deefef 07.02.08, 12:59 Dostałem go od lekarza pierwszego kontaktu i byłem u psychiatry, a ten dal mi deprim, juz kurde nie wiem co mam brac, asertin ryje glowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Asertin 07.02.08, 13:49 psychiatra dala Ci deprim? ciekawostka, pierwsze słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asertin 07.02.08, 13:52 nie wiem,znalazlbym opis ale ostatnio mam zryty internet wszystko spowalnia Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Asertin 07.02.08, 16:09 też się dziwię, że psychiatra dał ci deprim. jeśli naprawdę paskudnie się czujesz, to raczej zdecyduj się na asertin (ew. skonsultuj się jeszcze z jakimś innym lekarzem, najlepiej psychiatrą). deprim to lek ziołowy, dostępny bez recepty, który praktycznie nie działa, jeśli się ma depresję. (może ew. zadziałać na chandrę jesienno-zimową). asertin to antydepresant. pytasz czy "ryje głowę"? może poryć, ale tylko przez pierwsze kilka dni brania, bo organizm musi się przyzwyczaić. najlepiej, jak przez kilka dni pobierzesz po pół tabletki, a dopiero później wejdziesz na całą - wtedy zminimalizujesz ryzyko skutków ubocznych. ale najlepiej by było, gdybyś się przeszedł jeszcze do drugiego psychiatry. aż wierzyc się nie chce, że psychiatra każe brać deprim. pewnie stwierdził, że najlepsze dla ciebie będzie placebo... Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asertin 07.02.08, 16:12 za jedno dziecko wyciagniete z aborcji dostaniesz roczna prenumerate Zybanu Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Asertin 07.02.08, 16:19 samo wyciągnięcie nic nie da. trzeba jeszcze poskładać do kupy... Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asertin 07.02.08, 16:28 nie oplaca sie,jesli chcesz naprawde zarobic -zostan dealerem Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asertin 07.02.08, 16:43 dobrze,..przez reszte zycia zajme sie naukowym udowadnianiem ze poroniony plod to zywy czlowiek,zaloze wydwanictwo i specjalkne czasopismo w ktorym bede zajmowal sie wulacznie przeprowadzaniem takiego dowodu oraz fundacje udawadniajaca ze poroniony plod to zywy czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asertin 07.02.08, 16:53 ja mam na to sposob i on teraz laduje na talerzu. martwy czlowiek nie zdziala nic chociazby tam ogromna energia drzemala. psychol jest zawieszony pomiedzy zyciem a smiercia,pomiedzy wolnoscia a tabletka wczesnoporonna. Kiedys mnie kobieta wyciagla z psychiatryka,i to bylo miejsce w ktorym mozna lamac te cywilizacje,mozna wyciagnac madrzejszych ,bo ja jestem glupek, Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Asertin 07.02.08, 16:56 sa ciekawsi ludzie w psychiatrykach,nawet atrakcyjni, tez po katatonii to zalezy od tkzw. "NISZY EKOLOGICZNEJ" Odpowiedz Link Zgłoś