jaka.to.melodia 13.11.06, 04:24 chodze spac ze switem i wstaje po 16 jak juz jest ciemno. czy cos w tym zlego? jestem wampirem i nienawidze swiatla ;) w nocy mi sie najlepiej mysli i pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aidka Re: Zycie bez slonca 13.11.06, 18:55 jaka.to.melodia napisał: > chodze spac ze switem i wstaje po 16 jak juz jest ciemno. czy cos w tym zlego? > jestem wampirem i nienawidze swiatla ;) w nocy mi sie najlepiej mysli i > pracuje. aktualnie mam identycznie to samo choć chcę światła z jakichś podowów nie mogę zmienić tej zamiany dnia na noc nie wiem - może nie chcę ? ale czemu ? też wolę, co prawda, pracować w nocy, ale jednocześnie boję się nocy i wolałabym ją przespać jednocześnie, gdy budzę się wcześniej, boję się dnia - wstania z łóżka - wprost mnie skręca z lęku tak bardzo chcialabym zasnąć wieczorem i obudzić się rano i żyć normalnie a nie egzystować Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: Zycie bez slonca 13.11.06, 19:50 czy chodzenie w kominiarce moze byc niebezpieczne dla klienta ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Zycie bez slonca 14.11.06, 04:44 Popatrz Aidko czym jest strach i jak go odczuwasz. To sa odczucia Twojego ciala, czego sie boisz? Dnia, swiatla ? Mysle ze tego sie nie boisz. Boisz sie odczuc ktore sa w Tobie. Ten strach nie jest na zewnatrz, jest w Tobie. Zeby go pokonac musisz wstawac. Nie boisz sie dnia, to czego sie boisz to odczuc somatycznych. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: Zycie bez slonca 14.11.06, 07:08 Mskaiq, boję się ciemności nie dnia, jako jasnej pory boję się dnia bo boję się życia - jawy ale boję się też zasypiania w ciemności wtedy jest mi najsmutniej wtedy napadają mnie zle mysli wtedy boję się wszystkiego - za dziecka mnie straszono mialam 3-4 lata, gdy już mnie na noce zostawiano samą w domu bylo przerażająco boję się, że, gdy zamknę oczy w ciemności coś strasznego się stanie i te myśli porażające... we dnie nie boję się spać ale chcialabym żyć w dzień nie w nocy i nie mogę nie mów mi, że mam się pozbyć lęku\ bo nie można tego zrobić na zawołanie nie ma guzika ktory mozna nacisnąć i prywołać komfort spania w nocy bez lęku budzenia się bez bólu brzucha nerwowego i chowania ze strachu pod poduszkę buziaki a. Odpowiedz Link Zgłoś