tarja30 Re: cital a agorafobia 26.02.07, 21:39 isabelchen napisał: > sprawdza się? tak Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: cital a agorafobia 26.02.07, 21:45 dzięki, chciałam się upewnić, bo rozmawiałyśmy kiedyś na temat leków na agorę, jak znosiłaś ten lek? ps. czemu w ulotce nie ma nic na temat leczenia agorafobii i napadów lęku? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: cital a agorafobia 26.02.07, 21:47 isabelchen napisał: > dzięki, chciałam się upewnić, > bo rozmawiałyśmy kiedyś na temat leków na agorę, > jak znosiłaś ten lek? > > ps. czemu w ulotce nie ma nic na temat leczenia agorafobii i napadów lęku? ja bralam cipramil ponad 2 lata i bardzo mi pomogl w ulotce cipramilu bylo napisane ze pomaga tez na lęki i agorke skutki uboczne w moim przypadku byly znikome Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: cital a agorafobia 26.02.07, 21:49 rozumiem, że cipramil = cital? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: cital a agorafobia 26.02.07, 21:55 isabelchen napisał: > rozumiem, że cipramil = cital? tak Odpowiedz Link Zgłoś