy wszystko na co było nas stać, to nawet trudne sytuacje lżej przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: chyba jest lepiej :-))))))) 08.10.06, 09:28 Siema Bacha, euforyk do ciebie macha! Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: chyba jest lepiej :-))))))) 08.10.06, 05:16 Depresja ma zawsze przyczyne. Usunelas zrodlo depresji i jest lepiej. Nierozwiazane sprawy czesto sa przyczyna depresji, kiedy je rozwiazujemy konczy sie to co caly czas nas meczylo. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: chyba jest lepiej :-))))))) 08.10.06, 09:25 ...Najbliższa stacja Pole Mokotowskie. Prosze uważać na zamknięcie drzwi. Drzwi się zamykają. Stacja Pole Mokotowskie. Najbliższa stacja Wilanowska..... Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: chyba jest lepiej :-))))))) 08.10.06, 10:58 szit, tera w metrze będę wszędzie widzieć maski O_o jeszcze jakaś psychoza się z tego rozwinie Odpowiedz Link Zgłoś