gszesznica 20.11.06, 19:03 -co powiecie o tych proszkach.. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gszesznica Re: Cital 20.11.06, 19:25 miriam11 napisała: > eeeee..... chodzi o Cital??? tak..przepraszam:)) nie wiem skad to przejezyczenie.. -jak dzialaja -czy mozna sie uzaleznic -jakie sa uboczne skutki Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Cital 20.11.06, 19:28 gszesznica napisała: > -jak dzialaja > -czy mozna sie uzaleznic > -jakie sa uboczne skutki ad a) - polecam wyszukiwarkę i ulotkę. Ogólnie: antydepresant ad b) - zdania są podzielone :-) moim zdaniem akurat od citalu nie można ad c)- ulotka! Z innej beczki - jak tam rzucanie fajek? Ja nie palę od zeszłej środy, jest OK, radzę sobie :-) A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
gszesznica Re: Cital 20.11.06, 19:48 miriam11 napisała: > gszesznica napisała: > > > -jak dzialaja > > -czy mozna sie uzaleznic > > -jakie sa uboczne skutki > > ad a) - polecam wyszukiwarkę i ulotkę. Ogólnie: antydepresant > ad b) - zdania są podzielone :-) moim zdaniem akurat od citalu nie można > ad c)- ulotka! > > Z innej beczki - jak tam rzucanie fajek? Ja nie palę od zeszłej środy, jest OK, > radzę sobie :-) A Ty? > > radze sobie:-) ciezko.. ale damy rade..Tobie tez tego zycze..zaczelam odkladac pieniadze ,ktore bymn wydawala na te smierdziuchy..to tez mobilizuje do odrzucenia tego nalogu.. fajnie ze jestesmy we dwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Cital 20.11.06, 20:06 > radze sobie:-) > ciezko.. > ale damy rade..Tobie tez tego zycze..zaczelam odkladac pieniadze ,ktore bymn > wydawala na te smierdziuchy..to tez mobilizuje do odrzucenia tego nalogu.. > fajnie ze jestesmy we dwie:) Noo.... ciężko bywa. Ale razem łatwiej. Nie daj się śmierdzielom! Ja codziennie obliczam, ile już zaoszczędziłam kasy (a paliłam 2-3 paczki dziennie, jest odczuwalna różnica w wydatkach!) Trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
anksis Re: Cital 21.11.06, 02:06 ja nie pale od 4 miesiecy, ale wpadlem z gumami nikotynowymi.Za cholere nie moge odstawic.Ale zycze powodzenia i tzrymajcie sie dzielnie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: Cital 21.11.06, 02:22 kup tabletki homeopatyczne wprawdzie tam niby nic nie ma oprocz cukru , le slyszalem ze ktos to lykal na dusznosci zamiast eufiliny Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: Cital 21.11.06, 02:29 troche pomieszałem łykał tabletki na nadciśnienie zamiast słodziku bo sie pomylił i dostał zapaści ,psychotycznej zresztą :) -- odnawianie restauracji sn Odpowiedz Link Zgłoś
morela12 Re: Cital 04.02.07, 12:01 Zażywam ten lek już ponad 1,5 roku teraz znowu sie źle czuję czały czas będąc na tym leku czy ktos z Was też tak miał obawiam się, że lek już na mnie nie działa, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Cital 04.02.07, 13:19 mogła się wytworzyć tzw tolerancja na lek. Może też być to przejściowy okres gorszego samopoczucia, to się zdarza, daj sobie jakieś dwa, trzy tygodnie, i jeżeli nadal będzie coraz gorzej to pogadaj z lekarzem, może trzeba będzie zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś