orik1 17.07.07, 14:48 i mamy Tunezję po co wyjeżdżać, tylko wielbłądów brak. A jak fajne maja ciepło w samochodach uff Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin-borkowski Re: Ale ciepełko..... 17.07.07, 15:12 Oj ciepełko. Dobrze, ze w biurze jest klimatyzacja :) Pozdrawiam (nie gorąco) Martin Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Ale ciepełko..... 17.07.07, 15:19 mi póki co musi wystarczyć wiatraczek...pracuje na pełnych obrotach moje "stanowisko pracy" znajduje się prawie w piwnicy więc mam chłodno ale dziewczyny z BOK,które są na 1 piętrze mają "saunę" nawet w geście dobrej woli oddałem swój wiatraczek...ale tylko na godzinę bo dłużej bez niego nie mogłem wytrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Ale ciepełko..... 17.07.07, 15:30 jacekglm napisał: > dziewczyny z BOK,które są na 1 piętrze mają "saunę" Powinieneś zaprosić koleżanki z góry, do siebie na dół i wspólnie chłodzić się w te upały ;) Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: Ale ciepełko..... 17.07.07, 15:34 siedząca na przeciwko władza zwierzchnia nie pozwala i patrzy surowym wzrokiem zresztą każda koleżanka "zaobrączkowana" więc tak za bardzo nie wypada... Odpowiedz Link Zgłoś
richo Re: Ale ciepełko..... 17.07.07, 15:54 marcin-borkowski napisał: > Powinieneś zaprosić koleżanki z góry, do siebie na dół i wspólnie chłodzić się > w te upały ;) Albo ogłosić konkurs mokrych podkoszulek. Z dobrym przeciwnikiem to i przegrać nie wstyd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-borkowski Re: Ale ciepełko..... 17.07.07, 16:52 richo napisał: > Albo ogłosić konkurs mokrych podkoszulek. Ulalala to jest myśl...!!! Pozdrawiam Martin Odpowiedz Link Zgłoś