sneeper_1 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:01 ....co by na to Profesor Szymnusik powiedzial gdyby zył ? - "ja cie kurka zamorduje" Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:02 sneeper_1 napisał: > ....co by na to Profesor Szymnusik powiedzial gdyby zył ? > - "ja cie kurka zamorduje" eee nie mordować mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kirkom Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:08 obozy smierci, eugenika, morderstwa......... swiry boja sie roznych rzeczy, odrzucenia, upokorzenia, ale to wlasnie niemowlaki odrzucone na samiutkim poczatku zycia boja sie unicestwienia i sa schizoidalne. -- tarja jedziemy na łuda? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:12 > tarja jedziemy na łuda? a co to ta łuda? Odpowiedz Link Zgłoś
kirkom Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:18 a jakie to normy gramatyczne kazaly ci przypuscic ze "ta"? jestes feministka? bedzie gralo type of negative....depresyjnie wyobraz to sobie ciasny pociag, tlum i olbrzymie pole czy to nie porusza twojej agorafobicznej duszy? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:20 kirkom napisał: > a jakie to normy gramatyczne kazaly ci przypuscic ze "ta"? jestes feministka? > > bedzie gralo type of negative....depresyjnie > > wyobraz to sobie ciasny pociag, tlum i olbrzymie pole czy to nie porusza twojej > > agorafobicznej duszy? jadę! Uwielbiam Type Of Negative! Odpowiedz Link Zgłoś
kirkom Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:23 serio, spotkamy sie? bo ja jade. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:25 kirkom napisał: > serio, spotkamy sie? bo ja jade. ostatnio jezdze pociagami i jest ok ale to zdecydowanie za daleko poki co w niedziele obejrze arke noego <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
kirkom Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:36 tak to jest z depresiaczkami, wykazuja entuzjazm, ale wirtualny > poki co w niedziele obejrze arke noego <lol> widze, ze przeszlas na druga strone. rozwale kilka cmentarzy w twojej intencji podczas gdy ty bedziesz modlic sie w niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:40 kirkom napisał: > tak to jest z depresiaczkami, wykazuja entuzjazm, ale wirtualny > > > poki co w niedziele obejrze arke noego <lol> > > widze, ze przeszlas na druga strone. rozwale kilka cmentarzy w twojej intencji > podczas gdy ty bedziesz modlic sie w niedziele. no co ty gadasz? nic nie rozwalaj ja jestem wierzaca i zawsze bylam nie jestem zwolenniczka black.........nigdy nie bylam Odpowiedz Link Zgłoś
kirkom Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:43 ojejejejejej -- www.youtube.com/watch?v=FMZvKX06P5U Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:47 mam problem, jak wiadomo interesuje sie roznymi,nazwe to "truciznami" ale mam ostatnio taka fobie, ze sie zonie przysni w nocy co ja knuje, i ona wtedy jakims cudem zakuma i wpadnie na pomysl zeby mi to zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:50 sneeper_1 napisał: > mam problem, jak wiadomo interesuje sie roznymi,nazwe to "truciznami" > ale mam ostatnio taka fobie, ze sie zonie przysni w nocy co ja knuje, i ona > wtedy jakims cudem zakuma i wpadnie na pomysl zeby mi to zrobic hehehe dobre Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:48 kirkom napisał: > ojejejejejej :P > > -- > > www.youtube.com/watch?v=FMZvKX06P5U Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:49 tarja30 napisała: > kirkom napisał: > > > ojejejejejej > > :P > > > > -- > > > > www.youtube.com/watch?v=FMZvKX06P5U > > www.youtube.com/watch?v=71ZaO2zZvgM Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:52 ja cie taria zalatwie ksiedzu pokaze twoje kawalki metalowe a lekarzowi zaniose twoj rozaniec bo ty jestes chora dewotka Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:56 sneeper_1 napisał: > ja cie taria zalatwie > > ksiedzu pokaze twoje kawalki metalowe > a lekarzowi zaniose twoj rozaniec bo ty jestes chora dewotka <lol> a mam rozaniec z I Komunii:) Odpowiedz Link Zgłoś
kirkom Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:57 a ja mam kostke brukowa z komuny paryskiej Odpowiedz Link Zgłoś
kirkom Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:56 zalatwic to ty sneep mozesz ale "się" i to pod siebie, jak zona przyjdzie w odwiedziny Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:58 to JA jestem pobozny i przyzwoity a Taria slucha heavy metalu Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:58 sneeper_1 napisał: > to JA jestem pobozny i przyzwoity a Taria slucha heavy metalu ale co ma ta muzyka do wiary? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:58 kupe to kirkom robi ale swojego smrodu nie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 20:59 przyzwoici ludzie heavy metalu nie sluchaja, dobrze ze wpracy nie wiedza z jakimi huliganami z foruma sie zadajesz Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 21:01 sneeper_1 napisał: > przyzwoici ludzie heavy metalu nie sluchaja, dobrze ze wpracy nie wiedza z > jakimi huliganami z foruma sie zadajesz sneep ja cie uwielbiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kirkom Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 21:04 > przyzwoici ludzie heavy metalu nie sluchaja zgadzam sie, oprocz zabawnych ironow heavy metal to sianko Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 21:05 kirkom napisał: > > przyzwoici ludzie heavy metalu nie sluchaja > > zgadzam sie, oprocz zabawnych ironow heavy metal to sianko a czego ty sluchasz? Burzum?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kirkom Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 21:06 ja slucham tego przy czym sam Lucyfer modli sie ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 21:07 kirkom napisał: > ja slucham tego przy czym sam Lucyfer modli sie ze strachu to juz wiem jak znalazles sie na forum depresja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kirkom Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 21:10 najwieksza porażka życia mojego, jest to ze niechiala mnie zadna gotycka dziewczyna. nigdy nie wyjde juz przez to z depresji. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 21:15 kirkom napisał: > najwieksza porażka życia mojego, jest to ze niechiala mnie zadna gotycka > dziewczyna. nigdy nie wyjde juz przez to z depresji. ale nie gotyckie tez sa ok Odpowiedz Link Zgłoś
kirkom Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 21:17 ale one sa najlepsze. mimozowate i niedpstepne i ta czarna bluzka na ramiaczkach...oja biedny nieszczesliwy :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 21:19 kirkom napisał: > ale one sa najlepsze. mimozowate i niedpstepne i ta czarna bluzka na > ramiaczkach...oja biedny nieszczesliwy :(((((( eee ja lubie gotyk od zawsze ale na czarno juz sie nie ubieram wydoroślało mi sie:D Odpowiedz Link Zgłoś
kirkom Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 21:21 jak za bardzo wybiodrzejesz to powrocisz do czarnego - wyszczupla Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 21:35 kirkom napisał: > jak za bardzo wybiodrzejesz to powrocisz do czarnego - wyszczupla mam zamiar być zawsze szczupła Odpowiedz Link Zgłoś
wyrdlove1 Re: Tarja... 27.07.07, 21:00 Masz bardzo ładne imie:) Zupełnie podobne do mojego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Tarja... 27.07.07, 21:02 a gdzie mieszkasz -przyjde odwiedzic cie w pracy zepsuje ci opiniue samym moimwygladem Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Tarja... 27.07.07, 21:03 sneeper_1 napisał: > a gdzie mieszkasz -przyjde odwiedzic cie w pracy > zepsuje ci opiniue samym moimwygladem wygladem? nie przeraza mnie to:* Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Tarja... 27.07.07, 21:04 o kurka, ale mnie przeraza, wole byc zdrowy i zadbany niz chory i niezadbany Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Tarja... 27.07.07, 21:06 sneeper_1 napisał: > o kurka, ale mnie przeraza, > wole byc zdrowy i zadbany niz chory i niezadbany sneep w sensie ze ja toleruje kazdego... kazdy woli byc zdrowy i zadbany Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Tarja... 27.07.07, 21:03 wyrdlove1 napisała: > Masz bardzo ładne imie:) Zupełnie podobne do mojego:)) dziekuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Tarja... 27.07.07, 21:06 meta-matematyka ,dzial matematyki,..o twierdzeniach ktorych nie mozna udowodnic Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Tarja... 27.07.07, 21:10 sneeper_1 napisał: > meta-matematyka ,dzial matematyki,..o twierdzeniach ktorych nie mozna udowodni > c a Ty sneep czego słuchasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Tarja... 27.07.07, 21:14 no chyba nie dymu...komp sie nie pali, bo sie spalil, teraz mam nowy Odpowiedz Link Zgłoś
kirkom Re: Tarja... 27.07.07, 21:13 > a Ty sneep czego słuchasz? zony mamy i psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Tarja... 27.07.07, 21:16 sneeper_1 napisał: > muzy wloskiej w dodatku czadowej wloska czadowa...nic mi to nie mowi Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Tarja... 27.07.07, 21:18 mnie tez nie mowi nic, nawet mi sie nie podoba, ani nie przynosi pozytku, powiem wiecej czadowa wloska muza szkodzi, a sluchac musze ,kurka Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: Tarja... 27.07.07, 21:20 sneeper_1 napisał: > mnie tez nie mowi nic, nawet mi sie nie podoba, ani nie przynosi pozytku, powie > m > wiecej czadowa wloska muza szkodzi, a sluchac musze ,kurka Ty nic nie musisz Odpowiedz Link Zgłoś
wyrdlove1 Re:Wiola../ 27.07.07, 21:22 Jesteś tak ładna babką, ze chyba sie pomylę, jeśli napiszę, że to niemożliwe, abyś byla sama?:)Prosze bez podtekstow, ale widzieliście Ją chlopaki? Mi by od razu minęła deprecha:) Odpowiedz Link Zgłoś
kirkom Re:Wiola../ 27.07.07, 21:25 jedna chora metalowa to dwa razy wiecej niz dwie zdrowe solarki Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re:Wiola../ 27.07.07, 21:39 to jest sprzedaz i przemyt psow z labolatorium psychiatri kliniki na Kopernika, a skad sie te psy tam wziely , bedzie w innym odcinku Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re:Wiola../ 27.07.07, 21:36 wyrdlove1 napisała: > Jesteś tak ładna babką, ze chyba sie pomylę, jeśli napiszę, że to niemożliwe, > abyś byla sama?:)Prosze bez podtekstow, ale widzieliście Ją chlopaki? Mi by od > razu minęła deprecha:) chyba sie zarumieniłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wyrdlove1 Re:Wiola../ 27.07.07, 21:43 Nie pisz bzdur:)Nikt, nikogo nie przrobił.Natura Nas po prostu kocha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 22:08 tez Cie pozdrawiam przy okazji mam do Ciebie Tarjo pytanie: czy moglabys mi powiedziec jak sie wstawia zdjecia, a potem linki do zdjec? chcialabym zeby moje zwierze zaistnialo w necie na stosownym forum. moze do skrzynki raczej, bo to malo depresyjny temat Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 22:10 to chyba nie o takie ZOO chodziło - kopnąć w dupe i niech biega Odpowiedz Link Zgłoś
wyrdlove1 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 22:12 daligo... kopnac w dupe niech se polezy... Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 trist 27.07.07, 23:22 tristezza napisała: > tez Cie pozdrawiam > > przy okazji mam do Ciebie Tarjo pytanie: czy moglabys mi powiedziec jak sie > wstawia zdjecia, a potem linki do zdjec? > chcialabym zeby moje zwierze zaistnialo w necie na stosownym forum. > moze do skrzynki raczej, bo to malo depresyjny temat Jesli chodzi o zdjecie trzeba je poprostu załączyć co do linków to wgraj zdjecia na bezplatny serwer wtedy mozesz wstawiac linki z wlasnymi zdjeciami Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: trist 27.07.07, 23:25 a skad mam wziac taki serwer? spodziewalam sie bardziej precyzyjnej instrukcji:( Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: trist 27.07.07, 23:28 tristezza napisała: > a skad mam wziac taki serwer? > spodziewalam sie bardziej precyzyjnej instrukcji:( najprosciej bedzie jak wyslesz mi te zdjecia na poczte ja wgram je na swoj serwer i przesle ci linki do tych zdjec i mozesz je umieszczac gdzie chcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: trist 27.07.07, 23:32 jesli to nie jest dla Ciebie duzy klopot, to bardzo mi sie ta propozycja podoba :-) dzieki, jutro wysle Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: trist 27.07.07, 23:33 tristezza napisała: > jesli to nie jest dla Ciebie duzy klopot, to bardzo mi sie ta propozycja > podoba :-) > dzieki, jutro wysle zaraz jak dostane zdjecia wgram je na serwer i przesle Ci:) Buziaki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: trist 27.07.07, 23:39 juz sie ciesze, ale to nie jest nic pilnego wystarczy jak zrobisz to w wolnej chwili w dajacej sie przewidziec przyszlosci:) wielkie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 23:07 zobaczyłam tyyyyle wpisów w wątku, myślałam że jakaś rozróba, kliknęłam - a tu figa. rozróby nie ma. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: tarja to tarja tamto 27.07.07, 23:22 aurelia_aurita napisała: > zobaczyłam tyyyyle wpisów w wątku, myślałam że jakaś rozróba, kliknęłam - a tu > figa. rozróby nie ma. > > pozdrawiam :) rozróby brak:/ > Odpowiedz Link Zgłoś