gregor401 01.06.07, 10:43 Witam Was sedrdecznie. Mam pytanie. Na ostatniej wizycie lekarz psychiatra zmienił mi tabletki, przepisał Zoloft. Czy ktoś jest na tym leku. Chcę poznać opinie jak działa i jak samopoczucie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sneeper_1 Re: Zoloft 01.06.07, 10:52 ...georginia napisała: > Witam Was sedrdecznie. Mam pytanie. Na ostatniej wizycie lekarz psychiatra > zmienił mi tabletki, przepisał Zoloft. Czy ktoś jest na tym leku. Chcę poznać > opinie jak działa i jak samopoczucie.Pozdrawiam no właśnie mówiłem,że nie chce tego lekarstwa już bardziej to zrozumie moja siostra bieda doktor bieda też zrozumie, siostre biede własni rodzice ukatrupiali, to zrozumie moim zdaniem na zonę nadaje się tylko siostra bieda, wynika z tego że najlepiej wziąć ślub z własną siostrą -;)) / a co to za mowa, ...juz w Izraelu taką mową mówili, przyjaciółko moja Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Zoloft 01.06.07, 10:54 przepraszam cie, ty jesteś Gregor a więc moim zdaniem, nie zrozumie cie osoba która biedy nie cierpiała, słyszałem ze od roku 2012 zoloft ma byc wycofywany z obiegu Odpowiedz Link Zgłoś
patisson1 Re: Zoloft 01.06.07, 14:35 Zoloft był kolejnym lekiem z gatunku antydepresantów, którego probowałam na polecenia mojej lekarki. Wcześniej brałam Fevarin, który bardzo mi pomógł, ale 5 lat temu - teraz po przerwie 5-letniej już nie. Potem dostałam Xanax, i Coaxil i też żadnych efektów. Po Zolofcie, gdzieś tak w 14-tym dniu zaczęłam odczuwać poprawę nastroju, zrobiłam się bardziej optymistyczna, silniejsza psychicznie. Niestety cały ten efekt prysnął jak bańka mydlana po awanturze, który przyniosła b.dużo stresu i bardzo mnie zdenerwowała. Dalsze przyjmowanie leku było już jak łykanie cukierków- bez wpływu na psyche. Ale może ja jestem nietypowym przypadkiem; mój problem wynika nie ze mnie samej w sobie, ale z mojej obecności w toksycznym środowisku. Pewnie jedynym i najprostszym lekiem będzie dla mnie wyrwanie się z tego środowiska. Pozdrawiam i życzę, żeby Tobie ten lek pomógł:) Odpowiedz Link Zgłoś
yolanda33 Re: Zoloft 01.06.07, 14:57 Nie chcę Cię martwić, ale brałam Zoloft przez 4 miesiące i tylko mnie dobił, straciłam ostatnie siły i chęci do czegokolwiek kiedy go brałam. A jak odstawiłam to myślałam że wykituje! Ma okropne skuti odstawienia, dlatego radzę odstawiać stopniowo. Jak Ci nie pomoże jedno opakowanie to nie inwestuj w następne tylko zmień lek (albo lekarza-ja tak zrobiłam).)Powodzenia, oby Tobie pomógł! Odpowiedz Link Zgłoś
gregor401 Re: Zoloft 04.06.07, 09:02 Dziękuję osobom, które podzieliły się ze mną na temat działania tego leku. Teraz już wiem co mnie moze soptkać. Lekarza już nie zmienię, bo juz raz to robiłam a przy tej przypadłości lepiej zostać przy jednym. Zresztą testowałam na sobie różne świństwa więc myślę, że z tym też jakoś będzie. Pozdrawiam sedecznie. Życzę zdrówka. Pa Odpowiedz Link Zgłoś