zoltanek Re: Powiem? Moge? 05.08.07, 03:34 oj, mój I raz <zawstydzony> jeszcze nigdy nie nacisnąłem entera zbyt szybko. każdemy się zdaża :-| mój II I raz nie przepadam za forumowym ekshibicjonizmem, jednak kożystając z okazji, że jestem w miare znienawidzony na FD powieje nudą prywaty, innsl. złamie monopol suchego I raz podczas mojego II raza I raza. : rzucam leki. nie dają mi szczęścia a atylko zabijają zoltankowÓŚĆŚ. zapisuje się do korpusu pokoju i jade do portugali wydać moje opowiadanie z okresu kiedy byłem jeszcze ten tego inteligentny. kupie majątek, zbije kabrioleta i umre na zawał serca ze strachu przed AIDS Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek a co do suchej historii.... nie kasuj siwa pls 05.08.07, 04:05 Bracia Green napisali oj niegdyś albo jeszcze dawnniej(za moją namową $$$$$) bajkę, full wypas, z bajerami, morałami itp. pt. "okno" Rozchodziło się <> o to: Wmurowane w obDAAAAArtą ścianę edynburskiej czynszówki stało sobie OKno! Za oknem mieszkał ON, przed oknem istniał świat. On grał i śnił, okno stało i matowiało. Każdego ranka zbierając w sobie nadoknie siły napinało szklany brzuch by jak soczewka skupić ciepłe promienie słońca na twarzy chłopca. Zbudzić go! Zyskać go, zwrócić na siebie uwagę i pokazać mu świat który bezwiednie kryje. Gdy się budził promieniało. Gdy się budził myślał "<cenzura>, następny dzień". Nie miał siły by kupić żaluzje, nie miał także snu który spowił by dzień. Gdy wstał, w piżamie grał w GildWars'y i World of Warcraft w cyfrowych emocjach. Nieopodal przyszłości zastał go mrok, gdy światło zgasło i wysiadł prąd. I dostrzegł okno, w ścianie wisiało, więc usiadł przy nim na parapecie i spojżał w niebo zobaczyć gwiazdy, księżyć i ludzi śpieszących się gdzieś. A wtedy okno się otworzyło i chłopiec rozplakciał się na chodniku. "oj gdybym był wezyrem, zrobiłbym z siebie butelke wódki" pomyślało i się zbiło. Gdzie morał z bajki? Jest! i Wzbudzi uczucie wstrętne Cóż Zamiary nie są transparentne. Odpowiedz Link Zgłoś