sorrowm 22.08.07, 21:29 dawno mnie tu nie było Napisalam do sneepera na poczte ale chyba mnie olał Jedno wiem z depresji juz nie wyjde przynajmniej nie na zawsze Brakuje zioła a alku za mało jak na taki podły dzień:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorrowm Re: odwiedziny 22.08.07, 21:45 zapomniałam dodać że znowu chce z kimś pogadac Szukam koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: odwiedziny 22.08.07, 22:10 czemu myslisz, ze nie wyjdziesz z depresji? Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: odwiedziny 23.08.07, 00:37 darmowy łakomczuch z zapasem podkradanych słodyczy, zostanie na szlaku,...a my..razem..z jego cukierkami.. nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: odwiedziny 23.08.07, 00:43 to ja ide podkrasc cisto z kuchni dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: odwiedziny 23.08.07, 00:45 z moich obliczen wyniklo ze niezaleznie od oklicznosci wyjscie z choroby **,jest niemożliwe, jednak mogłoby nastąpić dopiero po złamaniu całego systemu lecznictwa a na pewno byłoby o wiele łatwiejsze, przy okazji skorzystaliby inni -- ** w moim wypadku katalepsja to nie jst choroba Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia85 Re: odwiedziny 23.08.07, 08:52 sorrown => pisz do mnie, jak chcesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrowm Re: odwiedziny 23.08.07, 10:52 lecze sie od kilku lat a i tak musze brac leki a i z nimi czasem jest hardcore Tak mysle ze moze jakbym straciła pamięć to mogłabym sie wyleczyć nie żyjąc wkółko przeszłością bo chyba to powoduje u mnie depreche i fobie. Moze lekarze powinni wziąźć pod uwage taki sposób leczenia:) Dzięki nikusia odezwe sie napewno niebawem:) Odpowiedz Link Zgłoś