Dodaj do ulubionych

Gnój na forum...

22.12.06, 18:15
...jest co najmniej wielki i bardzo śmierdzący.
Dlatego też od dłuższego czasu się tu nie udzielam.
Wszystkim, którzy mają w miarę równo pod sufitem i przychodzą tu w celu
konstruktywnej wymiany zdań życzę wszystkiego dobrego na święta :)
Obserwuj wątek
    • suchyxxx2 Re: Gnój na forum... 22.12.06, 18:16
      dziękuję i nawzajem
    • molee Re: Gnój na forum... 22.12.06, 18:17
      buddha tez smierdzial , gwarantuje to wam,
      a jednak Ghandi wrocil bardzo zgorszony z Europy , o ktorej tak wiele slyszal
      - po co mowic skad ten cytat
    • euforyjka a co ja na to poradzę? mi też jest przykro, że... 22.12.06, 18:18
      Suchy i fascisto dorwali się do klawiatury :( dzieci neostrady kurde moll :((
      • suchyxxx2 Re: a co ja na to poradzę? mi też jest przykro, ż 22.12.06, 18:19
        sama jesteś taki dzieckiem-ja używam aster city a neostradę chyba ty i to od
        ciebie cuchnie na kilometr
        • euforyjka Re: a co ja na to poradzę? mi też jest przykro, ż 22.12.06, 18:21
          ja nie uzywam neo tylko toyi, wiec przykro mi ale mylisz sie, poza tym nie
          chodzilo o to czego uzywasz ale o to, ze jestes dzieckiem neostrady, czyli kims
          takim komu bardzo sie nudzi i trolluje na forum. pozdrawiam
      • molee Re: a co ja na to poradzę? mi też jest przykro, ż 22.12.06, 18:20
        albowiem to co stare powraca ,
        a co zapomniane
        przybiera nowe postacie
        --
        dopamina, levomepromazyna,
        trifluoperazyna, eugenika,
        fluanxol, flufenazyna / ze wzgledow spolecznych
        • suchyxxx2 Re: a co ja na to poradzę? mi też jest przykro, ż 22.12.06, 18:23
          jak narazie to tylko ty zachowujesz się jak troll bo zawsze ty zaczynasz kłótnie
          i obrażanie i wiem wariatko co to znaczy dziecko neostrady a ty małolato nie ucz
          starszego od siebie
          • dance_macabre Re: a co ja na to poradzę? mi też jest przykro, ż 22.12.06, 18:24
            suchy, a po cholerę Ty się w to wkręcasz? :)
            najlepszego!
            • euforyjka Re: a co ja na to poradzę? mi też jest przykro, ż 22.12.06, 18:26
              bo jest głupi ;]
              • suchyxxx2 Re: a co ja na to poradzę? mi też jest przykro, ż 22.12.06, 18:27
                dobra na serio daję ignora i jej i jokkerowi-niech mi ktoś napisze co trzeba zrobić
                • suchyxxx2 Re: a co ja na to poradzę? mi też jest przykro, ż 22.12.06, 18:36
                  Dobra dałem ignora na nią i odrazu liczba postów w wątkach zmalała:)))
                  • euforyjka Re: a co ja na to poradzę? mi też jest przykro, ż 22.12.06, 18:39
                    fascynujące. az sie podnieciłeś i Ci coś stanęło z wrażenia chyba :D
    • cymbalek-iii Re: Gnój na forum... 22.12.06, 19:50
      to ze sie nie udzielasz, to ci sie chwali dance, ale skoro juz przyszedles to
      uklon sie, przepros i odejdz z forum.
      • neme_s Re: Gnij na forum... 22.12.06, 19:58
        ale, tak bez recepty, ??
        na tlena , albo gdzie ??
    • el_fascisto No jest, bez 2 zdań:( 22.12.06, 20:07
      Niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka