14.12.06, 21:43
Co tam słychać? Dalej walczę bez leku ale jakoś ciężko.U kolegi widziałem
torebki koksu i amfy i zastanawiam się czy od niego nie kupić czegoś żeby
łatwiej mi minął czas na objawach odstawiennych
Obserwuj wątek
    • euforyjka Re: co tam? 14.12.06, 21:53
      czyżbym tęskniła? nie chyba nie :(
    • abasia471 Re: co tam? 14.12.06, 22:20
      suchyxxx2 napisał:
      > Co tam słychać?

To co widać.

Dalej walczę bez leku ale jakoś ciężko.U kolegi widziałem
      > torebki koksu i amfy i zastanawiam się czy od niego nie kupić czegoś żeby
      > łatwiej mi minął czas na objawach odstawiennych

A głupszych pomysłów już nie masz? Jak wleziesz w gó..o, to bedzie lżej?
      • zoltanek Re: co tam? 14.12.06, 22:36
        a jeszcze jakiś czas temu bałeś się, że depakina rozwali Ci mózg :)
    • aurelia_aurita Re: co tam? 14.12.06, 22:21
      Ty chyba nie zastanawiasz się tak na poważnie?
      chcesz, żeby Ci się pogorszyło???
      napij się lepiej zielonej herbaty, wyjdź gdzieś ze znajomymi i wyluzuj. nie myśl o objawach odstawiennych, bo się w ten sposób nakręcasz.
      będzie dobrze. trzymaj się.
    • eizo1 Re: co tam? 14.12.06, 22:47
      zaserwuj sobie butelkę dobrej wódki

albo kup jakieś winko białe słodkie najlepiej dwa
      • suchyxxx2 Re: co tam? 15.12.06, 17:55
        kurcze denerwują mnhie te zawroty głowy... chodzę po ulicy i zawroty,śpię i
        zawroty... w dodatku jak się pojawiają to pojawia się taka senność że hoho i
        jeszcze jak zasypiam to słuszę takie trzaski co jakiś czas jakby wyładowania
        prądu-zapy-takie boom albo trzask! albo zaaaap! denerwuje mnie to i nie
        przechodzi z dnia na dzień.Ile jeszcze będę to słyszał i czuł?
        • euforyjka Re: co tam? 15.12.06, 18:46
          wspólczuję. tak szybko to ci to nie przejdzie.
    • ollaboga77 Re: co tam? 15.12.06, 17:57
      gdzie tam?

a niewiele... właśnie siedzę w domu i mam zamiar tak do konca.. szczególnie,..
      że podjęłam "straj głodowy"
      czyli zero jedzenia... troche tylko wody
      • euforyjka Re: co tam? 15.12.06, 18:47
        smacznego.
        • ollaboga77 Re: co tam? 15.12.06, 18:56
          :))
          wielkie dzięki:))

Eufa no lubię Cie babko
          • suchyxxx2 Re: co tam? 15.12.06, 21:31
            od jutra zaczynam brać ćwiartkę citalu-nie dla mnie życie trupa
            • ollaboga77 Re: co tam? 15.12.06, 21:33
              :-)

nie masz przeszłosci Suchy za którą się tęskni!! więc o jeden balas mniej...
            • aurelia_aurita Re: co tam? 15.12.06, 21:49
              Suchy, do jutra jeszcze z 10 razy zmieni Ci się koncepcja :)
              • suchyxxx2 Re: co tam? 15.12.06, 23:32
                już non stop mam-zawroty głowy,zapy,głosy i trzaski w uszach zwłaszcza jak idę
                spać,szepty jakby w uszach,0 energii,straszna senność-wczoraj spałem do 13;ddd a
                dzisiaj do 12-ciekawe co? Bóle głowy,nudności,uczucie
                gorączki,płaczliwość,nerwowość mimo brania depakiny i ratowania się czasami
                uspokajaczem, oraz uczucie zimna czy bóle całego ciała i głupie sny z lekką nutą
                koszamru.Ciekaw jestem tylko ile to potrwa zanim mi przejdzie? znalazłem parę
                leków na blokowanie receptorów histaminowych i z forów gdzie kludzie mają
                kłiopoty z odstawieniem podobno pomaga nawet aviomarin-znacie jakieś inne bez
                recepty na nudności itp? podobno działają też bardzo dobrze na zawroty głowy i
                te piski w uszach i zapy.To mój jedyny ratunek-pobrać tak ze 2-3 tygodnie
                przeciwhistaminowe i odstawić ale mieć chociaż te 3 tygodnie pełnego
                spokoju.Słyszałem też że b12 trzeba łykać oraz pić w ciągu dnia bardzo dużo wody
                to wtedy trochę pomaga.Podobno działa dobrze sudafed ale czy to bez recepty
                jest? muszę dodać że kompletnie nie mam pamięci-pogorszyła mi się przez te zapy
                i zawroty i ledwie co potrafię się skupić na czymś stąd moje błędy ortograficzne
                i gramatyczne czasami-jakbym był pijany-to straszne uczucie.Zapytam się cioci
                lekarki czy na 1 miesiąc nie mogłaby mi przepisać czegoś takiego na receptę typu
                dramimine bo podobno bardzo skuteczny i usuwa efektty odstawienne seroxatu w 100
                prawie a że mam takie same mimo że odstawiłem cital to też pomoże.Muszę coś
                zrobić bo jeszcze trochę a nie wytrzymam a wiem że może za kilka tygodni to się
                ttrochę uspokoi więc dzięki dodatkowym lekom chcę przetrwać te tygodnie aż
                organizm się odzwyczai od citalu całkowicie.Żyrafa miała mi napisać o detoxie z
                tych leków ale się chyba obraziła za mój żarcik...może nie była w nastroju:)
                Dodam jeszcze że chcę tylko spać,jestem powolny i jak mnie ktoś męczy
                typu-chodźmy tu i tam to dostaję cholery bo mam dosyć tych zawrotów a ktoś mnie
                jeszcze ciągnie gdzieś i wtedy jest jeszcze gorzej...przeczytałem gdzieś że gość
                zapalił 3x marychę w krótkich odstępach czasu żeby złagodzić objawy odstawienne
                od seroxatu , minęły w 100% to wiadomo ale jak się okazało już nigdy si,ę nie
                pokazały-może to jest sposób? Jutro wybiorę się do kolegi po zielone chyba bo w
                sumie już zdrowiej będzie 3 razy zajarać niż pchać leki przeciwhistaminowe przez
                kilka tygodni...
                • suchyxxx2 Re: co tam? 15.12.06, 23:35
                  idę jeść-to też symptom odstawienia.trochę się poprawia na te kilka minut jak
                  coś zjem,znaczy odrazu się poprawia ale potem wraca.ale głodny
                  jestem-przytyję.Nie uwierzycie ale zacząłem rosnąć jak odstawiłem ssri-to
                  okropna chemia jest-wiem gadam jak pie.dolnięty ale to wina tych zawrotów i
                  ogólnie odstawienia citalu(jakbym był pijany i ledwie co widzę i się mogę
                  skoncentrować jak ten koncentrat pomidorowy)
                  • suchyxxx2 Re: co tam? 15.12.06, 23:36
                    co ciekawe już 9 ty dzie bez citalu a jest coraz gorzej każdego dnia-pocieszono
                    mnie chociaż że nie zwariuję przez te objawy odstawienne więc nie mam się co bać ich
                    • aurelia_aurita Re: co tam? 15.12.06, 23:57
                      leki antyhistaminowe nic Ci nie zrobią.
                      ale możesz mieć po nich jeszcze gorsze zawroty głowy.
                      ja po dipherganie 25 mg miałam straszne zawroty, musiałam odstawić diphergan. ale to może dlatego, że biorę równocześnie końską dawkę seroxatu.
                      na Ciebie antyhistaminowe mogą zadziałać inaczej.
                      • suchyxxx2 Re: co tam? 16.12.06, 00:04
                        nobo tak na rozum-szwankuje mi błędnik i stąd zawroty głowy i piski w usach oraz
                        inne badziewia-przez zawroty głowy są bóle głowy i nudności oraz zapy-czyli jak
                        zlikwiduję np. aviomarinem te zawroty i nudności to powinno tak na koński rozum
                        ustąpić całkowicie-tak też piszą ci na amerykanskich forach że koszmarne objawy
                        odstawienne mieli po seroxacie oraz innych ssri a jak zaczynali brać
                        przeciwhistaminowe to objawy odstawienne całkowicie ustępowały...tylko ile czasu
                        można brać taki aviomarin codziennie? Czy to uzależnia? Dzięki Aurelio że
                        pomagasz mi i wspierasz.Mam jeszcze ~10 minut w miarę spokoju po jedzeniu ale
                        zaraz znowu będzie masakra...
                • eizo1 Re: co tam? 16.12.06, 00:01
                  sory ale nie dałem rady przeczytać

zamiast marychy polecam naprawdę wino

poczujesz się mentalnie zobojętniony i nie będzie kaca moralnego:)))
                  • suchyxxx2 Re: co tam? 16.12.06, 00:06
                    eee alkohol wogóle nie pomaga na zawroty niestety ale z drugiej strony działa
                    przeciwbólowo;ddd ale wolę mieć bóle i silne zawroty niż spotęgowane zawroty po
                    alkoholu bo to chyba najgorsze
                    • eizo1 Re: co tam? 16.12.06, 00:08

weź apap i popij wodą :)
                      nic lepszego nie wymyśle
                  • j215 Re: co tam? 16.12.06, 00:09
                    Suchy,może zajmij się czymś,jak radzi Mask.Np.dam ci typ na jutro i z kumplem
                    obstawisz w najbliższym stacjonarnym zakładzie sportowym.Trzecia liga angielska-
                    meczPort Vale-Brendford-na dwójkę czyli Brendford.Kurs na 2 ok.4,4.Np.
                    postawisz 10zł-wygrasz ok.40zł.Zależy ile postawisz,pamietaj,że można
                    przegrać.Masz jednak ok.80procent szansy.
    • aurelia_aurita Re: co tam? 16.12.06, 11:00
      Suchy, aviomarin można brać tylko doraźnie. (sama kiedyś miałam pomysł, żeby go brać na sen, ale zrezygnowałam).
      myślę, że jak weźmiesz od czasu do czasu, to Ci nie zaszkodzi. byle nie codziennie.
      • euforyjka Re: co tam? 16.12.06, 13:33
        Suchy ale się użalasz nad sobą. bądź mężczyzną a nie jakimś biednym dzieckiem
        co to nie umie odstawic głupiego leku.
        pozdrawiam
        • tarja30 Re: co tam? 16.12.06, 14:19
          po to jest to forum by marudzic
          zobaczymy co ty bedziesz robic przy odstawianiu seroxatu
          • suchyxxx2 Re: co tam? 16.12.06, 15:42
            no i dzięki aviomarinowi jest bardzo dobrze i 0 zapów czy zawrotów.Naprawdę mnie
            uratował ten lek
            • suchyxxx2 Re: co tam? 16.12.06, 17:04
              a teraz takie pytanko-minęły całkowicie zapy i zawroty czy nudności w 100%-nie
              mam najmniejszych dzięki aviomarinowi i już kilka godzin jestem szczęliwy bez
              tych objawów i czuję się normalnie.czy są leki na zawroty które działają równie
              mocno a nie uzależniają i można je brać codziennie przez okres np. 3 miesięcy
              nim organizm poradzi sobie bez citalu? Bo chcę iść do lekarza i go poprosić o
              lek na błędnik bo to on mi wariuje bez citalu i innych ssri,snri.Ciekawe też czy
              zawroty głowy będą do końca życia bo coś się zniszczyło przez ssraje czy to
              przejdzie kiedyś.Nie mam szumów w uszach i mam energii sporo-jak się cieszę
              • euforyjka Re: co tam? 16.12.06, 17:16
                weź idź się utop bo bredzisz niesamowicie :/
                • suchyxxx2 Re: co tam? 16.12.06, 17:18
                  ale nikt cię nie zmusza do czytania tego tematu więc droga wolna...spróbuj
                  odstawić ty seroxat a zobaczymy co się z tobą będzie działo.
                  • aurelia_aurita Re: co tam? 16.12.06, 17:31
                    suchy, najlepiej zrobisz jak w końcu przejdziesz się do lekarza i opowiesz mu o zawrotach głowy i innych dolegliwościach. wypytaj go o wszelkie możliwe leki (i te naturalne i na receptę) jakie mógłbyś brać, żeby złagodzić objawy odstawienne.
                    • euforyjka Re: co tam? 16.12.06, 17:41
                      szkoda mi tego biednego lekarza. przyjdzie do niego taki frajer Suchy i będzie
                      się uzalał nad sobą :/
                      • suchyxxx2 Re: co tam? 16.12.06, 17:54
                        po to są lekarze aby przyjść i powiedzieć co dolega frajerko... i znowu
                        dokuczasz innym i się dziwisz że nikt cię nie lubi:/
                        • tarja30 Re: co tam? 16.12.06, 18:05
                          suchy ona chora trza jej wybaczac

ona zyje w swoim swiecie w czterech scianach zrozum ja....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka