carlabruni 01.02.08, 17:33 150 tabletek coaxilu? wiadomo, ze wplywa to na zoladek watrobe itd, ale czy moze tez uszkodzic mozg? moj brat wlasnie tyle wczoraj poklnal.pozdrawiam mimo wszystko serdecznie i prosze o szybka odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Re: co moze spowodowac polkniecie 01.02.08, 17:54 Czemu nie spytasz lekarza??? ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: co moze spowodowac polkniecie 01.02.08, 18:07 ginger43 napisała: > Czemu nie spytasz lekarza??? > pytalam. nie chcial mi odpowiedziec.pewnie sam konowal jeszcze nie wie. > .................................................................. > Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa > przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: co moze spowodowac polkniecie 01.02.08, 18:20 Być może faktycznie nie wiedział, wcale by mnie to nie zdziwiło, spotkałam się z większą ignorancją wśród lekarzy :( Może zadzwoń na pogotowie, albo do jakiegoś telefonu zaufania. Zerkałam w internecie, ale nic mi się nie udało znaleźć na ten temat. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: co moze spowodowac polkniecie 02.02.08, 00:41 Znam przypadek farmaceutki ktora wziela bardzo duza ilosc lekow, wiedziala ze ta ilosc i jakosc powinno ja zabic. Pomimo tego ze znaleziono ja 24 godziny po samobojstwie, przezyla. Przytomnosc odzyskala dopiero po trzech dniach ale nie nastapilo zadne uszkodzenie wewnetrznych narzadow. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 myślę, że wiedziała co robi... 02.02.08, 08:55 To była farmaceutka, wiedziała co łyka, chciała się zabić, ale jednocześnie prawdopodobnie tak dobrała specyfiki, że jeżeli coś pójdzie nie tak, to sobie nie zniszczy zdrowia. Tutaj ona pyta o konkretny lek i nie da się wygdybać odpowiedzi, potrzebna jest wiedza. ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni dzieki msk 02.02.08, 15:27 mskaiq napisał: > Znam przypadek farmaceutki ktora wziela bardzo duza ilosc lekow, > wiedziala ze ta ilosc i jakosc powinno ja zabic. Pomimo tego ze > znaleziono ja 24 godziny po samobojstwie, przezyla. > Przytomnosc odzyskala dopiero po trzech dniach ale nie nastapilo > zadne uszkodzenie wewnetrznych narzadow. > Serdeczne pozdrowienia. dziekuje wszystkim za wpisy;). Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: co moze spowodowac polkniecie 02.02.08, 00:55 nie wiem ale lepiej kup na przyszłość węgiel aktywowany dla dorosłego człowieka potrzeba bodajże 40 gram 6 pudełek najczęściej spotykanego w aptece rozrabia się chyba wodą ale ja się nie znam nie wiem i nie biorę odpowiedzialności za rady Odpowiedz Link Zgłoś