puppet_of_masters 04.10.07, 19:41 www.slownik-online.pl/kopalinski/F126D920B389184E412565CC007A99FC.php jak znacie sposoby na takiego rybaka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puppet_of_masters Re: fishing for compliments 06.10.07, 17:55 juz myslalem ze temat umarl zanim sie narodzil, a tu taka niespodzianka, sam nt.85, ktory od moich wpisow chcial byc daleko, go odswiezyl. nie dosc ze laskawie sie wpisal to jeszcze blyskotliwa mysla sie wykazal. cuda sie dzieja w tym watku. -- the best of wczorajszego dnia "oco ci k... chodzi h. niemyty?" Odpowiedz Link Zgłoś
nt.85 Re: fishing for compliments 06.10.07, 18:13 /// ////////////////////////////////////////////////////////////////////// ///////////////////////////////////////////////////////////////////// /////////////////////////////////////////////////////////////////////// szum fal morskich dla ciebie zebys sie tak nie podniecał Odpowiedz Link Zgłoś
puppet_of_masters Re: fishing for compliments 06.10.07, 19:55 sa mozliwe dwie sytuacje : 1) podniecam sie 2) nie podniecam sie trudno ci to stwierdzic a jesli sytuacja 2) zachodzi to o czym twoj wpis swiadczy? -- "czasami jest tak ze to o czym mowi jasiu bardziej swiadczy o jasiu a nie o tym o kim mowi" Zbigniew Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
nt.85 Re: fishing for compliments 06.10.07, 20:00 no coz, twoje wpisy sugerują 1) zresztą to o jasiu co na dole masz napisane idealnie obrazuje sytuacje Odpowiedz Link Zgłoś
puppet_of_masters Re: fishing for compliments 06.10.07, 20:05 no wlasnie zobrazowalem. nie mozesz wiedziec, jaki jest stan moich emocji w chwili gdy pisze. moze za komputerem mam mine znudzona, moze podniecona, moze obie z kims zartuje. sformulowan nie uzylem swiadczacych o jakims konkretnym emocjonalnym stosunku. ale mimo to tobi sie cos sugeruje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nt.85 Re: fishing for compliments 06.10.07, 20:10 no dobra, niech ci będzie. chciałem ci sie wpisac zebys sie cieszyl, a zaraz sie jakies smętne dyskusje wywiązują- za mundry jestes dla mnie, ide bo mi basen za 2 godz zamykają Odpowiedz Link Zgłoś
norka_wolna_od_nalogow Re: fishing for compliments 06.10.07, 20:20 > chciałem ci sie wpisac zebys sie cieszyl, trzeba myslec o sobie przedewszystkim. myslenie o innych nie jest zbyt zdrowe dla depresyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: fishing for compliments 06.10.07, 18:06 normalnie wystarcz tylko przytaknąć -- zjem cię! Odpowiedz Link Zgłoś