suchyxxx2 10.11.06, 11:20 właśnie przed chwilą zmarł mój wujek:( echhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforyjka Re: śmierć znowu 10.11.06, 14:40 nie lubię Ciebie ale mimo wszystko zjednoczę się z Tobą w obliczu nagłej smierci wujka i składam Tobie wyrazy głebokiego współczucia... <*><*><*> niech jego dusza spoczywa w pokoju. amen [*] Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: a historia plynie dalej izmienia sie jak woda 10.11.06, 15:22 musisz poprosic Ksiedza albo Rabina o przyzwoity pogrzeb tylko uwazaj bo nawet Rabin moze sie wnerwic Odpowiedz Link Zgłoś
niech_zyje_euforyjka Re: a historia plynie dalej izmienia sie jak wod 10.11.06, 15:25 molee napisał: > musisz poprosic Ksiedza albo Rabina o przyzwoity pogrzeb > tylko uwazaj bo nawet Rabin moze sie wnerwic to do mnie? jak tak to za przeproszeniem ale ja mam gdzieś jakichś księży czy rabinów. nie są mi potrzebni, żeby godnie odejść z tego świata. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: a historia plynie dalej izmienia sie jak wod 10.11.06, 15:52 pewne rzeczy tym bardziej sa nie na miejscu i nawet wszystkie interesy sie pokrywaja / wypisali mnie ze szpitala 13 -go , jak Boga kocham Odpowiedz Link Zgłoś