01.06.07, 22:23
Wziąłem 7 xanaxów,6 lexotanów i 8 hydroxyzyn-xanax po 1mg lexotan po 3mg a hydro po 25mg każdy.Mam nadzieję że się nie obudzę.To dosyć mało ale istnieje szansa że przynajmniej cały jutrzejszy dzień prześpię.Mam wszystkiego dosyć.Jeżeli obudzę się to sprubuję się zabić innym razem.Nie potrafię żyć-dostałem też kosza i wogóle dzisiaj było bardzo źle.Żegnam Was-idę spać
Obserwuj wątek
    • agah201 Re: wziąłem 01.06.07, 22:24
      dobranoc
    • nina9999999 Re: wziąłem 01.06.07, 23:25
      a ja bym chciała jutro zobaczyć - dzień dobry -
      :(
      • miodunia Re: wziąłem 02.06.07, 09:06
        nie martw sie, zobaczysz
        • suchyxxx2 Re: wziąłem 02.06.07, 10:14
          Wczoraj zwymiotowałemDzisiaj czuję się naprawdę zmulony i źle mi
          • ciiiii_pastor_spi Re: wziąłem 02.06.07, 11:58
            pewnego dnia naprawde bedziesz potrzebował pomocy i krzyczał RATUNKU, a wszyscy
            to oleją.
    • aurelia_aurita Re: wziąłem 02.06.07, 12:15
      a skąd miałeś te paskudne leki??
      olej osobę, która dała Ci kosza - najwyraźniej to ktoś, kto szuka łatwych i
      szybkich kontaktów, nie wart Ciebie.
      a taki zestaw leków jest wyjątkowo głupi. żeby zasnąć, nawet w stanie
      największego wzburzenia, wystarczyłyby Ci jakieś 2 xanaxy (no ew. 3). a cała
      reszta to chyba po to, żeby Cie zemdliło...
      no i uważaj - bo jak wspomniał Euforyk (i tu się z nim zgadzam), w końcu możesz
      trafić na taki zestaw i w takiej ilości, że się nie obudzisz...
      a nie wierzę, że tego naprawdę chcesz.
      • ciiiii_pastor_spi Re: wziąłem 02.06.07, 13:20
        > (i tu się z nim zgadzam)

przypomniała mi sie nasza abasia z foruma, tez kiedys tak napisala. i ten sam
        hipnotyczny, jednostajny rytm zdań. calkiem jak u lucyny i euforyka. ta czworka
        rzuca zdaniami i madrosciami. a niektorym zdania plyna. za tym musi isc jakas
        blokada..jak nic.
    • ocki2 Re: wziąłem 02.06.07, 12:49
      I po co Ci to było, nie lepiej by było jakbyś się wyżalił na forum. Po to ono
      istnieje, bo tu są ludzie tacy jak ty. Nam nie musisz udowadniać, że chcesz się
      otruć my też mamy takie myśli, ale najlepszym sposobem jest wyrzucenie tego z
      siebie, zawsze znajdzie się ktoś kto Ciebie zrozumie. A jak już się truć to
      tak, żeby się nie obudzić, bo po takim przebudzeniu jest jeszcze gorzej.
      Pozdrwawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka