Dodaj do ulubionych

Powiem? Moge?

05.08.07, 03:24

Obserwuj wątek
    • zoltanek Re: Powiem? Moge? 05.08.07, 03:34
      oj, mój I raz <zawstydzony>
      jeszcze nigdy nie nacisnąłem entera zbyt szybko.
      każdemy się zdaża :-|

mój II I raz
      nie przepadam za forumowym ekshibicjonizmem, jednak kożystając z okazji, że jestem w miare znienawidzony na FD powieje nudą prywaty, innsl. złamie monopol suchego I raz podczas mojego II raza I raza.

: rzucam leki. nie dają mi szczęścia a atylko zabijają zoltankowÓŚĆŚ. zapisuje się do korpusu pokoju i jade do portugali wydać moje opowiadanie z okresu kiedy byłem jeszcze ten tego inteligentny. kupie majątek, zbije kabrioleta i umre na zawał serca ze strachu przed AIDS
    • zoltanek a co do suchej historii.... nie kasuj siwa pls 05.08.07, 04:05
      Bracia Green napisali oj niegdyś albo jeszcze dawnniej(za moją namową $$$$$) bajkę, full wypas, z bajerami, morałami itp. pt. "okno"

Rozchodziło się <> o to:

Wmurowane w obDAAAAArtą ścianę edynburskiej czynszówki stało sobie OKno! Za oknem mieszkał ON, przed oknem istniał świat. On grał i śnił, okno stało i matowiało.
      Każdego ranka zbierając w sobie nadoknie siły napinało szklany brzuch by jak soczewka skupić ciepłe promienie słońca na twarzy chłopca. Zbudzić go! Zyskać go, zwrócić na siebie uwagę i pokazać mu świat który bezwiednie kryje.
      Gdy się budził promieniało.
      Gdy się budził myślał "<cenzura>, następny dzień". Nie miał siły by kupić żaluzje, nie miał także snu który spowił by dzień. Gdy wstał, w piżamie grał w GildWars'y i World of Warcraft w cyfrowych emocjach.
      Nieopodal przyszłości zastał go mrok, gdy światło zgasło i wysiadł prąd.
      I dostrzegł okno, w ścianie wisiało, więc usiadł przy nim na parapecie i spojżał w niebo zobaczyć gwiazdy, księżyć i ludzi śpieszących się gdzieś. A wtedy okno się otworzyło i chłopiec rozplakciał się na chodniku.
      "oj gdybym był wezyrem, zrobiłbym z siebie butelke wódki"
      pomyślało i się zbiło.
      Gdzie morał z bajki?
      Jest!
      i Wzbudzi uczucie wstrętne
      Cóż
      Zamiary nie są transparentne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka