suchyxxx2 24.11.07, 23:02 coraz gorzej się czuję:( nikt mnie nie rozumie:( już nie mam sił Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bydlany Re: gorzej,dno 24.11.07, 23:16 bije od pana wiara w decydujaca role farmakologii w pana uzdrowieniu, za niewiele pan pisze o jakiejkolwiek terapii. moze warto sprobowac, jest pan jeszcze mlodym panem, i moze jest szansa na cud ze cos pod wplywem terapii by sie w panu wyprostowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: gorzej,dno 24.11.07, 23:19 od dłuższego czasu zastanawiam się nad swoim życiem.jest ono puste,nudne,byle jakie,chore... wiem co zrobić ale czekam na odpowiedni moment.Wstaję o 12-13 codziennie,o 18 chce mi się już spać i padam:( przestałem palić a trądzik zamiast zmaleć to urusł:( już nie mam siły aby się myć a hjak już to robię to robię szybko Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: gorzej,dno 24.11.07, 23:23 3 dni temu mój bliski przyjaciel z gg trafił do szpitala po próbie:( z całego serca żałuję że to nie ja tam leżę.zazdroszczę mu jak nikomu nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
bydlany Re: gorzej,dno 24.11.07, 23:29 a zamiast kontaktowac sie ze swiatem za pomoca sygnalow samobojczych, zechcialby pan komunikowac sie czytelniej, pojsc do swoich rodzicow i poinforrmowac ich o swojej bezsilnosci wobec zycia. co pan mysli o tym panie suchy? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: gorzej,dno 24.11.07, 23:36 rodzice mi nie wierzą,mam dość wszystkiego:( Odpowiedz Link Zgłoś
bydlany Re: gorzej,dno 25.11.07, 09:31 wiec badz konsekwentniejszy i wytrwalszy w swoim informowaniu i postaraj sie byc szczery. gdy dojdzie do ostateczno9sci pamietaj ze sa rozne role do odegrania, nie tylko musisz grac samobojce mozesz i wariata. Odpowiedz Link Zgłoś
nicx Re: gorzej,dno 24.11.07, 23:41 bydlany napisał: > a zamiast kontaktowac sie ze swiatem za pomoca sygnalow > samobojczych, suchy jest jak odpustowa laleczka komunikacja przez wstrząs albo skrajny negatyw jak ja. tylko bardziej samobójczo. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlany Re: gorzej,dno 25.11.07, 09:26 > jak ja. suchy jest egemplarzem idealnym, niezmacony przystosowawcza maska. niejedna osoba na forum powiedziala : suchy to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlany Re: gorzej,dno 24.11.07, 23:25 podobno sa psychologowie, ktorzy nawet schizofrenikow traktuja jako racjonalnie istoty i chca ich zrozumiec i pomoc, ale to teoria. praktyka jest taka zeby traktowac nieszczenika jako jednostke irracjonalna ktora trzeba oswiecic. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: gorzej,dno 25.11.07, 06:59 Suchyxxx2 napisal >od dłuższego czasu zastanawiam się nad swoim życiem.jest ono >puste,nudne,byle jakie,chore... wiem co zrobić ale czekam na >odpowiedni moment.Wstaję o 12-13 codziennie,o 18 chce mi się już >spać i padam:( przestałem palić a trądzik zamiast zmaleć to urusł:( >już nie mam siły aby się myć a hjak już to robię to robię szybko Im dluzej spisz tym bardziej zmeczomy jestes. Mysle ze nie potrzebujesz wiecej niz 8 godzin snu. Miales plany zeby codziennie wychodzic na dlugi spacer, chciales stracic pare kilogramow, stac sie mlodym przystojnym chlopakiem. Zamiast tego nieustannie narzekasz na Swoje zycie. Jakie bedzie Twoje zycie zalezy od Ciebie. Moze byc ciekawe, pelne wydarzen, mozesz je polubic i automatycznie Siebie. Piszesz o samobojstwie, maly procet konczy sie smiercia, duzy konczy sie kalectwem albo utrata zdrowia. Zamiast myslec jak sie zabic zacznij dzialac, znajdz dziewczyne, znajdz radosc. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlany Re: gorzej,dno 25.11.07, 09:28 ze tez mask ty mu z ta dziewczyna w kazdym poscie. im bardziej pisze ze homoseksualista tym bardziej mu ta dziewczyne nakazujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: gorzej,dno -sam jesteś dno 25.11.07, 09:33 popatrz inaczej na zycie, kazdy dzien jest miniaturą zycia ,a sen miniaturą śmierci, Neandertalczyk wcale nie wyginął ,tylko usnął a homo sapiens to ku.. i pedały widziałem na filmie nawet jak gwałcili neandertalską kobietę wkrótce będzie nowy neandertalczyk, juz się rodzi Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: gorzej,dno 25.11.07, 10:32 ze tez mask ty mu z ta dziewczyna w kazdym poscie. im bardziej pisze ze homoseksualista tym bardziej mu ta dziewczyne nakazujesz no właśnie:( Odpowiedz Link Zgłoś