iso1 14.02.07, 00:14 niby dochodzę do zdrowia powoli wszystko się jakoś układa a mimo to nie widzę wielkiego sensu życia chyba bo sam do końca nie wiem a może nie do końca wyzdrowiałem sam k.... już nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollaboga77 Re: się zastanawiam 14.02.07, 00:45 liznąłes stanu beznadzei i wiesz teraz czym jest życie... ma tyle sensu ile sami mu sobie nadamy ! Ja spieprzyłam mase rzeczy tylko dlatego, że nie wiedziałam wiele o tym czym jest OWO życie... marzyłam o psychologii, ale nie poszłam bo stawiałąm na rodzine a psychologia w moim odczuciu wtedy obciąza... itp... DLa mnie zycie to beznadzieja nawet nie mając depresji... ludkowie biegaja to tu to tam... jezcze jak masz kogoś z kim czujesz sie ok to ma to sens inaczej klops klapa itd reszte dopisz sobie sam! Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: się zastanawiam 14.02.07, 00:55 ollaboga77 napisała: > > ale nie poszłam bo stawiałąm na rodzine a psychologia w > > moim odczuciu wtedy obciąza... itp... kazde studia obciązają, edukacje powinno sie zakończyć na podstawowce( obojętne ktora klasa), a juz jak chce się być matką Polką to wogle!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: się zastanawiam 14.02.07, 01:01 nie studia nie obciązają jak cos Cie bardzo interesuje... chodziło o zawod psychologa!! Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: się zastanawiam 14.02.07, 01:11 jak nie obciązają, np. taka mama-inzynier co wymachuje przyrządami pomiarowymi, mama-lekarz co nasłuchuje czy tam dziecku co nie chrzęsci w środku, nie daj boze mama-lingwistka co karze maleństwom gadać w obcych językach,.. zgrooza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: się zastanawiam 14.02.07, 01:15 Insana .. najgorsza jest mama, która źle wybrała studia i robi to czego nie lubi ! dasz wiare? ale taka jest prawda! MI do bycia mamą daleko a i nawet się nie szykuje... przepadło zepchniete do czelusci przeszosci! Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: się zastanawiam 14.02.07, 01:19 najgorsza jest mama ktora rodzi dziecko z braku laku, zeby coś wypełnić Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: się zastanawiam 14.02.07, 09:37 wszystkie te mamy mają szanse powodzenia w matkowaniu, tylko ja ktoś dziecka nie kocha to już dobrą mama nie będzie. Cała reszta rokuje, czasem słabo ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: się zastanawiam 14.02.07, 10:52 skoro tak to ... wyrodne matki to te co rodza biorą beciokowe i spadają.. gdzie pieprz rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
f_16 Re: się zastanawiam 14.02.07, 02:48 i wtaki sposob nasz biedny iso rozpetal 3 wojne swiatową jajników Odpowiedz Link Zgłoś
roberciunio [...] 16.02.07, 23:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wchujawali Re: się zastanawiam 18.02.07, 00:23 moje wyzdrowienie, nie wiele lepsze jest od "choroby". wtedy wiedzialem kim jestem, czego chce, kto winien moich niepowodzen.mialem osobowosc zbudowana na iluzji i urojeniach, ale jakas byla. a teraz rozpad, trudno miec druga, skoro kazdemu daja jedna. limit wyczerpalem. -- wiem wiem iso, mam wyluzować. Odpowiedz Link Zgłoś