fraida 09.11.06, 17:00 wiecie cos o tym? macie jakies negatywne,pozytywne doswiadczenia? www.nlp.pl/_index/index.php?id=0369d30327d0b9b36132df98d4e0cfc8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolka193 Re: klinika usuwania fobii -NLP ? 09.11.06, 19:04 Eeeee, to mi wygląda na jakąś wielką ściemę. Jak to czytałam to mi się skojarzyło z moją prywatną uczelnią, pic na wodę. Widzieliście jakie tam są ceny?? Teraz chyba moda na fobie :P Dobra, a tak bez złośliwości już, to ciekawa jestem ile kosztuje sama terapia fobii (podane są tam ceny szkolenia terenerów, ale nie ma kosztów terapii, no chyba, że coś przeoczyłam, albo źle zrozumiałam - co jest bardzo prawdopodobne :P). Może warto by było na to odłożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
fraida Re: klinika usuwania fobii -NLP ? 09.11.06, 19:21 a wiec taka terapia kosztuje 1200zl. i nie zalezy to od ilosci spotkan tylko placi sie za efekt. i spotkan jest tyle ile dany pacjent potrzebuje. a podobno zazwyczaj konczy sie na czterech... na tvn style byl program wlasnie o tym jak specjalista nlp(Andrzej Batko) leczy ludzi z fobii podczas jednego spotkania. moze to prawda? warto sprobowac? co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
jolka193 Re: klinika usuwania fobii -NLP ? 09.11.06, 21:16 mozna gdzies dostac nagranie tego programu?? podczas jednego spotkania?? nie wierze :/ to pewnie taka poprawa krotkotrwala. chcialabym porozmawiac z kims kto sie w ten sposob wyleczyl Odpowiedz Link Zgłoś
jokker5 Re: klinika usuwania fobii -NLP ? 11.11.06, 21:48 widać po tym wpisie twoją głupotę.Chciała by porozmawiaz kimś - tacy ludzie mają gdzieś takie tępę mózgi, nie będą tracić czasu na matoła. Z takim mułowatym i ślamazarnym podejściem to ty grypę musisz leczyć przez miesiąc.... Odpowiedz Link Zgłoś
m.mouse Re: klinika usuwania fobii -NLP ? 09.11.06, 21:16 Niestety nie spotkalem sie nigdzie, na strnach medycznych, z potwierdzeniem skutecznosci tej terapii w przypadku fobii. Wystarczy zreszta wejsc na wyszukiwarke publikacji medycznych www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?DB=pubmed i wpisc "nlp" "Neuro-Linguistic Programming". Odpowiedz Link Zgłoś
m.mouse jeszcze cytat, co prawda tylko z wikipedii 09.11.06, 21:25 Zdaniem większości psychologów głównego nurtu, programowanie neurolingwistyczne jest jedną z metod "pseudopsychologicznych", których stosowanie przynosi na dłuższą metę więcej szkód niż pożytku. Metodzie zarzuca się wątłe podstawy teoretyczne, amoralność, krótkotrwałość efektów, arogancję terapeutów, manipulacje, podejście czysto komercyjne, zamknięcie się we własnym świecie oraz stawianie przekonań ponad prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
jokker5 Re: jeszcze cytat, co prawda tylko z wikipedii 10.11.06, 00:58 Człowieku,schowaj się. Jakbym się opierał na takich tekstach,to nigdy bym z tej choroby nie wyszedł kilka lat temu. Przez lata mi ta choroba kiszki przewracała.Pamiętajcie forumowicze, z tej choroby można wyjść bardzo łatwo.Mnie się udało, bo nie wierzyłem encyklopediom.Wiem jak cierpicie, pozdrawiam Was. Odpowiedz Link Zgłoś
fraida jokker5 10.11.06, 02:16 jokker5 ale wyleczyles sie wlasnie dzieki nlp? czy jakiejs innej metodzie? moglbys powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
jokker5 Re: jokker5 10.11.06, 13:46 fraida napisała: > jokker5 > ale wyleczyles sie wlasnie dzieki nlp? czy jakiejs innej metodzie? moglbys > powiedziec? Nie,to nie jest ta metoda-choć ja nie wykluczam jej skuteczności, gdyż wiem,że można ją pokonać w ciągu jednego dnia. Jak chcesz wiedzieć o moim sposobie -to w wyszukiwarkę wrzuć "mars43" i poczytaj jego posty. Odpowiedz Link Zgłoś
m.mouse Re: jeszcze cytat, co prawda tylko z wikipedii 11.11.06, 20:43 Tak, tobie się udało, reszcie może się pogorszyć, nauka jest zła, leczmy się najlepiej u szamanów. :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jokker5 Re: jeszcze cytat, co prawda tylko z wikipedii 11.11.06, 22:02 m.mouse napisał: > Tak, tobie się udało, reszcie może się pogorszyć, nauka jest zła, leczmy się > najlepiej u szamanów. :D pozdrawiam Widzisz, nie tylko mi się to udało. Zobacz,za 100lat z obecnej wiedzy naukowej zostanie tylko ok.50procent , za 200lat- będą to już tylko strzępy obecnej wiedzy. A problem polega na tym,że ludzie dzisiejszą wiedzę naukową i nie tylko naukową przyjmują jako końcową. Obecna wiedza to prawdopodobnie niecałe 10procent całości, ale dla niektóych to już 100 procent. I widzisz taka jolcia już by dała sobie za to łeb obciać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jolka193 UWAGA na jokkera5! 11.11.06, 20:55 znanego też wcześniej jako mars 43. To oszołom, który wmawia ludziom, że jedna tabletka narkotyku (extasy) leczy fobię! Jokker kto ci za to placi?? Jakas szajka narkotykowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
jokker5 Re: UWAGA na jokkera5! 11.11.06, 21:22 Ależ ty musisz być tępe babsko. Po co ty tu wchodzisz -jak wszystko co potrzebujesz jest w aptece.Tam szukaj wsparcia głupia matolico.Takie matoły jak ty to nigdy z tego nie wyjdą-bo się boją swego cienia i kukają tylko do encyklopedii. Ja najchętniej podałbym ci truciznę żebyś się nie męczyła.Spadaj frajerko. Odpowiedz Link Zgłoś
facet.z.lisciem.na.glowie Re: UWAGA na jokkera5! 15.11.06, 00:06 Bardziej chamskiego posta to już dawno nie czytałem.Te Twoje cudowne tabletki, może wyleczyły Cię z fobii, ale z wrodzonego , wyssanego z mlekiem matki debilizmu to już niestety nie. Sam spadaj frajerze. Odpowiedz Link Zgłoś
jokker5 Re: UWAGA na jokkera5! 15.11.06, 00:23 Mógłbyś zdjąć z głowy tego liscia, bo się wszyscy z ciebie śmieją, frajerze.... Odpowiedz Link Zgłoś
sajder86 Re: UWAGA na jokkera5! 14.11.06, 11:41 jolka spoko Jokker jak nawet jest Marsem to i tak nie jest dilerem. Wiem bo sie pytalem... Odpowiedz Link Zgłoś