Dodaj do ulubionych

guz mózgu

15.10.06, 17:42
Czy stwierdzono u kogoś guz mózgu? ze względu na waszą depresję czy inne
choroby psychiczne?
Coś nabieram ostatnio przeczucia, że tu chyba leży wina przez co się tak
zmieniłem.
Obserwuj wątek
    • emwu11 Re: guz mózgu 15.10.06, 17:47
      ja uważam że mam guza mózgu od jakichś 10 lat
      i twierdzę tak uparcie i na złość wszystkim lekarzom, przyrządom,maszynom,i
      innym rezonansom
    • szyderca_i_glupawiec Re: guz mózgu 15.10.06, 17:50
      My tutaj na forum mamy zwaloną chemię mózgu, a nie guzy. Zawsze możesz strzelic sobie jakies badanko dla wypełnienia wolnej chwili.
      • suchyxxx2 Re: guz mózgu 15.10.06, 17:54
        ja nie mam bo robiłem sobie eeg głowy oraz tomografię ale mam za to jeden ubytek i dlatego jestem chory/głupi - niepotrzebne skreślić
      • sajder86 Re: guz mózgu 15.10.06, 18:51
        A co lepiej wykrywa rezonans magnetyczny czy tomografia? I czy to trzeba miec
        skierowanie czy mozna sie beposrednio zapisac tam gdzie to robia I czy lepiej
        isc panstwowo czy platnie? Jak panstwowo to ile sie czeka tak mniejwiecej?
    • sajder86 Re: guz mózgu 15.10.06, 19:14
      "Guzy płata skroniowego mogą dawać takie objawy jak stany lękowe, depresyjne
      oraz upośledzenie pamięci świeżej (chory zapomina fakty sprzed kilku godzin czy
      dni)."

No to by do mnie pasowało. Muszę to jak najszybciej zbadać.
      • szyderca_i_glupawiec Re: guz mózgu 15.10.06, 20:50
        psychiatra ostatnio mnie skierował od pzp na organikę, jak czytałem to powinno to wykryc uszkodzenia mechaniczne lub chorobowe mózgu, wygląda na to, że badanie będę mógł zrobic dopiero za miesiąc. Jakby cos to napiszę o szczegółach tego badania na forum.
        • ollaboga77 Re: guz mózgu 15.10.06, 20:58
          a teraz mozesz co niego napisac?

Organike? a co to jest pzp?
          • iso1 Re: guz mózgu 15.10.06, 21:22
            Tak ja też w na początku roku wyobrażałem sobie guza mózgu, guza prostaty, aids,
            itp. To normalka przy tym rodzaju depresji. Wiem że trudno Ci się będzie z tym
            pogodzić ale nie masz guza mózgu. Masz depresje.
          • szyderca_i_glupawiec Re: guz mózgu 15.10.06, 21:23
            ollaboga77 napisała:

>
            > Organike? a co to jest pzp?

o organice wiem tylko tyle co napisałem, pzp - przychodnia zdrowia psychicznego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka