suchyxxx2 24.11.07, 23:47 ile można wytrzymać nie odzywając się do nikogo?:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassandra Re: ile 25.11.07, 10:52 syberie? twoja wewnetrzna pustka to raczej bezkresny step akermanski Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: ile 27.11.07, 21:22 włąśnie ile, coraz bardziej mi rąbią psychotropy,żebym nie mógł sobie policzyć pieniędzy,..pewnie z własnej woli to biorę,leki prokognitywne... jesliby im zależało abym napisał jakąś sensowną zgodną z prawdą sumę to by mi przepisali porządne lekarstwo, niestety wolą jechać na oszustwach i liczyć dni w których odgrażam się że ich za to wykończe, podstawiają sobie za te ryki,inne wybryki zycze przyjemnego fałszowania rachunków, a ja czekam na trzeżwy umysł kawa na otrzezwienie,niestety nie pomaga,prochy też nie jedni piją aby zapomniec a ja piję aby zapamiętać -podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
demole nienawidze ludzi plamujących każdy mój ruch 27.11.07, 21:24 NIE JESTEM MASZYNĄ !! spie..j dziwko z tą syberią !! Odpowiedz Link Zgłoś