Gość: komer IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 23:35 Co sądzicie- brać czy nie brać???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cammuflage Re: Anafranil 28.12.01, 11:48 Na mnie niestety nie podziałał. Ciągle ziewałam, byłam śpiąca, zawroty głowy, mroczki przed oczami przy każdej zmianie pozycji ciała, niskie ciśnienie... I tyle. Ale ponoć na każdego działa inaczej - nie można się sugerować. Jeśli dostałeś to od lekarza - to pewnie miał powód, żeby Ci to przepisać. Weź i poczekaj ze 3, 4 tyg. - obserwując co się dzieje. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
amapola Re: Anafranil 28.12.01, 13:50 jesli masz niskie cisnienie - uwazaj !ja dostalam zapasci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: Anafranil IP: *.man.polbox.pl 31.12.01, 11:56 też miałam kłopoty z ciśnieniem. podziałał trochę dopiero po 4 tygodniach więc myślałam że zwątpię przez ten czas - objawy uboczne były okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: Anafranil IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.02, 20:13 Ja z kolei zazywajac Anafranil nie tylko nie zauwazylem dzialania ubocznego, ale nawet tego pozadanego;-) Odpowiedz Link Zgłoś