pacjent_bez_szkoly 21.09.07, 18:48 Czy ktos wie co to? -- przeprowadzka z odcinka psychicznego na neurologiczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rain.dog Re: Dyslimbia 21.09.07, 18:52 dysfunkcja układu limbicznego to będzie nowy mundurek borderlajna ktoś Ci to zdiagnozował? Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent_bez_szkoly Re: Dyslimbia 21.09.07, 18:58 borderlajna owszem, dyslimbie samodzielnie. mi mozg umiera , a nie depresje mam. Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: Dyslimbia 21.09.07, 19:00 dyslimbię sobie samodzielnie zdiagnozowałeś? no no! Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent_bez_szkoly Re: Dyslimbia 21.09.07, 19:14 czytalem ze wielu nie wierzy we wlasne sily i pisza ze tylko lekarz moze stawiac diagnozy. ja sie swojego talentu nie wstydze. a wiec : - jakie leki na to? - pisza ze mozna podraznic pradem, a na rysunku uklad limbiczny jak na zlosc jest w srodku mozgu, wiec nijak tam kabla samemu nie przyloze. czy pprywatnie mozna zamowic elektrostymulacje? Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent_bez_szkoly Re: Dyslimbia 21.09.07, 19:29 na ktory element ukladu limbicznego nie klikne tam wszystko sie zgadza w zaburzeniu, nawet fobie spoleczna uwzglednili pl.wikipedia.org/wiki/J%C4%85dro_p%C3%B3%C5%82le%C5%BC%C4%85ce Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Dyslimbia 21.09.07, 19:38 NIE RADZĘ WKŁADAĆ SOBIE DRUCIKÓW DO USZU I PODŁACZAĆ SIĘ DO KONTAKTU :/ Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Dyslimbia 21.09.07, 19:42 czekolada_z_orzechami napisała: > NIE RADZĘ WKŁADAĆ SOBIE DRUCIKÓW DO USZU I PODŁACZAĆ SIĘ DO KONTAKTU :/ Gumowe klapki i będzie zwarcie Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Dyslimbia 21.09.07, 19:48 najlepiej w wannie. Potem można zobaczyc gwiazdy, konstelację Koziorozca, odległe galaktyki i wrócić na ziemię z fryzurą roberta Smitha na glowie Jakby ktoś nie wqiedział, to wokalista The Cure thescenestar.typepad.com/photos/uncategorized/2007/06/22/robert_smith.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent_bez_szkoly Re: Dyslimbia 21.09.07, 20:11 rain.dog napisała: > dysfunkcja układu limbicznego poczytalem o ukladzie, toz dysfunkcja moze byc wszystko : nerwica , schizofrenia i co kto chce. czyli rzeczywiscie jak borderlajn. -- mask - specjalista do spraw zarzadzania ukladem limbicznym Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: Dyslimbia 21.09.07, 21:41 > i znowu UKLAD winny każdego atakuje taki UKŁAD,na jaki sobie zasłużył Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: Dyslimbia 21.09.07, 21:44 a tym forum rządzi właśnie układ limbiczny choć są tu i tacy co temu przeczą - oni są też zmanipulowani przez własny układ podejrzewam nawet, że jeden to nawet NIE WIERZY w istnienie układu (limbicznego) Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Dyslimbia 21.09.07, 21:47 udawał że nie wierzy, potem sobie zapomniał a teraz robi zakupy w hipermanku ciekawe kiedy wróci, Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: Dyslimbia 22.09.07, 01:47 "The term Borderline Personality disorder is replaced with ‘dyslimbia’ meaning a malfunction in the brain’s limbic lobes. This is Dr. Heller’s term which emphasizes the physical origins of the illness. The patients and their families find the term ‘dyslimbia’ acceptable and descriptive of the underlying medical problems, whereas the name Borderline Personality Disorder is offensive and insulting. " niech żyje poprawnosc polityczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Dyslimbia 22.09.07, 01:53 nie wiem co to jest dyslimbia, pewnie element nowomowy lansowanej w pismach kolorowych i na kanale discovery. Ja widze na psychiatrii miejsce kary.Leczenie fajnie sie zaczyna,a kończy przymusem,zamkniętymi drzwiami i kasowaniem mózgu. - Oto czuwam nad wami na wasze nieszczęście, a nie na pomyślność. Wszyscy ludzie z Judy znajdujący się w ziemi egipskiej wyginą doszczętnie od miecza i głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
demole wszystko jest 22.09.07, 09:54 nie wiem jakie to miejsce w historii, ale wiem,ze pewna osoba "jest w trakcie " bardzo jej sie podoba mój majątek jeżeli ktos jej nie powstrzyma ze mną będzie żle Odpowiedz Link Zgłoś