betka30 30.11.06, 21:22 Chodzicie do wróżek ? Może któraś dała komuś jakąś nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforyjka Re: wróżba 30.11.06, 21:25 lepiej tam nie chodzic. większośc to wstretne podle baby. jesli już iśc do wróżki to takiej z prawdziwego zdarzenia. w telewizji jest taki kanał ezo-TV, tam urzędują chyba dośc dobre wróżki, mozna zadzwonić czy przeslac smsa z pytaniem, one sie chyba znają na rzeczy. mądrze gadają nawet. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: wróżba 30.11.06, 23:41 Do nie chodze. Juz chyba prędzej na imprzy andrzejkowe. Tak jak dziś byłam na impresce andrzejkowej na Garbarach i się na tańczyłam. Szkoda tylko, że muusiaąłm wracać do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: wróżba 01.12.06, 12:46 a no tak przeciez andrzejki jakies byly, zupelnie zapomnialam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: wróżba 01.12.06, 12:55 Nie chodzę, bo szkoda wydawać kasy na takie głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
yisja Re: wróżba 01.12.06, 14:48 Byłam kiedyś u wróżki,kiedy żle się czułam.Powiedziała mi ,że trafię do szpitala i będe brac leki,i że wszystko dobrze się skończy.Wszystko się sprawdziło,ale to głównie lekarze mi pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś