pero-lotniarz-jakich.malo 30.04.07, 18:52 na podstawie tej strony --------- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demole Re: Kiedyś robiono tu testy 30.04.07, 18:58 ty sie nie smiej ja na ten przykład, pewien opór przypłaciłem w wieku 26 lat serią 20 elektrowstrząsów, wtedy posiadanie paru książek na temat psychowfarmakologii to było coś. Niewioele osób to posiadało, cos więcej niz własna firma,...w początku lat 80- tych Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Kiedyś robiono tu testy 30.04.07, 19:07 Faktycznie, robiłam ten test dość dawno i wyszło mi idealnie 4w5 czyli WŁÓCZĘGA Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Kiedyś robiono tu testy 30.04.07, 19:10 po usunięciu fragmentu mózgu każdy taki bedzie nadety dobrze wiem co to jest pułkownik mi sie skarzył, mode gó..arze, oczywiscie nigdy broni nie mieli w ręku, mleko pod nosem, hi hi hi , ha ha ha , nie mówiąc o zabijaniu i stopniu wojskowym i on mi sie skarzy ze te gó..arze sie z niego smieja ciekawe, kiedy zmadrzeją, czy sie doczeka Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Kiedyś robiono tu testy 30.04.07, 19:27 Przypomniało mi się "nikt nie pisze do pułkownika" M.G Marqueza Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita nie. 30.04.07, 19:35 > jakie przypuszczenia? istnieje wyrazny zwiazek depresji z egotyzmem. jakie przypuszczenia? pytania są tak skonstruowane, żeby większości populacji wychodził typ 4w5. (ja również tu nie byłam oryginalna ;-) > jakie wnioski? zapomnijmy o sobie bracia i siostry. jakie wnioski? zapomnijmy o poważnym traktowaniu takich rzeczy jak enneagram. (inna sprawa, że ten opis typu 4w5 pasuje do mnie IDEALNIE...) Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: nie. 30.04.07, 19:49 jakie przypuszczenia? pytania są tak skonstruowane, żeby większości populacji w > ychodził typ 4w5. (ja również tu nie byłam oryginalna ;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36868&w=53015213&v=2&s=0 czyzby w bielsku bialym skupienie mniejszosci wieksze? jak wrzucic enneagram do wyszukiwarki forumowej, to roznie sie rozkladaja typy. oczywiscie jak forum nickow znanych depresji to znow 4 :-D. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: nie. 30.04.07, 19:58 enneagram,czyli o wyzszości psychologi nad farmacją ani jedno nie jest prawda ani drugie Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: nie. 30.04.07, 20:02 jest trzecia droga. jesli pacjent nie chce sie zwierzac na terapii siostrze i nie chce tez brać lekow, to podlaczaja go do pradu. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: nie. 30.04.07, 19:59 o! O_o chyba trzeba by było jakieś badania na ten temat zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: dziesięć procent psychicznych to ma 30.04.07, 20:03 mnie skancerowali trwale zdefektowali mi lekami mi mózg, w szpitalu, trwale kiedy zastanawiam sie po kiego to potrzebne odpowoedz jest - do niczego niepotrzebne jezeli szukac jakiejkolwiek sensownosci w uszkodzeniu mózgu - to chyba tej, ze wielu ludziom innym to zrobili kto pierwszy to wyłączy, ten jest paralotniarz jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
beezle w Bielsku-Białej ... 02.05.07, 12:17 ja mam 5w4 upierdliwie i niezmiennie... Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: w Bielsku-Białej ... 02.05.07, 12:43 beezle napisała: > ja mam 5w4 upierdliwie i niezmiennie A ja moje bielskie 5w4 wożę po całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Przeczytałem w internecie 30.04.07, 20:15 ze dominujace zaburzenie histerii z czasow freuda, zostalo zastapione narcyzmem. przeczytalem tez ze osobowosc histrioniczna ( zwiazana jakos z histeria) jest zenska forma narcystycznej. czyli teraz zaburzenie z kobiet przeszlo na mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: teleportacja kwantowa 30.04.07, 20:21 czyli fajniejsza magia niz rozum i intelekt i warto dać sie kompletnie ogłupić i odmóżdżyć aby tej teleportacji kwantowej doswiadczyć brawo !! Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: teleportacja kwantowa 30.04.07, 20:38 stlamszone matki rozpiescily synów. synowie lęk wyssali z ich piersi. narcystyczni synowie nie umieja sie wiazac.nie beda nikogo chowac. to ostatnia generacja, nikt nie dozyje ery wodnika. lepiej juz bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: włóczęga, 30.04.07, 20:58 włóczęga, pod mostem, zwisanie z dwoma książkami w kieszeniach, i nawet mogę powiedzieć kto to zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: włóczęga, 30.04.07, 21:00 włóczęga na moście z kamieniem na szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: włóczęga, 30.04.07, 21:01 niee, pod mostem, z dwoma książkami, cegłami, w kieszeniach Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: włóczęga, 30.04.07, 21:02 jaka jest woda? zimna, mętna? Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: włóczęga, 01.05.07, 10:19 czekolada_z_orzechami napisała: > włóczęga na moście > z kamieniem na szyi. ale włóczęgą włóczędze? Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: włóczęga, 01.05.07, 10:12 demole napisał: > włóczęga, pod mostem, > zwisanie z dwoma książkami w kieszeniach, Czekoladzie przypomnial sie Marquez, a mi ilustracje, których szukał Johny Deep w "Dziewiątych wrotach" Polanskiego. Depp tez ma osobowość 4w5-włóczęga. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: włóczęga, 01.05.07, 15:18 Kurt Cobain (zmarł śmiercią samobójczą) i Vincent van Gogh (schizofrenik, też się zabił), Ingmar Bergman (większość jego filmów to pesymistyczne dramaty psychologiczne), Edgar Allan Poe (jego prozę charakteryzował silny psychologizm postaci) też mieli 4w5 Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: włóczęga, 01.05.07, 16:23 to najgorsza z mozliwych osobowosci, wiekszosc wad i w zadnej nie ma tylu chorych psychicznie, tu niemal wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: włóczęga, 01.05.07, 16:26 Tomasz Beksiński to miał. Ponoć. A Ty też jesteś 4w5? Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: włóczęga, 01.05.07, 16:30 a ja myslałem że test składa się z 2 pudełeczek przypominających kartoteke z biblioteki, jedno -TAK jest , drugie Tak NIE jest oraz trzeciego Nie mam zdania do pudełeczek wkłada się te okoo 100 karteczek z tekstami przypominającymi enneagram. Niezobowiązujące zadanko ujawniajace za friko twoje ukryte dane osobowe Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: włóczęga, 01.05.07, 16:33 tak mi wyszlo. po prostu 4w5 to taki zsyp, do ktorego zrzucaja wszystkie depresyjne odpowiedzi. to wrecz poraża, ta liczba wpisow w "4w5" i "5w4". świadczy o jakims szczegolnym zainteresowaniu sobą tego rodzaju ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: włóczęga, 01.05.07, 16:40 facet z podbitym okiem będzie indywidualistą do czasu aż oko przestanie byc fioletowe ;) obserwator tez nie będzie sie miał na co gapić / wyłączając kosmetyczki i kosmetykę Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: włóczęga, 01.05.07, 16:52 demole napisał: > facet z podbitym okiem będzie indywidualistą > do czasu aż oko przestanie byc fioletowe ;) ale taki wloczegajest zaprogramowany na dostawanie po pysku, wiec nie przestanie > obserwator tez nie będzie sie miał na co gapić > / wyłączając kosmetyczki i kosmetykę cale zycie na kozetce Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: włóczęga, 01.05.07, 16:58 to program nalezy usiłowac wyłączać / nie jest zaprogramowany, kie złodzieje programuja , kazdy sie będzie wnerwiał a w następstwie obrywał w limo -- taka nieodpowiedzialność niee, taka naiwność ......taka bezczelność Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: włóczęga, 01.05.07, 17:06 demole napisał: > to program nalezy usiłowac wyłączać za pomoca programu antywirusowego mskaiq ver.3.1 Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: włóczęga, 02.05.07, 11:15 pero-lotniarz-jakich.malo napisał: > tak mi wyszlo. po prostu 4w5 to taki zsyp, do ktorego zrzucaja wszystkie > depresyjne odpowiedzi. to wrecz poraża, ta liczba wpisow w "4w5" i "5w4". > świadczy o jakims szczegolnym zainteresowaniu sobą tego rodzaju ludzi. Ta, jako 5w4 (z Beckettem) muszę zauważyć, że jak któregoś ranka niespodziewanie nie możesz wstać, a potem przez parę tygodni nie śpisz, to chcąc niechcąc się sobą zainteresujesz. Osobowość nie wydaje mi się czymś danym raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: włóczęga, 02.05.07, 11:27 > Osobowość nie wydaje mi się czymś danym raz na zawsze. no nie, jest jeszcze jej rozpad. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: włóczęga, 02.05.07, 12:34 albo rozmnożenie (rozszczepienie), jak nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: włóczęga, 02.05.07, 12:45 te wszystkie objawy, łącznie z urojeniami, są wytłumaczalne za pomocą samej niewydolności intelektualnej, spowodowanej niedoczynnością układu dopaminowego. Trudności w formułowaniu sądów, błędne sądy...itd A więc teoria o blokowaniu dopaminy jako metody leczniczej nie zawsze musi byc prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
tavie Re: Kiedyś robiono tu testy 01.05.07, 17:05 znowu to samo wyszło, więc albo test jest wiarygodny albo serwuje jeden wynik na wszystkie warianty odpowiedzi niestety nie ma to większego znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: Kiedyś robiono tu testy 01.05.07, 17:10 kiedys ogladalem wystepy davida coperfielda w telewizorze. to taki magik. na ekranie telewizora bylo kilkanascie kart. trzeba bylo polozyc palec na jednej wybranej karcie i trzymac. magik pozniej odrzucal rozne karty. i na koniec zostala tylko ta karta na ktorej trzymalo sie palec. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Kiedyś robiono tu testy 01.05.07, 17:12 takie łakomstwo taka rozpusta takie oszustwa mnie zycie ukarało bardzo za to pierwsze zauważyłem że w rozpuście można zyc bezkarnie całe życie to ostatnie, gdy potrafisz, masz wszystko za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Kiedyś robiono tu testy 01.05.07, 17:39 mi wyszło 7w6 ej, ta Twoja teoria.... Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: Kiedyś robiono tu testy 01.05.07, 17:46 za pewny siebie na depresyjnego, juz chce teorie obalać, ze wiekszosc. on jeden sam, przewaza wiekszosc. Odpowiedz Link Zgłoś
tavie Re: Kiedyś robiono tu testy 01.05.07, 17:55 ale skoro jest jeden sam, to wcześniej albo później wpadnie w depresję i będzie miał właściwą legitymację, by tutaj przemawiać Odpowiedz Link Zgłoś
tavie Re: Kiedyś robiono tu testy 01.05.07, 18:05 kasandry nie chce słuchać nikt, więc zwija manatki Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo przeczytałem w internecie 01.05.07, 18:25 na madrym forum psychologicznym, ze absolwenci psychologii 7 razy czesciej popelniaja samobojstwo. terapia jest wiec jak prowadzenie kulawego przez slepego. Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: przeczytałem w internecie 01.05.07, 18:30 i przeczytalem tez, ze jak ktos czuje niechec do przemyslu farmaceutyczno-psychologicznego to przenosi. -- neuroleptyk pomylil sie z matka Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Kiedyś robiono tu testy 01.05.07, 18:57 7w6: "Zachowuje się płytko emocjonalnie (...)bez oporów porzuca i zdradza innych" [macha łapką] :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Przeczytalem w internecie 01.05.07, 19:10 o przeciwprzenoszeniu. przenoszenie jest wtedy jak psychiatra myli sie z matka a przeciwprzenoszenie wtedy gdy mskaiq sam siebie ze zla matka pomylił. " Przeciwprzeniesienie polega na tym ze terapueta (lub ktos inny) traktuje nas "mamusiowato" - z gory. Taka osoba zidentyfikowala sie bowiem ze swoja zla matka (czy innym opiekunem) na poziomie emocjonalnym. Zamiast sluchac co mowimy, szanowac nasze uczucia, gdy jest nam np zle, to taka osoba bedzie nam np chciala na sile pomoc. Bo tak samo jak nasza matka, nie moze zniesc tego ze nam zle. Mamy wiec na komende i w "5 min" czuc sie dobrze i nie miec problemow. Taka osoba bowiem nie chce pomoc nam, tylko potrzebuje pomoc sobie. Wiec mozemy uslyszec gadki typu: - zapomnij - nie jest tak zle - przesadzasz - innym jest jeszcze gorzej - wez sie w garsc - zajmij sie czyms innym - dostaniemy intelektualne wyjasnienie naszego bolu, choc wlasnie np placzemy i sluchanie takich rzeczy jest dla nas tortura. - bedziemy zmuszani do intelektualnego myslenia, gdy gotujemy sie od uczuc - dostaniemy test psychologiczny do wykonania i/lub diagnoze Taka osoba czuje sie slaba, wiec bedzie usilowala manipulowac naszymi uczuciami i/lub zabijac je, zeby tylko nie czuc swojej wlasnej slabosci." forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=416 zwlaszcza te 4 punkty jak z pisarstwa mskaiq. - wez sie w garsc - zajmij sie czyms innym - dostaniemy intelektualne wyjasnienie naszego bolu, choc wlasnie np placzemy i sluchanie takich rzeczy jest dla nas tortura. - bedziemy zmuszani do intelektualnego myslenia, gdy gotujemy sie od uczuc mskaiq, moze troche poprzenosisz? lżej bedzie ci biegać. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Przeczytalem w internecie 01.05.07, 19:17 Ostatnio od psychiatry usłyszałam, że w ciężkich stanach depresji terapia jest niewskazana, bo rozgrzebywanie ludzkiej osobowości i ogólnie przeszłości odnosi odwrotne od zamierzonych skutki Odpowiedz Link Zgłoś
pero-lotniarz-jakich.malo Re: Przeczytalem w internecie 01.05.07, 19:18 możliwe też, że mskaiq pelni tu role terapeutyczna. mozna sie na niego przeniesc zlosc na rodzicow. ale mskaiq robiac to ciagle nie pozwala uswiadomic sobie wlasciwego obiektu zlosci. on na serio wku..a na bierzaco. a tam pisza ze terapeuta musi byc empatyczny, a nie ignorant, jak odrzucajaca matka. -- a gdzie ojciec? znow gdzies poszlo ladaco... Odpowiedz Link Zgłoś
xx76 Ktoś ma 5w6 "Rozwiązywacz problemów" ??? 01.05.07, 19:16 Rozwiązywacz problemów oczywiście zawsze z wyjątkiem jednego - najważniejszego. Starałem się wybierać zgodnie z prawdą. Czy wsród takich też jest dużo depresyjnych i samobójców? pozdrawiam, xx76 Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Ktoś ma 5w6 "Rozwiązywacz problemów" ??? 01.05.07, 19:19 znajdziesz to na forum, ale to działa jak samospełniające się proroctwo. Przeczytasz, ze masz skłonności do schizofrenii i zachorujesz bo tak napisali. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
xx76 Re: Ktoś ma 5w6 "Rozwiązywacz problemów" ??? 04.05.07, 13:18 Cześć, Chciałem tylko wiedzieć czy komuś też to wyszło. Może ludzie z 5w6 nie chorują na depresję a ja mam tylko niegroźną formę hipochondrii ?? pozdrawiam, xx76 Odpowiedz Link Zgłoś
allure_h Re: Kiedyś robiono tu testy 01.05.07, 20:10 4w3 - slowo w slowo o mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Kiedyś robiono tu testy 02.05.07, 12:30 rodzice za ciebie powiedzą baca spotyka celnika na granicy... Odpowiedz Link Zgłoś
smoothna Re: Kiedyś robiono tu testy 03.05.07, 13:42 He, he, he... tez jestem 5w4. Sklonnosci do depresji "egzystencjalnej". Potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś